Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Tomas01 pranešimas:

Po 3 tonų china sulfato. Plauti po to puse dienos nafik

tas pats ir pas mane, o Rauch sklendės labai nemėgsta kai to š.... visur priauga...

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Tomas01 pranešimas:

Iš kur pirkęs NS? Gal čia kaip ir salietra nelygu iš kurios uzb gamyklos parvežta... Tiek nebuvo priaugę, tuo labiau po salietros rato nebuvo plauta, ta prasme priaugo, bet ne pradžioje darbo taip atrodė, o po jo, jau ta rauch spalva ne taip matėsi. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, M&M pranešimas:

tas pats ir pas mane, o Rauch sklendės labai nemėgsta kai to š.... visur priauga...

Stringa sklendės ar kas būtent darosi? 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, JCB pranešimas:

Iš kur pirkęs NS? Gal čia kaip ir salietra nelygu iš kurios uzb gamyklos parvežta... Tiek nebuvo priaugę, tuo labiau po salietros rato nebuvo plauta, ta prasme priaugo, bet ne pradžioje darbo taip atrodė, o po jo, jau ta rauch spalva ne taip matėsi. 

Turiu NS iš LA, tai kaip pas kolegą apaugus buvo po kelių tonų...

Paskelbta
Prieš 3 valandas, JCB pranešimas:

Pirkta is Achemos, sulfatas wuzhoufeng gamyklos. Jau ir sklendes pilnai nebeuzsidaro raucho, matyt prikiso ten tu miltu. 

Paskelbta
On 2026-03-31 at 17:33, M&M pranešimas:

Kiniškas sulfatas tai gaidys sakyčiau, kai nupirkom atrodė stambi granulė bus ok, bet pora barstytuvų išbarsčius bastytuvas baltas visas aplipęs, užbarsčiau virš 100ha KSAN barstytuvas buvo švaresnis nei išbarščius 2 barstytuvus to kinietiško stebūklo... pernai buvo suomiškas sulfatas miela malonu dirbt, nu aš bent jau vengsiu ateityje kinietiško tavoro, nes kokybė ir yra kinietiška, nieks nesikeičia...

man atrodo tavo barstytuvas gaidys o ne trašos koks barstytuvas

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Tomas01 pranešimas:

IMG_0896.jpeg

tavo dar nieko, pas mane pudra aplipus kokį comą, o kas ką peza tai tik jų vaizduotė, ryt įkelsiu foto po kokių 42 tonų barstymo, vnž žiauru bet pigu 🤣 kas dėl plovimo pirma išsipučiu su oru, paskui vandenukas, vėl oras, beje kas čia rašė kad spalvos nesimato, tai pas mane jau neina suprasti ar koks grybas ar sklendžių varikliukas 🤣

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Tomas01 pranešimas:

Pirkta is Achemos, sulfatas wuzhoufeng gamyklos. Jau ir sklendes pilnai nebeuzsidaro raucho, matyt prikiso ten tu miltu. 

Po keliolikos tonų ns achemos kino. Sh sh sh… paskutinis ir pirmutinis kartas. Cia dar galit paspelioti kokia barstelka😁

179625fac5ae8c423e874aca1ab8bc5b.jpeg

Paskelbta
Prieš 3 valandas, ukininkas ed pranešimas:

man atrodo tavo barstytuvas gaidys o ne trašos koks barstytuvas

turbut barstytuvas tik kinietiskas geras ,ne gaidys,o tikras erelis

Paskelbta

Čia po 70t salietros ir po 30t kino sulfato iš sc, na nėra tiek aplipus, kaip pas kolegas foto, kur matosi ant tų aliuminių vamzdelių geras sluoksnis prikibęs. Šviesas reikėjo valytis ir salietrą barstant, ko su lietuviška rečiau reikdavo. Man tai tiko tos importinės trąšos, tuo labiau, kad perkant buvo aišku, kad nebus 1:1, tai nusivylimo nėra. 

IMG_4242.jpeg

Paskelbta

Viena medalio pusė yra technika kurią rodote kitą, bus kaip atrodys pasėliai ar tolygiai viskas išsibėre jei dulka arba trupa granulės arba šeip daug smulkios frakcijos. Įdomu dar kiek iš tikro bus efekto pačių produktų. Nesinori pasitikrinti ar veikliųjų medžiagų koncentracija atitinka deklaruojamas vertes ?

Paskelbta
Prieš 7 valandas, axe pranešimas:

Ta sulfata reiktu vadint nekondiciniu. Dar per daug uz ji praso, kaip uz tokia kokybe. 

Pl makro 310, o lt salietra buvo 350-370, tai čia už tą sulfatą pl daug šaukia, o ir tas ne visad auksu žiba. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...