Jump to content

darius73

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Kelme

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

darius73 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki norėjau paklausti gal kas dalivavo NMA pirkimuose ir susidūrė su tokios įmonės kaip UAB LYDERIO GRUPĖ projektu skundimu ir jų stabdymu. Pasidalinkit kaip sprendėte problema. Nes girgėjau kad, yra jau nevienas nukentejas.
  2. darius73

    Verseliu auginimas

    Kokia problema gali atsinešti iš mamos , ir kam tas elektrolitas kol jie neviduriuoja, pradeda viduriuoti tada kai pradeda laižyti grindis. Dėl ko jie laižo grindis čia klausimas.
  3. darius73

    Verseliu auginimas

    Iškart po gimimo maždaug per dvidešimt minuciu apie tris litrus turim krekenoms tirti prietaisa krekenys buvo labai geros, dezinfekuojame su stalosanu. Bet manau kad jiem kazko gal truksta.
  4. darius73

    Verseliu auginimas

    Sveiki gal kas turėjot panašiu problemu eršelius laikome iki mėn po viena, gauna piena, kombikorma joser kelberfloken, yra kratomi šiaudas tai jie knisasi po šiaudais ir laižo grindis o paskui viduriuoja tamsei. Gal turit sprendimu, mūsu veterinaras jo neturi.
  5. Sveiki gal turejote toki pastebejima kad veršelei laižo grindis o paskui viduriuoja juoda spalva. Kombikormo yra šieno taippat veterinarians mūsu nežino kodėl. Gal kam taip buvo ka darėt.
  6. Labas manau kad turiu pareiga ispėti dėl WOLFO SISTEMU/www.wolfsystem.lt neprasidėkit nes labai suvargsit visais atvejais.
  7. Labas gal kas esate susidure su tokiom statybu firmom tiksliau vienas direktorius KESTAS ŠNIUKAS o firmu pavadinimai WOLFSYSTEM IR TATMEDOS PREKYBA, tai su tais veikėjais atsargiau paima avansa o kai pristatė prekes pasirodo kad ne tokios,kitom atsivešti pinigų neturi o ir tu sumokėtu negražina,taip ir iklimpom paskolos paimtos pinigu nėra, dabar reikia eiti per teismus vienu žodžiu bankrotas. Jai kas susidurėt tai parašykit žinute ačiu.
  8. oho tai kuriam kraste cia tokia kaina arba bando zmogus kainas musti
  9. Biržu žemtiekimas penkiasluoksne parduoda po 184+pvm priklauso kiek pirksi.
  10. Na o mes manau siemet naudosim, jai užsieniečiai naudoja ir gan placiai bandysim ir mes,matysim koks efektas bus.
  11. o kodel negerai naudoti i šienaini, taigi pagerina pasarus
×
×
  • Create New...