Jump to content

just_is111

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario just_is111 paskelbtas turinys

  1. just_is111

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Gal kam Vilkaviškio r. liko žieminių kviečių sėklos? 500 kg reik
  2. Kaip darot šįmet su tarpinių pasėlių išlaikymu 8 savaites jei norit atsėliuot kviečius? Jau atšaukinėjat ar laukiat dar? Girdėjau kad kiti keičia iš 8 sav. į 6 sav. Yra skirtumas išmokos dydyje jei pakeičia?
  3. Sveiki, Ar esat maišę kalio trąšų kartu su karbamidu kokybinio purškimo metu? Turim likutį karbamido ir norim dar kalį atiduoti (Final K produktas). Kokie būtų patarimai?
  4. just_is111

    Zirniai

    Pasakyk klientams
  5. just_is111

    Zirniai

    Sveiki, Po valomosios reikia transporterio aukštyn kad į maišą ar priekabą susikelt, kadangi valomoji žemai išmeta išvalytą grūdą. Gal kas panašia sistema valot žirnius ir kokį transporterį naudojat kuris neskaldo taip baisiai žirnių? Kažką kitko nei paprasti sraigtiniai šnekai? Su paprastu šneku dabar dirbam tai verkt norisi pamačius maiše sėklą.
  6. just_is111

    žiemkenčių buklė

    @Stapcius. Kaip deklaruota gamintojo tai panašiai taip ir yra. Jeigu atvalai tik išvežimui į punktą tai PTS-6 su bortais gali per valandą padaryt. Bent 9 t/h gaunas. @JCB. Atsivalė ne vien fuzarioziniai ir smulkūs dar, bet matosi didelis skirtumas priekaboj nuo kombaino kiek yra fuzariozinių ir kiek po valymo priekaboj jų. Procentais negaliu atsakyt. Bet ženklus skirtumas labai
  7. just_is111

    žiemkenčių buklė

    Puikiai atvalę fusarium grūdus šiais metais mum, buvo visiškai nepurkšta skagenas fungicidais šiemet. valėm ir vežėm į pridavimą. Antra klasė vietoj nekondicinių arba ketvirtos klasės https://metalotechnologijos.lt/pagrindinis/zemes-ukio-technika/grudu-tvarkymo-iranga/grudu-valomosios-asm/ ASM-10 turim
  8. Būtent dėl to, sunkesnėse dirvose pasėliai buvo dusinami ir nebėra saiko
  9. O galėtų duoti daugiau nei dabar, tai gal ir būtų motyvacija stengtis susirinkti kiek įmanoma daugiau balų. Bet žinant kokie sprendimai priimami tai čia drambliuko svajonės.
  10. just_is111

    Dirvų kalkinimas !

    http://www.adwa.lt/ph-matuokliai/kiseniniai-ph-matuokliai/adwa-ad14-kiseninis-ph-orp-matuoklis
  11. just_is111

    Strip-till

    Kokiu gyliu noragą leidot posėliui sėt?
  12. just_is111

    Strip-till

    Kuo posėlį sėjat jei jau pilnai į strip-till perėjot? Su ta pačia juostine sęujamaja tikriausiai ekonomiškai nelabai apsimoka. Su akėtėlėm ražieninėm/ekologinėm?
  13. just_is111

    Strip-till

    Sveiki, Gal kas nors turit ar esat bandę arba žinot kas yra bandę šitą variantą? http://szewera.pl/produkty/ Labai patraukliai atrodo vidutniam ūkiui. Siauriasi tarpueiliai tarp noragu ant 33cm, jei su kregzdute sejasi į dvi eilutes, tai tarpas tarp kviečių eilių 20 cm bus kažkur?
×
×
  • Create New...