Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 4 valandas, AG Paulius pranešimas:

Nereikia spėlioti viskas yra matematika susitiksim kada kur vidury lauko papasakosiu.

Manau visiems butu isgirsti idomu. 

Paskelbta
Prieš 16 valandų, Bulvinykas pranešimas:

O išankstinius pavedimus padarėt, kad kažko reikalaujat?

vrimvydas jum faktiškai viską nemokamai išdėsto, imkit ir naudokit. 😉

o gera idėja, vienas kitas euras nepamaišytų vistiek viskas į naudų kūrimą Jums pareina. O jei rimtai norit pakalbėti geriau susiplanuoti laiką ir gyvai susitikus prie kavos puodelio pakalbėti rimtom temom  šeip sau neblevyzgoju. 

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš valandą, Marijus197 pranešimas:

Šiemet jau tikrai ne sausros metai, į matuoklę netilpo, tai bus 100mm drąsiai. Nieks dar nekulta, gal nebus suplakta😅

IMG_7977.jpeg

Pas mus vargani 30mm,nekulta liko tik žirniai ir tie kol kas dar laikosi

Paskelbta
prieš 3 minutes , rapsai20 pranešimas:

Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda?

IKI 83 BBCH išgulimas

Paskelbta
prieš 7 minutes , MV ūkis pranešimas:

O kaip audra ir liūtis?

nesu kompetetingas konsultuoti. bet išgulimas tai logiska. nera zalos realiai, tik kulti sunkiau. kai gula po zydejimo, tada per derliu kerta

Paskelbta
prieš 20 minutes , rapsai20 pranešimas:

Cia man vienam VH draudimas atsisako moket uz zieminius javus isgulusius, sako del to, kad javai pasieke kietaja branda?

Vasariniai? 

Paskelbta

Šeip draudimas turi galioti tol, kol grūdas atsidurs kombaine, bet tiksliai negaliu atsakyti, reikėtų pasitikslinti pas VH draudimą, nes kažkaip jei kas ir nutikdavo, tai kokioj pieninėj brandoj, šitokiu metu nesu žalų turėjęs ir dabar neturiu, pas mane visi kviečiai statūs, laikas išmokė veisles pasirinkti, tręšimą ir augimo reguliatorius, šakos lūžo, medžiai virto, bet kviečiai pas mane stovi

Paskelbta
prieš 21 minutes , ceck pranešimas:

Šeip draudimas turi galioti tol, kol grūdas atsidurs kombaine, bet tiksliai negaliu atsakyti, reikėtų pasitikslinti pas VH draudimą, nes kažkaip jei kas ir nutikdavo, tai kokioj pieninėj brandoj, šitokiu metu nesu žalų turėjęs ir dabar neturiu, pas mane visi kviečiai statūs, laikas išmokė veisles pasirinkti, tręšimą ir augimo reguliatorius, šakos lūžo, medžiai virto, bet kviečiai pas mane stovi

draudimas skirtas nuostoliui dengti. išgriuvimas kai kviečiai pribrendę realiai nuostolio negeneruoja, tik nepatogumus.

Paskelbta
prieš 5 minutes , manttys pranešimas:

draudimas skirtas nuostoliui dengti. išgriuvimas kai kviečiai pribrendę realiai nuostolio negeneruoja, tik nepatogumus.

bet yra pats faktas, audra, liūtis ir griuvimas, čia reikėtų pasigilinti į taisykles

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...