Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 24 minutes , dzipas pranešimas:

Siaip reiketu pasiskaityti veisliu aprasus pries sejant - informeris apskritai pasarine veisle - 2 klase jiems max. 

Cretor ir 2 klase max. Bet eile metu ir extra buvo. Tai suprask kaip nori

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Witalikas pranešimas:

Cretor ir 2 klase max. Bet eile metu ir extra buvo. Tai suprask kaip nori

Siemet apskritai su maistiniais blogai - pagrinde kiek i maurucius kas veze - arba saiko nera arba kritimo.

Paskelbta
Prieš 10 valandų, 00900storas pranešimas:

Ar esat kas bande set nebeicuota kviečiu sekla, kokie pastebejimai ? 

Norėčiau paklausti o kokiu tikslu norite sėti nebeicuotus javus ? jei neklystu brangiausias beicas kainuoja 4-5 cnt. 1 kg grudų. Sėjant apie 200 kg/ha beico savikaina gaunasi nuo ± 8-10 eur/ha. 

Paskelbta
prieš 3 minutes , dzipas pranešimas:

Siemet apskritai su maistiniais blogai - pagrinde kiek i maurucius kas veze - arba saiko nera arba kritimo.

Arba reikėjo dar šiek tiek sandėlyje palaikyti kad grūdas subrestų :)

Paskelbta
Prieš 2 valandas, dzipas pranešimas:

Girdejau, bet pats nustebau kai nuvežiau. Ieva sakè, vienas iš 10 tik 1-2 klasès veži. 

Paskelbta

klausimas, kodėl nėra sako? nes išlijimo kaip ir nebuvo per javapjūtę. Asmeniškai mano tai saikas 77-81 ir visų laukų ir veislių. Gal kad žemės lengvesnės, mažiau užvargo dėl kritulių

Paskelbta
prieš 6 minutes , manttys pranešimas:

klausimas, kodėl nėra sako? nes išlijimo kaip ir nebuvo per javapjūtę. Asmeniškai mano tai saikas 77-81 ir visų laukų ir veislių. Gal kad žemės lengvesnės, mažiau užvargo dėl kritulių

manau dėl kaitros

Paskelbta
prieš 8 minutes , manttys pranešimas:

O kritimas koks? PAs tave gal ir nebuvo, pas mus ir prieš ir per javapjūtę skalbė, tai tą saiką ir išplovė. 68-71 tų kur išvežti, matysim kaip pasikeis pagulėję. Džiūvimo ciklai tam įtakos turėjo, grūdas traukėsi, brinko.

Paskelbta
prieš 4 minutes , JCB pranešimas:

O kritimas koks? PAs tave gal ir nebuvo, pas mus ir prieš ir per javapjūtę skalbė, tai tą saiką ir išplovė. 68-71 tų kur išvežti, matysim kaip pasikeis pagulėję. Džiūvimo ciklai tam įtakos turėjo, grūdas traukėsi, brinko.

kritimas ne stebuklas.. 230-249 lyg. ekstros nei vienos neturejau, bet pirmos buvo su vasarojum pamaisyti. bet šiaip žieminiai tai pagrindas 2 kl. Na taip,skalbimas tikrai nuplauna saiko. manau kai pas mane skalbe dar nebuvo prinoke, tai ir zalos nepadare tiek daug

turint 71  jau tikrai reikia ieškot sunkių kviečių nupirkt ir maišyt..

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Būtent dėl to, sunkesnėse dirvose pasėliai buvo dusinami ir nebėra saiko

Paskelbta
Prieš 6 valandas, manttys pranešimas:

kritimas ne stebuklas.. 230-249 lyg. ekstros nei vienos neturejau, bet pirmos buvo su vasarojum pamaisyti. bet šiaip žieminiai tai pagrindas 2 kl. Na taip,skalbimas tikrai nuplauna saiko. manau kai pas mane skalbe dar nebuvo prinoke, tai ir zalos nepadare tiek daug

turint 71  jau tikrai reikia ieškot sunkių kviečių nupirkt ir maišyt..

Prasivalo - smulkus karvems, su geru saiku i uosta.

Paskelbta
prieš 11 minutes , JCB pranešimas:

Tikrai ne. Ar smėlis, ar molis, ar atsėliuoti, ar ne, saiko nėra.

Pas mane saikas ant ribos. Ksi kurios veisles tik 69 saiko buvo. Etana apie 73-74.

grudai negražus atrodo, susitrauke nors karščiu daug ir nebuvo 

Paskelbta
prieš 18 minutes , Juodas pranešimas:

Pas mane saikas ant ribos. Ksi kurios veisles tik 69 saiko buvo. Etana apie 73-74.

grudai negražus atrodo, susitrauke nors karščiu daug ir nebuvo 

Na tai kitiem kolegom saiko, kritimo užteko, bet tada baltymai su glitimu koją kišo... čia šiemet "gražu"

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...