daikom Paskelbta Rugpjūčio 23, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2021 Sveiki kolegos, gal yra išnagrinėjusių kokia labiausiai išdirbta ir draugiška naudojimui ūkio technikos valdymo programa ? Šiuo metu naudoju Fleetcomplete, bet netenkina mano poreikių, nes ji sukurta transporto valdymui. P.S. Visai neblogai būtų turėti soft-tech skiltį, nes dabar neaišku kur sukurti temą apie ūkio soft, high tech ir t.t. AG Paulius and shaulinis 2
voras Paskelbta Rugpjūčio 23, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2021 Sveikas, Dainiau, tu kaip visada viena koja sekančiam šimtmety Gausi pasismailinti pieštuką ir prisimint rašymo įgūdžius.
daikom Paskelbta Rugpjūčio 24, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 24, 2021 Sveikas, sveikas Rimvydai. Na nesusivokiu kuriam aš čia šimtmetį, bet va padėjau šiupelį ir tikriausiai reikės eiti ieškoti pieštuko , o taip norėjosi viską matyti iš kosmoso
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 jo čia geras klausimas aš irgi ieškau, kol kas ties niekuo neapsistojau Next 365nett,... My JD tai jie bando nauju facebooku patapti. tokios pakankamai universalios ir įvairiom spalvom tinkamos ir dar padoriuose piniguose telpančios kaip tai neradau kol kas. Kuo daugiau galimybių turi tuo mažiau šansų rasti lietuviškai kalbančią. Kitos grynai specializuotos savai sričiai. Yra Lietuvių bandančių kurti, bet kaip tai... na žinai kai Vilniečiai daro programėles Žū kaip tai vilnietiškai gaunasi Žodžiu tema aktuali ir gera, gal kas ką jau bandęs man ir gi bus įdomu išgirsti. AG Paulius 1
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Sveiki, diedai pagaliau rimta tema ne iš mano pusės inicijuota. Tai ką pasnekame apie farm softa
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pirmiausia siūlau pakalbėti apie problemas kurias norima išspręsti, renkantis farm soft'a Šiandien jau yra pasirinkimo pakankamai lyginant su laikotarpiu kas buvo prieš 5 metus
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Ieškau varianto kutis bendrautu su gamykliniais telemetrijos modemais Priimtų ir išsiųstu gamintojų leidžiamus duomenis Gyvai rodytų iš technikos gaunamus žemėlapius. Minimum atliktų darbų registras (pvz purškimų žurnalui pildyti reikiama info) Bemdrautu su specializuotom programom (pvz agricon, yara ir pan, kad patogiau perkelti VRA žemėlapius būtu galima) Svarbiausia žinoma "user friendly" Pradžiai tiek, toks sutrumpintas kriterijų sąrašas.
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 prieš 10 minutes , shaulinis pranešimas: Ieškau varianto kutis bendrautu su gamykliniais telemetrijos modemais Priimtų ir išsiųstu gamintojų leidžiamus duomenis Gyvai rodytų iš technikos gaunamus žemėlapius. Minimum atliktų darbų registras (pvz purškimų žurnalui pildyti reikiama info) Bemdrautu su specializuotom programom (pvz agricon, yara ir pan, kad patogiau perkelti VRA žemėlapius būtu galima) Svarbiausia žinoma "user friendly" Pradžiai tiek, toks sutrumpintas kriterijų sąrašas. Wow kokie norai, klausimas kas iš to kam to reikia, kiek šiandien būtų tokių funkcionalumo vartotojų ?
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 prieš 49 minutes , AG Paulius pranešimas: Wow kokie norai, klausimas kas iš to kam to reikia, kiek šiandien būtų tokių funkcionalumo vartotojų ? Kalbant apie tokius dalykus negalim kalbėti apie šiandien
PArty Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 prieš 48 minutes , AG Paulius pranešimas: Wow kokie norai, klausimas kas iš to kam to reikia, kiek šiandien būtų tokių funkcionalumo vartotojų ? Būtų , būtų... Visa bėda kad už tą gėrį kainą šauks nežmonišką...
daikom Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Malonu, kad kažkam įdomu, mano patirtis tokia: 2007m. Farmworks - kankinausi kokius 5 metus, neiškenčiau numečiau. 2009m. CNH AFS - Nupirkęs kombaina su rtk, gavau kaip prieda - pabandžiau, nemačiau skirtumo nuo Farmworks numečiau. nuo 2010 pabandžiau viskokiu nesamoningu kūrinėliu įskaitant apsus vaikams - nulis. 2018 iki dabar Fleetcomplete, kaip minėjau netinka mano poreikiams. Dabar jau gimsta rimti reikalai, bet jie keliasi į žemės ūkio dronus-autonominius agregatus ir su jais ateis rimtos valdymo programos. Man pradžiai užtektu gramatnai padarytos platformos, kur galečiau vykdyti : Mašinu parko stebėjimus, darbas su žemėlapiais, galimybė filtruoti darbus ant žemalapiu su galimybe lyginti laikotarpiuose, ir panašiai. Privalumas aišku būtu dar, kad valdytu mano turimus derlingumo ir kitus žemėlapius. Puikiai tiktu ir angliška. P.S. Atsiprašau, bet kreiva klaviatūra dėl lietuvišku raidžiu pas mano ipad. AG Paulius 1
daikom Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Rimvydai, pas mane darbe kiekvienas turi šiupelį.
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Kas nors Lietuvoj AG Leaderį yra čiupinėjęs?
daikom Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 prieš 5 minutes , Bulvinykas pranešimas: Kas nors Lietuvoj AG Leaderį yra čiupinėjęs? Turiu AG Leader vairavima viename traktoriuje, kažkada bandžiau demo versija, kaip čia pasakius - viena iš daugelio.
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Vairavimas tai dzin. Jie siūlo sprendimus duomenų rinkimui nuo sėjos iki derliaus nuėmimo.
daikom Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Tai aš apie softa ir rašau. Bandžiau SMS. Nemačiau privalumu lyginant su Farmworks. P.S. AgFiniti nebandžiau
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2021 AFS ir buvo yas pats farmworks Ag Leaderio SMSą bandžiau 2005-2007 tada persimečoau ant farmworks rada vėl SMS. Tai kaip fotoshopas reikia atskiro mokslo o norisi kaip Picasa, mėgėjiškam vartojimui (hmm čia tik tie kas fotografija žaidžią supras )
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Aš akivaizdžiai ne į temą. Kalbu apie duomenų rinkimą, o ne apdorojimą. Soriukas.
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Prieš 8 valandas, daikom pranešimas: Malonu, kad kažkam įdomu, mano patirtis tokia: 2007m. Farmworks - kankinausi kokius 5 metus, neiškenčiau numečiau. 2009m. CNH AFS - Nupirkęs kombaina su rtk, gavau kaip prieda - pabandžiau, nemačiau skirtumo nuo Farmworks numečiau. nuo 2010 pabandžiau viskokiu nesamoningu kūrinėliu įskaitant apsus vaikams - nulis. 2018 iki dabar Fleetcomplete, kaip minėjau netinka mano poreikiams. Dabar jau gimsta rimti reikalai, bet jie keliasi į žemės ūkio dronus-autonominius agregatus ir su jais ateis rimtos valdymo programos. Man pradžiai užtektu gramatnai padarytos platformos, kur galečiau vykdyti : Mašinu parko stebėjimus, darbas su žemėlapiais, galimybė filtruoti darbus ant žemalapiu su galimybe lyginti laikotarpiuose, ir panašiai. Privalumas aišku būtu dar, kad valdytu mano turimus derlingumo ir kitus žemėlapius. Puikiai tiktu ir angliška. P.S. Atsiprašau, bet kreiva klaviatūra dėl lietuvišku raidžiu pas mano ipad. O iš lietuviškų programų esi bandęs ką ar bent domejesis? Geoface Agrosmart Groward app Agrogis Hiko daikom 1
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Prieš 8 valandas, daikom pranešimas: Fleetcomplete, kaip minėjau netinka mano poreikiams Fleet tai transporto stebėjimo programa, galima įsimesti laukus bet ūkininkui to tikrai per maža. Stipriai trūksta to funkcionalumo kurio keikia ūkininkui.
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Prieš 10 valandų, shaulinis pranešimas: Kalbant apie tokius dalykus negalim kalbėti apie šiandien Taip bet kurti kosminį laivą be vartotoju tai yra pinigų švaistymas. Visos technologijos šias laikais pasensta maždaug per 5 metus jei šiandien turėtume viską ko Jums reikia kas būtų pasiruošę tai naudoti? Tokios sistemos išlaikymas su sukūrimo kaštai reikalautų x mln per metus. Po 5 metu pasikeis technikos gamintojų vizija modemu protokolai duomenis atsiras claude ir vėl viską reiks pritaikyti, iš naujo
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 prieš valandą, Bulvinykas pranešimas: Aš akivaizdžiai ne į temą. Kalbu apie duomenų rinkimą, o ne apdorojimą. Soriukas. Tai agfinity jau renka
shaulinis Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2021 prieš 2 minutes , AG Paulius pranešimas: Taip bet kurti kosminį laivą be vartotoju tai yra pinigų švaistymas. Visos technologijos šias laikais pasensta maždaug per 5 metus jei šiandien turėtume viską ko Jums reikia kas būtų pasiruošę tai naudoti? Tokios sistemos išlaikymas su sukūrimo kaštai reikalautų x mln per metus. Po 5 metu pasikeis technikos gamintojų vizija modemu protokolai duomenis atsiras claude ir vėl viską reiks pritaikyti, iš naujo Jau yra cloude kai kurių. Taip LT rinka per maža jei tikiesi iš to gyventi. Kam kurti vienkartinę sistemą kurią dabar pasinaudos žmonės paskui ieškos kitos? Rimtai vėl mokintis perprasti naują appsą?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti