Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, rapolux pranešimas:

Balandžio mėn. viskas važiuos žemyn, likučių daug visi prisivežę, norės nusimesti, o pirkimai dabar sulėtėję, liks daug.

Bet balandį visiem ir prireiks, o kai yra daug norinčiu šnd ir dbr kam numest ta kaina, kokybiniam trešimui tai taip tikimybė didelė, kad pakris, jeigu dujos nevirš 50 ribos

Paskelbta
prieš 14 minutes , MindaugasPRO pranešimas:

Sveiki visi, turiu ~48t nekondicinio karbamido, kas tirpdosi, gali pažaisti. Perleisčiau už 300e/t. Kai dabar atominės karbo kainos, čia vos ne 50proc. nuolaida. Pietų Lietuva. Jei ką domina, skambinkite +37065030280

verslas nuo nulio :D

Paskelbta

Čia tik verslas nieko asmeniško "Manntys"  norint išeiti iš užburto žiūrkių rato reikia nuo kažko pradėti. Suprantu, kad moraliniai dalykai dažnai ūkininkus stabdo, bet ne paslaptis Lietuvoje daug ūkininkų žiūri per naudos sau prizmę. 
 Ir jei galvoji, kad aš palaikau Rusija tikrai NE.

Paskelbta
prieš 20 minutes , AG Paulius pranešimas:

Čia tik verslas nieko asmeniško "Manntys"  norint išeiti iš užburto žiūrkių rato reikia nuo kažko pradėti. Suprantu, kad moraliniai dalykai dažnai ūkininkus stabdo, bet ne paslaptis Lietuvoje daug ūkininkų žiūri per naudos sau prizmę. 

Suaprantu tą, bet aš, kaip ir ne kurie forumo dalyviai, galimai galime susidurti su tavimi ar kt. žmogumi kažkur kitur ir vertybiniai dalykai tiekėjo man, kaip žmogui, labai svarbus.

Paskelbta
prieš 27 minutes , AG Paulius pranešimas:

jei is sito dealo virini maziau nei 100 eur/t marza - tai prastas "verslas nuo nulio".

Paskelbta
prieš 1 minutę , Shimshius pranešimas:

jei is sito dealo virini maziau nei 100 eur/t marza - tai prastas "verslas nuo nulio".

:D žinoma o kaip gi kitaip. Tik esmė, kad tie 100 eur lieka ūkininkamas, mano veslo modelis yra pagrystas naudos kūrimų tiesiogiai ūkininkams. 

Paskelbta
prieš 12 minutes , manttys pranešimas:

Suaprantu tą, bet aš, kaip ir ne kurie forumo dalyviai, galimai galime susidurti su tavimi ar kt. žmogumi kažkur kitur ir vertybiniai dalykai tiekėjo man, kaip žmogui, labai svarbus.

manau vertybiniu požiūriu esame labai panašiame kelyje, siekiame padėti Lietuvos ūkininkams uždirbti daugiau ir išlikti konkurencingiems rinkoje.

Paskelbta
prieš 13 minutes , AG Paulius pranešimas:

manau vertybiniu požiūriu esame labai panašiame kelyje, siekiame padėti Lietuvos ūkininkams uždirbti daugiau ir išlikti konkurencingiems rinkoje.

Demagogijos kursus tai tamsta rimtus praėjęs. Jau ne pirmą kartą pastebiu.

Paskelbta
prieš 6 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Demagogijos kursus tai tamsta rimtus praėjęs. Jau ne pirmą kartą pastebiu.

O forumas skirtas ne tam, kad padėtume vieni kitiems ? Kas demagogas ar ne tegul patys ūkininkai sprendžia kam tos emocijos. 

Paskelbta
prieš 9 minutes , AG Paulius pranešimas:

O forumas skirtas ne tam, kad padėtume vieni kitiems ? Kas demagogas ar ne tegul patys ūkininkai sprendžia kam tos emocijos. 

Ukininkams padeti buvo/yra skirta ministerija. Jei ten nieko nesigavo, tai panasu ir cia snipstas iseis

Paskelbta
prieš 5 minutes , Direktorius pranešimas:

kai is antru ranku apie vertybes jau kalbam. kai is penktu ranku jau tada dzin viskas normaliai. apie vertybes kalbant tai tada daug kas pasauli pasikeistu jei jos butu pas visus ir tokios kokiu norim:)

vertybiniai dalykai pas visus skirtingi. aš klausiaus grynai iš savo varipinės. Atskaymą gavau, bet tikrai niekam neperšu nieko.

Paskelbta

Pirkau KAS iš Agrochemos, sakė galėsiu pasiimt iki gegužės ar birželio. Sąskaitą apmokėjau, atėjo papildoma sutartis, kad turiu išsivežti iki 03-31, toliau jau turėsiu mokėt už saugojimą. Skambinu vadybininkei, sako nekreipk dėmesio, pasirašyk ir atsiųsk. Tai nekreipiu dėmesio, nesirašau ir nesiunčiu. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Deutz fahr pranešimas:

Ar pirkot kas is agrochema trasu? Kaimynui israse saskaita trasos+ transportas atskira eilute. O gal galima vezant grudus jiems israsyti grudai+transportas?😀

Pirkom, nėra už transportą nieko

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Deutz fahr pranešimas:

Ar pirkot kas is agrochema trasu? Kaimynui israse saskaita trasos+ transportas atskira eilute. O gal galima vezant grudus jiems israsyti grudai+transportas?😀

koncernas taip pat..sakau as pasiimsiu is rajono. Tai ne sako atvesim tiesiai iš Klaipėdos ..pyst 200eur *

Paskelbta
prieš 29 minutes , Gunia pranešimas:

koncernas taip pat..sakau as pasiimsiu is rajono. Tai ne sako atvesim tiesiai iš Klaipėdos ..pyst 200eur *

Tai reikia tiketis, kad reikalu su tokiais nebus 😀😀 tai tu israsyk jiems saskaitas uz grudu atvezima

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...