Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Uk. Jomantas pranešimas:

Nesidžiauk per anksti, pas mus antradieniui ir trečiadieniui kasdien vis mažiau berodo kritulių, per 2 paras prognozės sumažėjo nuo 30 iki 12mm. Kol ateis antradienis gali vėl belikti 0

Paskelbta
prieš 27 minutes , sole pranešimas:

Nesidžiauk per anksti, pas mus antradieniui ir trečiadieniui kasdien vis mažiau berodo kritulių, per 2 paras prognozės sumažėjo nuo 30 iki 12mm. Kol ateis antradienis gali vėl belikti 0

pas mus padidino krituliu prognoze nuo 4 iki12mm pirmadieniui nors ir taip jau galetume  kentet kelias savaites

Paskelbta
Prieš 2 valandas, kvietysss pranešimas:

Negi pas jus nei laso ir nelyja ? 

Tu gal ne iš mūsų planetos?(Turistas koks iš Kentauro alfos?)Taigi aiškinu paprastai: lyja pas mus dažnai: vien snd 3 kart(mm nesimatuoja,nebent mikrometru)Suma nuo kovo mėn.~40mm(čia mano laukuose,kai kuriems kaimynams dar menkiau)

Paskelbta
prieš 31 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kosmonautas :) nuo balandžio 1 iki dabar 11-12mm iškrito, ir iš jų 6mm praeitos savaitės pradžioje.

Nu atsiprasau tiesiog keista ,kad tokia maza ta lietuva ,o orai labai skirtingi pas.mus jau nuo ketvirtadienio lyja drasiai bus 40mm 

Paskelbta

Šiandien dar9mm ir lyg ateina nuo klaipėdos dar viena banga. Sumoj nuo kovo vidurio iki dabar apie 26mm kaip sakant smėliai nudžiuvo. Nes tie palinojimai diena pyst 3mm ir saulė tai kaip ir nebūta.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, jevgenijus pranešimas:

Negavai šiandien? Pas mane katik  kad nušniojo, nežinau kiek ten metrų milimetrų, bet smagiai pavarė. 

5-7 mm mano laukuose, nuo vakar kai pradėjo pliūrint :D

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

Siandien gavom 15 mm. Jei dar lis kitom dienom, nebus imanoma ivaziuoti i laukus purskimams...

ne juokink ne bus įmanoma įvažiuoti, dieną pabus ir žemė viską sugers nes sausas ne tik paviršius, bet ir gilesni jos sluoksniai

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...