agronoms Paskelbta Lapkričio 17, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2025 prieš valandą, prancius pranešimas: Kaip suprantu kritinis mastymas turėtų būti nekelti kainų Tai tik vienas iš kriterijų.
ukdavidas Paskelbta Lapkričio 17, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2025 On 2025-11-14 at 09:33, Jegiss pranešimas: Amonio sulfatas už pinigus: Agrokoncernas kiniškas 240+ Balticagro suomiškas smulkus 230+, suomiškas sijotas 275+, latviškas 245+ Scandagra kiniškas 245+ pristatymas po naujų Agrochema kiniškas 240+, lenkiškas 280+ Scandagros bent kokybiškas, jokio dulkėjimo ir granulė graži rapolux 1
kodak Paskelbta Lapkričio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2025 Granmax iš gamyklos Klaipėdoje 230, už pinigus Dovydas Did and rapolux 2
Edvisagro Paskelbta Lapkričio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 21, 2025 On 2025-11-13 at 21:00, Andriusfeat pranešimas: Aš matau situaciją labai paprastai, moku apie 100 eur už nuomojamus sklypus, vienoda kaina visiem negali būt nes kiekvienas sklypas neša skirtingą naudą, aš ją matau nes sėdžiu šalia bunkerio kai pjaunu derlių DDD O jei kas paprašo tarkim 150 ar daugiau, maloniai keliskart paprašau parduot sklypą, kiekgi pas žmogų gali prašyt?? matai kad nenori parduot, ieškosi naudos sėdėdamas ant sofos ir neplanuoja parduot, tai pasiunčiu ant trijų raidžių be skrupulų ir gyvenu toliau. Viskas labai paprasta, aš neplanuoju dirbt nuomojamų plotų ateity, tai ir nesismulkinu su leksika....kasmet sulaukiu pasiūlymų nusipirkt dirbamos žemės, nuosava ir pakeičiu atsikratytus savininkus, jau nedaug turiu nuomojamos apie 150 ha, 99 proc. savininkų išauklėti ir su jais neturiu problemų dėl nuomos kainos. Kedainiuose, Šakiuose, Kauno r, Panevežio r. ar dar kur derlingos žemes papasakok žemės savininkui, kad duosi 100 eurų už ha į metus. Perklaus gal už mėnesį. Jei žemes mažo našumo, smėliai ir t.t. gal ir adekvati kaina. Pas mane Ukmerges r ties Panevėžio riba, 200-250 už ha. Būna išlenda ir rėkia, kad jam sakė Pasvaly duoda po 300 ir gali atvažiuot išsinuomot durpyną. Na pabūna pabūna, nusileidžia iki adekvačios sumos. Bet būna, kad paleidi nenoredamas moket 250, kita savaite kitas dirba. O po kiek tada perki? Po 2000? Savo laiku prisipirkes gerom kainom, gali mandravot. Dabar pas mane vaikšto po 7-8 tukst už ha. Tai daug, nepripirksi. Gal nelabai legalu, bet turiu keletą sklypų su žmonem kuriais gerai sutariu, jie deklaruoja aš dirbu. Nei man nuoma, ką užauginu tą. Jurbarko rajone pažystamo tevui viena žinoma bendrovė pasiūle visus jo laukus išsinuomot po 400 eurų. Dideli sklypai, masyvais. Viso dirbo pats 350 nuosavos. Nusprendė baigt vargt ir išnuomavo ramu ir pajamos tikrai dideles. kostela and Ukius_bulvinskis 2
Benas369 Paskelbta Lapkričio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 21, 2025 Prieš 3 valandas, Edvisp pranešimas: Kedainiuose, Šakiuose, Kauno r, Panevežio r. ar dar kur derlingos žemes papasakok žemės savininkui, kad duosi 100 eurų už ha į metus. Perklaus gal už mėnesį. Jei žemes mažo našumo, smėliai ir t.t. gal ir adekvati kaina. Pas mane Ukmerges r ties Panevėžio riba, 200-250 už ha. Būna išlenda ir rėkia, kad jam sakė Pasvaly duoda po 300 ir gali atvažiuot išsinuomot durpyną. Na pabūna pabūna, nusileidžia iki adekvačios sumos. Bet būna, kad paleidi nenoredamas moket 250, kita savaite kitas dirba. O po kiek tada perki? Po 2000? Savo laiku prisipirkes gerom kainom, gali mandravot. Dabar pas mane vaikšto po 7-8 tukst už ha. Tai daug, nepripirksi. Gal nelabai legalu, bet turiu keletą sklypų su žmonem kuriais gerai sutariu, jie deklaruoja aš dirbu. Nei man nuoma, ką užauginu tą. Jurbarko rajone pažystamo tevui viena žinoma bendrovė pasiūle visus jo laukus išsinuomot po 400 eurų. Dideli sklypai, masyvais. Viso dirbo pats 350 nuosavos. Nusprendė baigt vargt ir išnuomavo ramu ir pajamos tikrai dideles. Bet suo paciu deklaravimu vel blogai kuro negauni uz ta sklypa ir jai kokius tarpinius pagal sejomaina sejinsavam sklype dar ismoka gauni o tokiam jau nebe.
Edvisagro Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Prieš 5 valandas, Benas369 pranešimas: Bet suo paciu deklaravimu vel blogai kuro negauni uz ta sklypa ir jai kokius tarpinius pagal sejomaina sejinsavam sklype dar ismoka gauni o tokiam jau nebe. yra pliusų, bet yra minusų. Daug nėra tokių plotų. Tokiuose plotuose ūkininkauji šia diena, be didelių svajonių
UkininkasA Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Prieš 15 valandų, Edvisagro pranešimas: Jurbarko rajone pažystamo tevui viena žinoma bendrovė pasiūle visus jo laukus išsinuomot po 400 eurų. Dideli sklypai, masyvais. Viso dirbo pats 350 nuosavos. Nusprendė baigt vargt ir išnuomavo ramu ir pajamos tikrai dideles. Butu kvaila nesutikti gauti tokias pajamas per metus nieko nedarant.
Ūkis 123 Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 On 2025-11-21 at 18:19, Edvisagro pranešimas: Kedainiuose, Šakiuose, Kauno r, Panevežio r. ar dar kur derlingos žemes papasakok žemės savininkui, kad duosi 100 eurų už ha į metus. Perklaus gal už mėnesį. Jei žemes mažo našumo, smėliai ir t.t. gal ir adekvati kaina. Pas mane Ukmerges r ties Panevėžio riba, 200-250 už ha. Būna išlenda ir rėkia, kad jam sakė Pasvaly duoda po 300 ir gali atvažiuot išsinuomot durpyną. Na pabūna pabūna, nusileidžia iki adekvačios sumos. Bet būna, kad paleidi nenoredamas moket 250, kita savaite kitas dirba. O po kiek tada perki? Po 2000? Savo laiku prisipirkes gerom kainom, gali mandravot. Dabar pas mane vaikšto po 7-8 tukst už ha. Tai daug, nepripirksi. Gal nelabai legalu, bet turiu keletą sklypų su žmonem kuriais gerai sutariu, jie deklaruoja aš dirbu. Nei man nuoma, ką užauginu tą. Jurbarko rajone pažystamo tevui viena žinoma bendrovė pasiūle visus jo laukus išsinuomot po 400 eurų. Dideli sklypai, masyvais. Viso dirbo pats 350 nuosavos. Nusprendė baigt vargt ir išnuomavo ramu ir pajamos tikrai dideles. Tikrai taip 1000ha ukis turedamos nuosavos viska mete ir išnuomojo.
manttys Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 prieš 30 minutes , Ūkis 123 pranešimas: Tikrai taip 1000ha ukis turedamos nuosavos viska mete ir išnuomojo. formuojasi situacija, kai tik daug nuosavos žemės turintys ūkiai turės galimybes sekmingai operuoti. sekantys metai tikriausiai bus lemiami nemazam skaiciui ukiu. Remse 1
UK. POVILAS Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: formuojasi situacija, kai tik daug nuosavos žemės turintys ūkiai turės galimybes sekmingai operuoti. sekantys metai tikriausiai bus lemiami nemazam skaiciui ukiu. Tame tarpe ir man, gana pistis ir uždirbineti kitiems,
MFarmer Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 prieš 28 minutes , Ūkis 123 pranešimas: Tikrai taip 1000ha ukis turedamos nuosavos viska mete ir išnuomojo. Kas draugauja su matematika ir investicijomis, tikrai nemes pinigų y šiandienos augalininkystės ūki Andriusfeat and Ukius_bulvinskis 2
manttys Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Ką tik, UK. POVILAS pranešimas: Tame tarpe ir man, gana pistis ir uždirbineti kitiems, As vakar susidariau biudzeta. prie dabartiniu kainu visiskas liudesys. siemet galimai daug ka isgelbejo rekordinis derlius, bet pasivys realybe visus, jeigu situacija nesikeis rapolux 1
UK. POVILAS Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Kitiems metams trąšos minimaliai herbicidai ir viskas jokiu švestų vandeniliu, rudenį žemė nuomai, technika i skelbimus.
AGROMAN Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: As vakar susidariau biudzeta. prie dabartiniu kainu visiskas liudesys. siemet galimai daug ka isgelbejo rekordinis derlius, bet pasivys realybe visus, jeigu situacija nesikeis Pasisekė su rekordais...
Garix Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 prieš 42 minutes , UK. POVILAS pranešimas: Kitiems metams trąšos minimaliai herbicidai ir viskas jokiu švestų vandeniliu, rudenį žemė nuomai, technika i skelbimus. Kiek ha dirbat, kad toks pesimistiškas požiūris? Matazzz 1
nierkac Paskelbta Lapkričio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 22, 2025 prieš 5 minutes , Garix pranešimas: Kiek ha dirbat, kad toks pesimistiškas požiūris? Vakarai tamsus matyt depresija ateis pavasaris atsigaus ir nieko nepardavines MV ūkis, Juodas and shaolin 3
tadasjo Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Vieni meta ūkį, kiti skelbimus kad ieško žemės už kosmosines nuomos kainas, taip ir nesuprantu kur čia tiek kitiem blogai Juodas, agriman and MV ūkis 3
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Tokia tą realybė bičiuliai seniai kalbėjau, kad biudžetus reikia darytis ir skaičiuoti kas apsimoka o kas ne. Nebėra vietos neefektyvumui. @manttys kokia pas tave ateinančių metų pasėlių struktūra procentais ?
manttys Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 prieš 7 minutes , AG Paulius pranešimas: Tokia tą realybė bičiuliai seniai kalbėjau, kad biudžetus reikia darytis ir skaičiuoti kas apsimoka o kas ne. Nebėra vietos neefektyvumui. @manttys kokia pas tave ateinančių metų pasėlių struktūra procentais ? realiai 2025 metais tik kviečiai ir žirniai gelbėjo, kvietrugiai ir pupos minus. Su kvietrugiais reikia mažinti azotą ir gaudyti kainą prieš sezoną, kitų variantų iš jų uždirbti nėra AG Paulius, MV ūkis, Remse and 1 other 4
niino Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Kukuruzus gal bandykit isidet i sejomaina ne grudams, o silosui i kaupa/transeja/rulonus. Priekabu jug turite ir technikos vezimui/minimui. Sejos/smulkinimo, jei reikia ir presavima i rulonus samdyti, pilna LT bent seja ir smulkinimu uzsiima, bedos nera, tik del presavimo daugiau darbo. Atmetus islaidas pelnas gerokai didesnis nei javai, gal kokie x3 nuo javu. agriman 1
Remse Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 prieš 52 minutes , manttys pranešimas: realiai 2025 metais tik kviečiai ir žirniai gelbėjo, kvietrugiai ir pupos minus. Su kvietrugiais reikia mažinti azotą ir gaudyti kainą prieš sezoną, kitų variantų iš jų uždirbti nėra As kvietrugius i vasarinius miezius iskeiciau. Kazkaip visko daug atiduoti, vos ne kaip kviečiams, kaina juokinga, ne visi perka. Ukius_bulvinskis 1
manttys Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Ką tik, Remse pranešimas: As kvietrugius i vasarinius miezius iskeiciau. Kazkaip visko daug atiduoti, vos ne kaip kviečiams, kaina juokinga, ne visi perka. jo, islaidos isties nemazos. siemet bandysiu drastiskai mazint ir ziuresiu kas gausis. su supirkimu nera bedu, bet va kaina.. su mieziais man kazkaip dar liudniau budavo MV ūkis and Remse 2
kestas17 Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Miežiu salyklas, nu pliusas geras
Juodas Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 prieš valandą, niino pranešimas: Kukuruzus gal bandykit isidet i sejomaina ne grudams, o silosui i kaupa/transeja/rulonus. Priekabu jug turite ir technikos vezimui/minimui. Sejos/smulkinimo, jei reikia ir presavima i rulonus samdyti, pilna LT bent seja ir smulkinimu uzsiima, bedos nera, tik del presavimo daugiau darbo. Atmetus islaidas pelnas gerokai didesnis nei javai, gal kokie x3 nuo javu. Kad realizuoti nėra lengva. Čia bėda bėdelė
manttys Paskelbta Lapkričio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 23, 2025 prieš 17 minutes , kestas17 pranešimas: Miežiu salyklas, nu pliusas geras Tik turintiems kur sandeliuotis. Ir tai ne visada
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti