vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2024 prieš 13 minutes , AG Paulius pranešimas: Nereikia spėlioti viskas yra matematika susitiksim kada kur vidury lauko papasakosiu. O gal termometras ismeigtas i zeme .
AGROMAN Paskelbta Liepos 14, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2024 prieš 23 minutes , AG Paulius pranešimas: Nereikia spėlioti viskas yra matematika susitiksim kada kur vidury lauko papasakosiu. kokios formulės ar skaičiuoklė?
mjj Paskelbta Liepos 14, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2024 Prieš 4 valandas, AG Paulius pranešimas: Nereikia spėlioti viskas yra matematika susitiksim kada kur vidury lauko papasakosiu. Manau visiems butu isgirsti idomu.
PingOx Paskelbta Liepos 15, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2024 Prieš 12 valandų, AG Paulius pranešimas: Nereikia spėlioti viskas yra matematika susitiksim kada kur vidury lauko papasakosiu. Aha, dabar norim
Bulvinykas Paskelbta Liepos 15, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2024 O išankstinius pavedimus padarėt, kad kažko reikalaujat? vrimvydas jum faktiškai viską nemokamai išdėsto, imkit ir naudokit. Heartbreak-kid and virgis807 1 1
AG Paulius Paskelbta Liepos 15, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2024 Prieš 16 valandų, Bulvinykas pranešimas: O išankstinius pavedimus padarėt, kad kažko reikalaujat? vrimvydas jum faktiškai viską nemokamai išdėsto, imkit ir naudokit. o gera idėja, vienas kitas euras nepamaišytų vistiek viskas į naudų kūrimą Jums pareina. O jei rimtai norit pakalbėti geriau susiplanuoti laiką ir gyvai susitikus prie kavos puodelio pakalbėti rimtom temom šeip sau neblevyzgoju. sermonielis 1
Marijus197 Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Šiemet jau tikrai ne sausros metai, į matuoklę netilpo, tai bus 100mm drąsiai. Nieks dar nekulta, gal nebus suplakta
AGROMAN Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 26 minutes , Marijus197 pranešimas: Šiemet jau tikrai ne sausros metai, į matuoklę netilpo, tai bus 100mm drąsiai. Nieks dar nekulta, gal nebus suplakta Pas mus 15mm shaolin 1
BR Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš valandą, Marijus197 pranešimas: Šiemet jau tikrai ne sausros metai, į matuoklę netilpo, tai bus 100mm drąsiai. Nieks dar nekulta, gal nebus suplakta Pas mus vargani 30mm,nekulta liko tik žirniai ir tie kol kas dar laikosi
Quattro Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Pagal ikmis stotele netoliese 142mm, nuostoliu bus
AGROMAN Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Ką tik, Quattro pranešimas: Pagal ikmis stotele netoliese 142mm, nuostoliu bus Vasarines kultūras paguldė, draudimui bus ko veikt...
rapsai20 Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda?
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 3 minutes , rapsai20 pranešimas: Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda? IKI 83 BBCH išgulimas
MV ūkis Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 4 minutes , manttys pranešimas: IKI 83 BBCH išgulimas O kaip audra ir liūtis?
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 7 minutes , MV ūkis pranešimas: O kaip audra ir liūtis? nesu kompetetingas konsultuoti. bet išgulimas tai logiska. nera zalos realiai, tik kulti sunkiau. kai gula po zydejimo, tada per derliu kerta
tadasjo Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Su draudikais ir aš jau susidūriai, tik tiek kad daug kas kulia ir nuskūlė žieminius, o pas mus pilnai dar nedanokęs Skagenas
AGROMAN Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 20 minutes , rapsai20 pranešimas: Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda? Vasariniai?
rapsai20 Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš valandą, AGROMAN pranešimas: Vasariniai? zieminiai kvieciai
AGROMAN Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš valandą, rapsai20 pranešimas: zieminiai kvieciai nebent būtų varpos nukirstos, tada gal ir galiotų draudimas
Zuvies_pirstelis Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Prieš 6 valandas, rapsai20 pranešimas: Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda? Man irgi tą patį sakė. Nebent varpos nukapotos, tuomet galiotų
ceck Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Šeip draudimas turi galioti tol, kol grūdas atsidurs kombaine, bet tiksliai negaliu atsakyti, reikėtų pasitikslinti pas VH draudimą, nes kažkaip jei kas ir nutikdavo, tai kokioj pieninėj brandoj, šitokiu metu nesu žalų turėjęs ir dabar neturiu, pas mane visi kviečiai statūs, laikas išmokė veisles pasirinkti, tręšimą ir augimo reguliatorius, šakos lūžo, medžiai virto, bet kviečiai pas mane stovi MV ūkis 1
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 21 minutes , ceck pranešimas: Šeip draudimas turi galioti tol, kol grūdas atsidurs kombaine, bet tiksliai negaliu atsakyti, reikėtų pasitikslinti pas VH draudimą, nes kažkaip jei kas ir nutikdavo, tai kokioj pieninėj brandoj, šitokiu metu nesu žalų turėjęs ir dabar neturiu, pas mane visi kviečiai statūs, laikas išmokė veisles pasirinkti, tręšimą ir augimo reguliatorius, šakos lūžo, medžiai virto, bet kviečiai pas mane stovi draudimas skirtas nuostoliui dengti. išgriuvimas kai kviečiai pribrendę realiai nuostolio negeneruoja, tik nepatogumus.
ceck Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 5 minutes , manttys pranešimas: draudimas skirtas nuostoliui dengti. išgriuvimas kai kviečiai pribrendę realiai nuostolio negeneruoja, tik nepatogumus. bet yra pats faktas, audra, liūtis ir griuvimas, čia reikėtų pasigilinti į taisykles
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti