M&M Paskelbta Kovo 27 Pranešti Paskelbta Kovo 27 prieš 4 minutes , niino pranešimas: Kokiu formatu gauni traktoriaus kompui formata. Maniskis Claas kiek suprantu tik *.xml tesupranta. Realios naudos gauni is po tyrimu. Vieni cia forume jau rasynejo pradzioje, geras, geras po tyrimu. O veliau neapsimoka, nebenaudoja kintamos normos tresimu ... Traktoriui gauni shp arba xhp formatu, pas mane ag leader arba touch 1000 naudoja shp, dėl kitų negaliu komentuot.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Kovo 27 Pranešti Paskelbta Kovo 27 On 2026-03-25 at 09:16, ceck pranešimas: Kuris čia svaigstam net per gerai galvojau kad buvo 260 Parodyk 2022 gegužės išankstinę, sakei po 260 sudarei.
ceck Paskelbta Kovo 28 Pranešti Paskelbta Kovo 28 Prieš 22 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas: Parodyk 2022 gegužės išankstinę, sakei po 260 sudarei. Galvojau kad 260 o pasirodo buvo 251 daryta buvo kovo mėn
AGROMAN Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 On 2026-03-26 at 20:22, AG Paulius pranešimas: Verta pasiklausyti ką verslas mano apie jus ir jūsų būsimą derlių. Verslo požiūris. Trąšų kainos rekordinės – ūkininkams liko bene vienintelė galimybė išgyventi - Delfi TV https://share.google/0Y0DQvAZLztj75BFF Verslo požiūris. Trąšų kainos rekordinės – ūkininkams liko bene vienintelė galimybė išgyventi - Delfi TV https://share.google/0Y0DQvAZLztj75BFF nalabai suprantu kodėl cbam buvo į kainą įskaičiuotas 2025 m
AG Paulius Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 Prieš 4 valandas, AGROMAN pranešimas: nalabai suprantu kodėl cbam buvo į kainą įskaičiuotas 2025 m Rinkos dėsniai taip. veikia, jei perka su didesniu antkainiu tai kodėl neparduoti. PS. O kaip trąšų kokybė girdžiu labai įvairiai vieniems viskkas ok kiti keikia ir daužo maišus, pasidalinkime įspūdžiais. ?
Mantas2342 Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas: Rinkos dėsniai taip. veikia, jei perka su didesniu antkainiu tai kodėl neparduoti. PS. O kaip trąšų kokybė girdžiu labai įvairiai vieniems viskkas ok kiti keikia ir daužo maišus, pasidalinkime įspūdžiais. ? Salietra Lietuviška viskas ok. Sulfatas Kiniškas dulka kiek daugiau ,bet maišai išbyra gerai, guzu nėra.
Heartbreak-kid Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 Uzbekiska bandem.dulkines frakcijos yra siek tiek.bet tikrai ne beda.dirbti galima nrml.seip maisai bjauroki.turi atsiristi virsu ir td viduj maisa priristi, kad neiskristu prapjaunant apacia.nes nei vienas nepriristas.o seip pretenziju neturiu rapolux and kinziulis 2
Bauer Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 Kaip minėjo prasti maišai, šiek tiek dulka. Dar ir padaužyti teko. Sukrauta buvo 2 aukštais, tai pagrinde kažkodėl iš viršutinės eilės buvo sušokusių, bet išsibarstė normaliai. rapolux 1
mjj Paskelbta Kovo 29 Pranešti Paskelbta Kovo 29 Šiandien uzbekišką iš LA barsčiau, dulkėjo mažai, sušokimų jokių nebuvo, ir ta pati maišų išsinėrimo problema maža. Šiaip labai ok buvo viskas. rapolux 1
Johndeerius21 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Agrokoncernas parduos salietros 500kg vietoj ? Kokia kaina gal žino kas šiai dienai?
M&M Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 On 2026-03-29 at 14:34, Mantas2342 pranešimas: Salietra Lietuviška viskas ok. Sulfatas Kiniškas dulka kiek daugiau ,bet maišai išbyra gerai, guzu nėra. Kiniškas sulfatas tai gaidys sakyčiau, kai nupirkom atrodė stambi granulė bus ok, bet pora barstytuvų išbarsčius bastytuvas baltas visas aplipęs, užbarsčiau virš 100ha KSAN barstytuvas buvo švaresnis nei išbarščius 2 barstytuvus to kinietiško stebūklo... pernai buvo suomiškas sulfatas miela malonu dirbt, nu aš bent jau vengsiu ateityje kinietiško tavoro, nes kokybė ir yra kinietiška, nieks nesikeičia... rapolux 1
Tomas01 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 prieš 26 minutes , M&M pranešimas: Kiniškas sulfatas tai gaidys sakyčiau, kai nupirkom atrodė stambi granulė bus ok, bet pora barstytuvų išbarsčius bastytuvas baltas visas aplipęs, užbarsčiau virš 100ha KSAN barstytuvas buvo švaresnis nei išbarščius 2 barstytuvus to kinietiško stebūklo... pernai buvo suomiškas sulfatas miela malonu dirbt, nu aš bent jau vengsiu ateityje kinietiško tavoro, nes kokybė ir yra kinietiška, nieks nesikeičia... Pritariu, nieko gero, žiauriai dulka. Po 10ha visur ant rėmo miltai.
Witalikas Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 prieš 33 minutes , M&M pranešimas: Kiniškas sulfatas tai gaidys sakyčiau, kai nupirkom atrodė stambi granulė bus ok, bet pora barstytuvų išbarsčius bastytuvas baltas visas aplipęs, užbarsčiau virš 100ha KSAN barstytuvas buvo švaresnis nei išbarščius 2 barstytuvus to kinietiško stebūklo... pernai buvo suomiškas sulfatas miela malonu dirbt, nu aš bent jau vengsiu ateityje kinietiško tavoro, nes kokybė ir yra kinietiška, nieks nesikeičia... Pernai su kinu teko dul….. Tai si sezona, PL sulfata pirkau. Po 30t isbarstymo kolkas nusiskundimu neturiu.
kestoxs Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Nieko aš tam kinietyje blogo nemačiau, todėl nelabai matau prasmės mokėti daugiau… rapolux 1
Mantas2342 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Prieš 3 valandas, M&M pranešimas: Kiniškas sulfatas tai gaidys sakyčiau, kai nupirkom atrodė stambi granulė bus ok, bet pora barstytuvų išbarsčius bastytuvas baltas visas aplipęs, užbarsčiau virš 100ha KSAN barstytuvas buvo švaresnis nei išbarščius 2 barstytuvus to kinietiško stebūklo... pernai buvo suomiškas sulfatas miela malonu dirbt, nu aš bent jau vengsiu ateityje kinietiško tavoro, nes kokybė ir yra kinietiška, nieks nesikeičia... Pirmi metai kada ir aš bandžiau kinišką, šiaip visada berdavau Lenkišką makro, bet šiemet sugalvojau pabandyt šio. Ar daugiau pirksiu nežinau. Vienintelis minusas daug dulkių ir miltų, šiaip granulė nieko visai. rapolux 1
Tomas01 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Gal kelios rusys yra, tai skirtinga kokybe. Sito gamintojo dulka Babrauskas 1
ceck Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 prieš 28 minutes , Mantas2342 pranešimas: Pirmi metai kada ir aš bandžiau kinišką, šiaip visada berdavau Lenkišką makro, bet šiemet sugalvojau pabandyt šio. Ar daugiau pirksiu nežinau. Vienintelis minusas daug dulkių ir miltų, šiaip granulė nieko visai. Pirma palygink kainą o paskui rašyk ar apsimoka tokiu skirtumu naudoti lenkišką, nesu ir pats patenkintas, bet kaina daro savo rapolux 1
Mantas2342 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 prieš 1 minutę , ceck pranešimas: Pirma palygink kainą o paskui rašyk ar apsimoka tokiu skirtumu naudoti lenkišką, nesu ir pats patenkintas, bet kaina daro savo Tuo metu kaip pirkau tokio didelio skirtumo aišku nebuvo , bet dabar skirtumas labai didelis tai faktas rinkčiausi kinišką ,kad ir kaip dulka. rapolux 1
ceck Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 prieš 15 minutes , Mantas2342 pranešimas: Tuo metu kaip pirkau tokio didelio skirtumo aišku nebuvo , bet dabar skirtumas labai didelis tai faktas rinkčiausi kinišką ,kad ir kaip dulka. liepą užsakiau kinišką tai kaina skyrėsi 50 eur tona, man jau daug rapolux 1
Zilvis55 Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Šiemet pabandžiau Latvišką iš Baltic agro. Dulka. Bet nėra kažko baisaus. Man netrukdo - tikriausia kitais metais vėl pirksiu. Rudenį kai pirkau buvo pigesnis lyg 10€/t už kiną. rapolux 1
JCB Paskelbta Kovo 31 Pranešti Paskelbta Kovo 31 Na kiniškas dulka akiai neįprastas vaizdas. Ar pirkčiau daugiau, nežinau, reik kainas žiūrėt. Iki šiol berdavau pl makro. Nemalonu kad traktorius po tas dulkes duodas, bet nemaloniau bus kaimynkai kai užsidės apatinį garderobą, kuris džiūvo lauke rapolux, Mantas2342 and Witalikas 3
Mantas2342 Paskelbta Balandžio 1 Pranešti Paskelbta Balandžio 1 Prieš 8 valandas, ceck pranešimas: Pirma palygink kainą o paskui rašyk ar apsimoka tokiu skirtumu naudoti lenkišką, nesu ir pats patenkintas, bet kaina daro savo Mano pirkta birželį , tai gal kainos skirtumas kažkas panašaus ir buvo dėl to ir susigundžiau Kinišku.
Witalikas Paskelbta Balandžio 1 Pranešti Paskelbta Balandžio 1 Prieš 10 valandų, ceck pranešimas: Pirma palygink kainą o paskui rašyk ar apsimoka tokiu skirtumu naudoti lenkišką, nesu ir pats patenkintas, bet kaina daro savo 10-15€ kinas nuo lenko skyresi. Po Nauju
JCB Paskelbta Balandžio 1 Pranešti Paskelbta Balandžio 1 prieš 2 minutes , Witalikas pranešimas: 10-15€ kinas nuo lenko skyresi. Po Nauju Tokiam skirtume neapsimoka apie kiną galvoti, aš kai pirkau, skirtumas buvo 58 eur. Babrauskas, Witalikas and rapolux 3
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti