AGROMAN Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 On 2025-11-27 at 18:35, Tomas01 pranešimas: 350 achemos Ta pati AK po 370 € grumas 1
Ukius_bulvinskis Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 On 2025-11-26 at 19:13, Mantas2342 pranešimas: Kiek pupos biro,kad geriausiai skaičiavosi? Keista net. Pas mane tai geriausiai rapsai, šiek tiek mažiau kviečiai, bet ir gerai. Pupos buvo apie 4,1 t, o gavosi geriausiai, kas sudarė 230 eur pelno, kai paskaičiuoji viską, tai mes visiški varguoliai.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 On 2025-11-26 at 18:21, kestas17 pranešimas: Kokia buvo auginimo tecnologija, kad prie 4t toks pliusas? Musu pusei tai su skutikais, kas su plugais atgal gražinom po žeme. Nieko ypatingo, neskaitant amortizacijos žirnių išlaidos hektarinės buvo 700eur iš jų Npk-150eur, chemija 95, kuras 90, nuoma 160 skaičiavau, sėkla 90, ir dar kūlimas ir išvežimas iki elevatoriaus 115, va ir tiek.
AG Paulius Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 37 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Nieko ypatingo, neskaitant amortizacijos žirnių išlaidos hektarinės buvo 700eur iš jų Npk-150eur, chemija 95, kuras 90, nuoma 160 skaičiavau, sėkla 90, ir dar kūlimas ir išvežimas iki elevatoriaus 115, va ir tiek. O be amortizacijos dar darbo kaštai, džiovinimas, valymas, DU.
AG Paulius Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 42 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Pupos buvo apie 4,1 t, o gavosi geriausiai, kas sudarė 230 eur pelno, kai paskaičiuoji viską, tai mes visiški varguoliai. Problema ta, kad ūkininkas šiandien tik pradeda susivesti galus – ir tai ne visus. Tuo tarpu verslas, kuris aptarnauja ūkininką, dažnai geriau už jį patį žino, kiek jis gali uždirbti. Paslaugų ir išteklių kainos yra pasiekusios maksimalų monetizacijos lygį. Aš dar 2017 metais bandžiau apie tai kalbėti viešai, kelti diskusijas apie tai, kad reikia skaičiuoti, sudarinėti biudžetus ir planuoti veiklą. Rodeo baigėsi – prasideda planinė ekonomiškai pagrįsta gamyba. Shimshius, yogop and Remse 2 1
AGROMAN Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš valandą, AG Paulius pranešimas: Problema ta, kad ūkininkas šiandien tik pradeda susivesti galus – ir tai ne visus. Tuo tarpu verslas, kuris aptarnauja ūkininką, dažnai geriau už jį patį žino, kiek jis gali uždirbti. Paslaugų ir išteklių kainos yra pasiekusios maksimalų monetizacijos lygį. Aš dar 2017 metais bandžiau apie tai kalbėti viešai, kelti diskusijas apie tai, kad reikia skaičiuoti, sudarinėti biudžetus ir planuoti veiklą. Rodeo baigėsi – prasideda planinė ekonomiškai pagrįsta gamyba. Kas iš tų skaičiavimų ir biudžetų?
ist17 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš valandą, AG Paulius pranešimas: Problema ta, kad ūkininkas šiandien tik pradeda susivesti galus – ir tai ne visus. Tuo tarpu verslas, kuris aptarnauja ūkininką, dažnai geriau už jį patį žino, kiek jis gali uždirbti. Paslaugų ir išteklių kainos yra pasiekusios maksimalų monetizacijos lygį. Aš dar 2017 metais bandžiau apie tai kalbėti viešai, kelti diskusijas apie tai, kad reikia skaičiuoti, sudarinėti biudžetus ir planuoti veiklą. Rodeo baigėsi – prasideda planinė ekonomiškai pagrįsta gamyba. Tiesiog pasakykit, jog būtina optimizuoti veiklą ir melstis , o ne apie kažkokias planines ekonomikas, kai iš esmės ūkininkavimas labiau kazino ir rodeo nei matematika. Ukius_bulvinskis 1
Mantas2342 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Prieš 2 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas: Pupos buvo apie 4,1 t, o gavosi geriausiai, kas sudarė 230 eur pelno, kai paskaičiuoji viską, tai mes visiški varguoliai. Nu tada neblogai pas mane gavosi 3t/ha tai faktiškai ant nulio išėjo, bet buvo didžiausiais laukas rūgštokoj žemei tai vidurkį numušė. Jeigu ir buvo viršaus tai labai minimaliai. Ukius_bulvinskis 1
Mantas2342 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Prieš 2 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas: Pupos buvo apie 4,1 t, o gavosi geriausiai, kas sudarė 230 eur pelno, kai paskaičiuoji viską, tai mes visiški varguoliai. Bet norit pasakyt ,kad iš kviečių ar rapsų daugiau nei 230 eur pelno nesigavo? Ukius_bulvinskis 1
ceck Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 37 minutes , Mantas2342 pranešimas: Bet norit pasakyt ,kad iš kviečių ar rapsų daugiau nei 230 eur pelno nesigavo? Kviečių pelningumas man gavosi 800kg iš ha čia 2kl tai nesunku sudaugint ir čia be lizingų, o gal po lizingų nebepamenu Ukius_bulvinskis 1
Mantas2342 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 29 minutes , ceck pranešimas: Kviečių pelningumas man gavosi 800kg iš ha čia 2kl tai nesunku sudaugint ir čia be lizingų, o gal po lizingų nebepamenu Mh tada tikrai nekažką. Mano gavos +3t gavos 2kl . Lizingų, paskolų neturiu. Witalikas 1
AGROMAN Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Prieš 1 valandų, Mantas2342 pranešimas: Nu tada neblogai pas mane gavosi 3t/ha tai faktiškai ant nulio išėjo, bet buvo didžiausiais laukas rūgštokoj žemei tai vidurkį numušė. Jeigu ir buvo viršaus tai labai minimaliai. prieš 29 minutes , Mantas2342 pranešimas: Mh tada tikrai nekažką. Mano gavos +3t gavos 2kl . Lizingų, paskolų neturiu. Ne nesigavo, prasti metai... Heartbreak-kid 1
Mantas2342 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas: Ne nesigavo, prasti metai... 8.2 vidurkis pagal kviečių derlių tai man rekordiniai. Witalikas 1
Remse Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Prieš 3 valandas, AG Paulius pranešimas: Problema ta, kad ūkininkas šiandien tik pradeda susivesti galus – ir tai ne visus. Tuo tarpu verslas, kuris aptarnauja ūkininką, dažnai geriau už jį patį žino, kiek jis gali uždirbti. Paslaugų ir išteklių kainos yra pasiekusios maksimalų monetizacijos lygį. Aš dar 2017 metais bandžiau apie tai kalbėti viešai, kelti diskusijas apie tai, kad reikia skaičiuoti, sudarinėti biudžetus ir planuoti veiklą. Rodeo baigėsi – prasideda planinė ekonomiškai pagrįsta gamyba. Mačiau ne viena firma skaičiuoja ūkininkų pelningumus. Šiemet kviečių reikėjo užauginti 6.5t, kad būtų 0, rapsų 2.3. Witalikas and Ukius_bulvinskis 2
AG Paulius Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 13 minutes , Remse pranešimas: Mačiau ne viena firma skaičiuoja ūkininkų pelningumus. Šiemet kviečių reikėjo užauginti 6.5t, kad būtų 0, rapsų 2.3. Yra toks posakis, kad negražu lysti į svetimą piniginę. Tačiau žemės ūkio sektoriuje visi jau seniai sulindę į ūkininko piniginę – bankai, prekybininkai, technikos pardavėjai, žodžiu, visi. Ir paskutinis žvilgsnis į tirpstančius lašinius yra ūkininko. Manau, kad tokios situacijos augina sąmoningumą – kuris galiausiai bus naudingas visiems. Ukius_bulvinskis 1
AG Paulius Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Prieš 2 valandas, ist17 pranešimas: Tiesiog pasakykit, jog būtina optimizuoti veiklą ir melstis , o ne apie kažkokias planines ekonomikas, kai iš esmės ūkininkavimas labiau kazino ir rodeo nei matematika. Nei kazino nei rodeo. Yra planas ir tu jo laikaisi svarbiausiai žinoti dėl ko ir ką darai. O visa kita profesionalumas kaip tai padarysi.
ist17 Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 15 minutes , AG Paulius pranešimas: Nei kazino nei rodeo. Yra planas ir tu jo laikaisi svarbiausiai žinoti dėl ko ir ką darai. O visa kita profesionalumas kaip tai padarysi. Na ir puiku! Agronomijos skiltyje visus jau nustebinot savo planais ir pasiekimais, panašu tuščiais nešaudot ir ekonomikoje. Ukius_bulvinskis, Deutz fahr and paula 1 2
manttys Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš 37 minutes , AG Paulius pranešimas: Nei kazino nei rodeo. Yra planas ir tu jo laikaisi svarbiausiai žinoti dėl ko ir ką darai. O visa kita profesionalumas kaip tai padarysi. Bet siai.dienai neina padaryt peliningo biudzeto. Tai lieka tiesiog laukti geresniu laiku Ukius_bulvinskis 1
ceck Paskelbta Gruodžio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 1, 2025 prieš valandą, AG Paulius pranešimas: Nei kazino nei rodeo. Yra planas ir tu jo laikaisi svarbiausiai žinoti dėl ko ir ką darai. O visa kita profesionalumas kaip tai padarysi. teoriškai arklys, praktiškai nesikelia Salmas11, Ukius_bulvinskis, AG Paulius and 4 others 2 5
pukotukas Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Prieš 8 valandas, ceck pranešimas: teoriškai arklys, praktiškai nesikelia Bet tu man pasakyki kaip tie arklei bando zeme permusti su kosminem zemiu nuomu kainom va cia kur matamatika
ceck Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 prieš valandą, pukotukas pranešimas: Bet tu man pasakyki kaip tie arklei bando zeme permusti su kosminem zemiu nuomu kainom va cia kur matamatika Jei atvirai, nežinau, čia tik laiko klausimas kada užluš
pukotukas Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 prieš 36 minutes , ceck pranešimas: Jei atvirai, nežinau, čia tik laiko klausimas kada užluš Bet va ir toke asilai drumsčia vandeni su savo kanopom. Poto neski akieces i lauka .
linas78s Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Prieš 11 valandų, AG Paulius pranešimas: Nei kazino nei rodeo. Yra planas ir tu jo laikaisi svarbiausiai žinoti dėl ko ir ką darai. O visa kita profesionalumas kaip tai padarysi. Tai suplanuokit kitiems metams kviečių kainą apie 250, ir visi laikysimės šito plano:) Ukius_bulvinskis 1
pukotukas Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 prieš 18 minutes , linas78s pranešimas: Tai suplanuokit kitiems metams kviečių kainą apie 250, ir visi laikysimės šito plano:) O gal po 150 realybe toke turbut bus
AGROMAN Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2025 Prieš 12 valandų, Remse pranešimas: Mačiau ne viena firma skaičiuoja ūkininkų pelningumus. Šiemet kviečių reikėjo užauginti 6.5t, kad būtų 0, rapsų 2.3. labai tiksliai suskaičiavę Ukius_bulvinskis 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti