ceck Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 1 minutę , panjabis pranešimas: Ir tegul nedejuoja kad mažos išmokos, nušalo derlius, nukapojo kruša, didelės džiovinomo kainos. kažin ar sumokės šiemet nuomas tie kur šaukia kad galiu mokėt ir 400 mano aplinkoj jau tie atsikando, bet dar yra
pukotukas Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 36 minutes , ceck pranešimas: kažin ar sumokės šiemet nuomas tie kur šaukia kad galiu mokėt ir 400 mano aplinkoj jau tie atsikando, bet dar yra Ar jau erelei su tokiom kainom sparnelius nuleido?
ceck Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 19 minutes , pukotukas pranešimas: Ar jau erelei su tokiom kainom sparnelius nuleido? jau yra kas paleido
Juodas Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 21 minutes , ceck pranešimas: jau yra kas paleido Auga group gal nesiskaito. Skelbimuose po 250-300 siūlo nuoma Raseiniu r ar kitur, kur truputį geresnės žemės.
ceck Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 2 minutes , Juodas pranešimas: Auga group gal nesiskaito. Skelbimuose po 250-300 siūlo nuoma Raseiniu r ar kitur, kur truputį geresnės žemės. apie ūkininkus mes čia
Andriusfeat Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Jei kas ir sumoka aukštas nuomos kainas tai tik keliem naujiem nereikšmingiem ūkio sklypų savininkam, tai esmės nesudaro ūkio balansuose, bet sudaro patogumą apjungus kokį kampą prie jau dirbamo. Visai nuomojamai žemei nerealu mokėt po 400..... ukininkas ed 1
manttys Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 47 minutes , Andriusfeat pranešimas: Jei kas ir sumoka aukštas nuomos kainas tai tik keliem naujiem nereikšmingiem ūkio sklypų savininkam, tai esmės nesudaro ūkio balansuose, bet sudaro patogumą apjungus kokį kampą prie jau dirbamo. Visai nuomojamai žemei nerealu mokėt po 400..... o kaip tu matai situacija? Esi nuomotojas ir sužinai, kad kitam kaimo gale tavo nuomininkas moka zymiai daugiau nei tau. cia priklausomai nuo zmogaus, bet gali stipriai issizeist. as darau taip. jeigu kazkam moku pvz 250 uz 5 ha, tai tuos 250 sumoku uz 5 ha ir kitiem zmonem, o virsus kaip iprasta. Jieigu ieskociau zemes uz 300, tureciau buti pasirenges moketi ir kitiems ta pati, todel kainu permusinejimai yra labai slidus reikalas Witalikas and ukininkas ed 2
Andriusfeat Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 16 minutes , manttys pranešimas: o kaip tu matai situacija? Esi nuomotojas ir sužinai, kad kitam kaimo gale tavo nuomininkas moka zymiai daugiau nei tau. cia priklausomai nuo zmogaus, bet gali stipriai issizeist. as darau taip. jeigu kazkam moku pvz 250 uz 5 ha, tai tuos 250 sumoku uz 5 ha ir kitiem zmonem, o virsus kaip iprasta. Jieigu ieskociau zemes uz 300, tureciau buti pasirenges moketi ir kitiems ta pati, todel kainu permusinejimai yra labai slidus reikalas Aš matau situaciją labai paprastai, moku apie 100 eur už nuomojamus sklypus, vienoda kaina visiem negali būt nes kiekvienas sklypas neša skirtingą naudą, aš ją matau nes sėdžiu šalia bunkerio kai pjaunu derlių DDD O jei kas paprašo tarkim 150 ar daugiau, maloniai keliskart paprašau parduot sklypą, kiekgi pas žmogų gali prašyt?? matai kad nenori parduot, ieškosi naudos sėdėdamas ant sofos ir neplanuoja parduot, tai pasiunčiu ant trijų raidžių be skrupulų ir gyvenu toliau. Viskas labai paprasta, aš neplanuoju dirbt nuomojamų plotų ateity, tai ir nesismulkinu su leksika....kasmet sulaukiu pasiūlymų nusipirkt dirbamos žemės, nuosava ir pakeičiu atsikratytus savininkus, jau nedaug turiu nuomojamos apie 150 ha, 99 proc. savininkų išauklėti ir su jais neturiu problemų dėl nuomos kainos.
manttys Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 prieš 10 minutes , Andriusfeat pranešimas: Aš matau situaciją labai paprastai, moku apie 100 eur už nuomojamus sklypus, vienoda kaina visiem negali būt nes kiekvienas sklypas neša skirtingą naudą, aš ją matau nes sėdžiu šalia bunkerio kai pjaunu derlių DDD O jei kas paprašo tarkim 150 ar daugiau, maloniai keliskart paprašau parduot sklypą, kiekgi pas žmogų gali prašyt?? matai kad nenori parduot, ieškosi naudos sėdėdamas ant sofos ir neplanuoja parduot, tai pasiunčiu ant trijų raidžių be skrupulų ir gyvenu toliau. Viskas labai paprasta, aš neplanuoju dirbt nuomojamų plotų ateity, tai ir nesismulkinu su leksika....kasmet sulaukiu pasiūlymų nusipirkt dirbamos žemės, nuosava ir pakeičiu atsikratytus savininkus, jau nedaug turiu nuomojamos apie 150 ha, 99 proc. savininkų išauklėti ir su jais neturiu problemų dėl nuomos kainos. nuomotis yra daug pigiau, bet kiekvienam savo
MV ūkis Paskelbta Lapkričio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2025 LA - YARA AXAN 385 su atid, YARA N33,5 385 su atid AXIO 1
Jegiss Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 On 2025-11-05 at 10:54, Dovydas Did pranešimas: Priminimas: Kaina vis dar ta pati iki Gruodžio 1 UAB Granmax – Lietuvoje veikianti trąšų gamintoja, kviečia ūkininkus, kooperatyvus ir bendroves, įsigyti mūsų gaminamas trąšas tiesiogiai iš gamyklos. Pirkdami tiesiogiai iš mūsų: Gaunate gamyklos kainą be tarpininkų. Galite patys atsiimti prekes iš mūsų gamyklos Klaipėdoje. Arba galime pasirūpinti pristatymu į Jūsų ūkį – už papildomą transporto mokestį. Atsiskaitymas – tik išankstinis. Šiuo metu siūlome: Amonio sulfatas N21 S24 granuliuotas-fasuotas po 500 kg didmaišiuose. Žaliavų kilmė: EU Kaina: Su pristatymu LR ribose 1 tonos kaina +/- 245 Eurai + PVM (ne mažiau kaip 24 t.) Atsiėmimas gamykloje Nevėžio g. 5,Klaipėda 1 tonos kaina - 230 Eurų + PVM Pasiūlymas galioja iki 2025 m. gruodžio 1 dienos. Dėl kainų, kiekių ir užsakymų kreipkitės: Darbo laikas: I-IV, 09-16 val. [email protected] +37069904091 O tai labai įdomu, kokia tuomet vadinami tarpininkai gauna kainą, jei pas juos ir tokia pat kaina, nejau jie tokie dosnūs Remse 1
Jegiss Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Amonio sulfatas už pinigus: Agrokoncernas kiniškas 240+ Balticagro suomiškas smulkus 230+, suomiškas sijotas 275+, latviškas 245+ Scandagra kiniškas 245+ pristatymas po naujų Agrochema kiniškas 240+, lenkiškas 280+ Nissmo, Daruxs, MV ūkis and 4 others 7
Zilvis55 Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Prieš 14 valandų, Andriusfeat pranešimas: Aš matau situaciją labai paprastai, moku apie 100 eur už nuomojamus sklypus, vienoda kaina visiem negali būt nes kiekvienas sklypas neša skirtingą naudą, aš ją matau nes sėdžiu šalia bunkerio kai pjaunu derlių DDD O jei kas paprašo tarkim 150 ar daugiau, maloniai keliskart paprašau parduot sklypą, kiekgi pas žmogų gali prašyt?? matai kad nenori parduot, ieškosi naudos sėdėdamas ant sofos ir neplanuoja parduot, tai pasiunčiu ant trijų raidžių be skrupulų ir gyvenu toliau. Viskas labai paprasta, aš neplanuoju dirbt nuomojamų plotų ateity, tai ir nesismulkinu su leksika....kasmet sulaukiu pasiūlymų nusipirkt dirbamos žemės, nuosava ir pakeičiu atsikratytus savininkus, jau nedaug turiu nuomojamos apie 150 ha, 99 proc. savininkų išauklėti ir su jais neturiu problemų dėl nuomos kainos. O mandagiai nesigauna?
M&M Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 prieš 29 minutes , Zilvis55 pranešimas: O mandagiai nesigauna? Tai gal Andrius ir mandagiai siunčia, kaip nors pvz. Būk Tu geras, eik tu.... arba Malonėkite eiti .... su savo žeme Andriusfeat, Heartbreak-kid and Zilvis55 2 1
Daruxs Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Tai gal nera konkurencijos del zemes ? nera dideliu ukiu aplink? zemgrobiniu bendroviu ? ...nes pirkimo arba siuntimo atveju pats gali buti pasiustas dar toliau..o kiti trins rankomis nugriebe dar viena kasneli... kinziulis 1
dariius 30 Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Darbus apsidirba, o zema eina ant biuletenio kol kaulai sugyja besiuntinejant, va kur jo ukio sekmes paslaptis Daruxs 1
Andriusfeat Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 prieš 48 minutes , Daruxs pranešimas: Tai gal nera konkurencijos del zemes ? nera dideliu ukiu aplink? zemgrobiniu bendroviu ? ...nes pirkimo arba siuntimo atveju pats gali buti pasiustas dar toiau..o kiti trins rankomis nugriebe dar viena kasneli... Yra aplink keli tūkstantiniai ūkiai ir bendrovė su 3500 ha, dirbamos žemės trūkumas, bet susidaro įspūdis kad stambieji kaip tik nekelia kainų, nes jie jau pakankamai dovanai prisigrobė ir bando išlaikyt plotus, labiau jaunimas plėšosi ir siūlo aukštas nuomos kainas, tik tiek kad pastariesiem dar makaulės tuštokos ir nesupranta kad su nuoma ateity liks prie suskilusios geldos ir gelžgalių kiemu kurį dar ir utilizuot reiks. Aš nesiveliu į aplinkinių intrigas dėl nuomos kainų, tegul plėšosi, turiu daug nuosavos jau.
manttys Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Prieš 2 valandas, Andriusfeat pranešimas: Yra aplink keli tūkstantiniai ūkiai ir bendrovė su 3500 ha, dirbamos žemės trūkumas, bet susidaro įspūdis kad stambieji kaip tik nekelia kainų, nes jie jau pakankamai dovanai prisigrobė ir bando išlaikyt plotus, labiau jaunimas plėšosi ir siūlo aukštas nuomos kainas, tik tiek kad pastariesiem dar makaulės tuštokos ir nesupranta kad su nuoma ateity liks prie suskilusios geldos ir gelžgalių kiemu kurį dar ir utilizuot reiks. Aš nesiveliu į aplinkinių intrigas dėl nuomos kainų, tegul plėšosi, turiu daug nuosavos jau. As kaip tik manau, kad jaunimo mastymas visiskai kitoks ir zymiai modernesnis. u.k aurimas, kostela and prancius 3
agronoms Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: As kaip tik manau, kad jaunimo mastymas visiskai kitoks ir zymiai modernesnis. Kad modernesnis tai taip,nesiginčiju,bet kad visad teisingas,labai abejoju,laikas parodys...Ne visiems aišku taikau,nenoriu nieko įžeist,bet kad trūksta kritinio mastymo,tai faktas.
ukininkas ed Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2025 Visai čia jūs pezat ne į temą adminai miegat gal trinkit čia tema trašų kainos AXIO, rapolux and Frsh 3
Mode2 Paskelbta Lapkričio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2025 On 2025-11-14 at 13:47, Andriusfeat pranešimas: Yra aplink keli tūkstantiniai ūkiai ir bendrovė su 3500 ha, dirbamos žemės trūkumas, bet susidaro įspūdis kad stambieji kaip tik nekelia kainų, nes jie jau pakankamai dovanai prisigrobė ir bando išlaikyt plotus, labiau jaunimas plėšosi ir siūlo aukštas nuomos kainas, tik tiek kad pastariesiem dar makaulės tuštokos ir nesupranta kad su nuoma ateity liks prie suskilusios geldos ir gelžgalių kiemu kurį dar ir utilizuot reiks. Aš nesiveliu į aplinkinių intrigas dėl nuomos kainų, tegul plėšosi, turiu daug nuosavos jau. Kaip pats neturi ateiti nuomuot ar parduot zeme, pastatytumem vejo jegaines, ar saules elektrines, toks ukis ne kažka, ateitis nekokia, kaip manot?
Tomas01 Paskelbta Lapkričio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2025 prieš 13 minutes , Mode2 pranešimas: Kaip pats neturi ateiti nuomuot ar parduot zeme, pastatytumem vejo jegaines, ar saules elektrines, toks ukis ne kažka, ateitis nekokia, kaip manot? Statai vėjo jėgaines?
Karaa Paskelbta Lapkričio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2025 prieš 14 minutes , Mode2 pranešimas: Kaip pats neturi ateiti nuomuot ar parduot zeme, pastatytumem vejo jegaines, ar saules elektrines, toks ukis ne kažka, ateitis nekokia, kaip manot? Galiu pasiulyt nuosavos zemes 200ha vėjo jegainėm ir saulės elektrinėm busiu spakainas, užteks ir man ir vaikam Ukius_bulvinskis 1
Andriusfeat Paskelbta Lapkričio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 15, 2025 Prieš 1 valandų, Mode2 pranešimas: Kaip pats neturi ateiti nuomuot ar parduot zeme, pastatytumem vejo jegaines, ar saules elektrines, toks ukis ne kažka, ateitis nekokia, kaip manot? Provokuojantis pareiškimas. Man patinka ir kelio servitutai, už juos statytojai irgi gerai moka DDD
prancius Paskelbta Lapkričio 17, 2025 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2025 On 2025-11-14 at 18:30, agronoms pranešimas: Kad modernesnis tai taip,nesiginčiju,bet kad visad teisingas,labai abejoju,laikas parodys...Ne visiems aišku taikau,nenoriu nieko įžeist,bet kad trūksta kritinio mastymo,tai faktas. Kaip suprantu kritinis mastymas turėtų būti nekelti kainų
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti