Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 8 minutes , Remse pranešimas:

Achema jau 3 savaites kaip veluoja uz rapsa. Visad rimta imonė buvo, o siemet silpnai atrodo.

Taigi uzsidare - buhalteriai irgi atostogu gavo :) agrochema ir kitos rimtos imones buna rimtos tik iki kol netampa nerimtos - kuo didesnis banginis duo didesne banga sukelia.... 

Paskelbta
On 2022-09-18 at 21:27, rapsai20 pranešimas:

Kaip su achemos atsiskaitymais uz grudus? Man jau savaite veluoja atsiskaityt

Man ir nėra ir nieko nežada jaučiu tems  jie kol delspinigiai nesiskaičiuojama jiems

Paskelbta

Esu vienąkart nudegęs,kai išvežiau į viena kontorą visus grūdus ir du mėn nemokėjo.

Buvo pamoka,dabar stengiuos vežt į kelias,tuo pačiu palyginu šiukšlingumą,nuoskaitas.

P.s. iš Achemos negavęs.

Paskelbta
prieš 4 minutes , Robertas08 pranešimas:

Esu vienąkart nudegęs,kai išvežiau į viena kontorą visus grūdus ir du mėn nemokėjo.

Buvo pamoka,dabar stengiuos vežt į kelias,tuo pačiu palyginu šiukšlingumą,nuoskaitas.

P.s. iš Achemos negavęs.

Mano atveju grūdų mėginiai imami tam pačiam lizde tai mėginiai būtų vienodi tik supirkėjai 3 buvo ir kaip nepagalvota viską vienai suveziau nes niekad nepavesdavo. Tai po šitokiu bajeriu kad dar nelabai kalbas kame problema kita met bus didelis klaustukas kiek vesiu. 

Paskelbta

Visada pasidarau tyrimus sandelyje - kokios klases, koks dregnumas ir t.t. Paskui pervalau, maisau ir t.t. Matematiskai beveik visada pataikau - bet supirkejai nevisada :) Tada maiselis, plomba, Vilnius ir laiskas su pretenzija. Pernai pavyko vietoj 39 proc sudygusiu numesti kartele iki 14 - tikrai buvo padygusiu bet is kantrybes isvede, tai po to  visus i Vilniu siunciau. Pasiteisina pasirodo. Symet matau reiks irgi visus plombuotis ir pasirinktinai nuo nuotaikos i Vilniu siusti.

Paskelbta

Na ka, rasideda mobilizacija pas putka. Turetu zaliuoti kainos neblogai, tik visiskai neaisku ar tik trumpam soktels, ar veliau dar kils. Ar parduoti viska iskart ar dalimis. LOTERIJA kaip niekad. 

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...