Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 9 valandas, jaunasis21 pranešimas:

Sveiki. Kda galvojate pradeti seti v.miezius(pasariniai)? Turiu lauku kurie jau sausi ir butu galima seti.. Laukti dar ar daryti... ?:/ 

vienintele kultura kur dar reik palaukt tai v. rapsas. sek ir neziurek jei dirvos neslapios. temp dirvos jau 9 laipsniai matavau ana diena

Paskelbta
Prieš 12 valandų, jaunasis21 pranešimas:

Sveiki. Kda galvojate pradeti seti v.miezius(pasariniai)? Turiu lauku kurie jau sausi ir butu galima seti.. Laukti dar ar daryti... ?:/ 

Buvau sejas anksti gavo salcio nusalo daigai tad as dar laukciau gol gamta baiks cirkus su salnom.

Paskelbta
Prieš 17 valandų, WYCKA/ pranešimas:

Buvau sejas anksti gavo salcio nusalo daigai tad as dar laukciau gol gamta baiks cirkus su salnom.

Vienais metais buvo nuvyre miežiai prie -5 tai derliaus įprastinio nebegavau LB ilgai gaivaliojiosi

Paskelbta
prieš 12 minutes , V.Vytas pranešimas:

tai kad nebijo miežiai tų šalnų,va kai jau išsikrūmija ir bamblėt pradeda-tada tai taip.Vienais metais ir -8 c buvo gavę(apie 3 lapus) ir nieko jiems neatsitiko

Tai tau tada pasiseke as bent tikrai nesiskubinsiu set

Paskelbta
prieš 36 minutes , V.Vytas pranešimas:

Tai durpėj buvo ir birželio mėn nušalę,negi dėl to sėt kaip grikius-po šalnų?Tiesiog balandį į datą nebežiūriu-jei žemė normaliai dirbasi,tai ir sėju

Reik žiurėt i temperatūras. Galėčiau , kad ir šiandien sėt bet rodo minusus naktim

Paskelbta
prieš 44 minutes , V.Vytas pranešimas:

Tai durpėj buvo ir birželio mėn nušalę,negi dėl to sėt kaip grikius-po šalnų?Tiesiog balandį į datą nebežiūriu-jei žemė normaliai dirbasi,tai ir sėju

Kaip sako anksti, pradėjau nesigailesi, jei nusals antrą kart atsesi jau su visais kartu 

Paskelbta
On 2019-03-31 at 20:04, ignas.d pranešimas:

vienintele kultura kur dar reik palaukt tai v. rapsas. sek ir neziurek jei dirvos neslapios. temp dirvos jau 9 laipsniai matavau ana diena

Kokiam gylį, kokiom salygom tiek silumos?

Paskelbta
prieš 18 minutes , Mantas2342 pranešimas:

draugas sėjo  jau ,aš dar nieko neprisiruošiu pasėt , bet jei būtų paruošta žemė tai sėčiau manau.

Mantai, tai neikinkai naujojo zirgo?:) nepajausi tos sejos:)

Paskelbta
prieš 8 minutes , ramunas.s pranešimas:

Mantai, tai neikinkai naujojo zirgo?:) nepajausi tos sejos:)

įkinkiau , bet šį savaitgalį sulfatą bėriau ir vienas jd cilindras buvo užstrigęs tai tvarkiau , bet per kitą sav viskas bus atlikta :)

Paskelbta
prieš 55 minutes , ramunas.s pranešimas:

Ar jau sejat miezius?pas mane sesiaeiliai, galvoju a set a dar palaukt, zeme isdirbta jau

Tie šešiaeiliai, turbūt Edvin, jie lyg ir nelabai bijo ir perneša stipresnes šalnas. Mes anksčiau juos ir sėjome, bet mums nelabai ko tai, net nežinau, gal žemė, rūgštumas, gal tręšimas ar kažkas....kažko nesudirba man:icon-sad:  . O kokį tręšimą jiems taikai, jei ne paslaptis, kokia žemė, koks derlius jų būna pas Jus?  

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...