Jump to content

ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 10 minutes , tautex1 pranešimas:

renku 70 balu dar nieko ne gavau tai kiek jus renkat balu kad gaunat ?

As irgi gavau laiska kad atmesta mano, nors ir taip aisku buvo. Su 70 balu dalinai uztenka ir dabar jas pradeda tik vertinti. 

Paskelbta
prieš 30 minutes , KBur pranešimas:

O kas pridavė Utenoje gal žinote kuris skyrius vertina? Vis dar laukiam su 70 balų kažkokių žinių...

Aš ar Utenoje pridaviau irgi dar jokių žinių 

Paskelbta

visgi sujudina zmones sie pinigeliai  , gaila tu kurie eile metu kapsto bet ju nepasiekia tas bilietas .tarybu sajungoje uz isdirbtus metus prie atlyginimo pridedavo procenta . na cia aisku tokiu sovietiniu reliktu netaiko ,bet ti pasako kad zmogus nesuka is kelio.ne tai kad ateina su mamos duotais 5ha kad itilptu i normtyvus ir vualia,po metu atsibos ir jau nenores to darbo ,sugalvos koki bankrota ir issiparduos tuos slunkus. 

Paskelbta
On 2019-06-20 at 23:09, bonipacijus pranešimas:

visgi sujudina zmones sie pinigeliai  , gaila tu kurie eile metu kapsto bet ju nepasiekia tas bilietas .tarybu sajungoje uz isdirbtus metus prie atlyginimo pridedavo procenta . na cia aisku tokiu sovietiniu reliktu netaiko ,bet ti pasako kad zmogus nesuka is kelio.ne tai kad ateina su mamos duotais 5ha kad itilptu i normtyvus ir vualia,po metu atsibos ir jau nenores to darbo ,sugalvos koki bankrota ir issiparduos tuos slunkus. 

Man atrodo ne į tą forumą pataikei, kaip TAIS laikais buvo geriau gyvent pritarėjų daugiau rasi puslapiuose su pabaiga .ru

Paskelbta
On 2019-06-22 at 03:11, Mindaugas_Ka pranešimas:

Man atrodo ne į tą forumą pataikei, kaip TAIS laikais buvo geriau gyvent pritarėjų daugiau rasi puslapiuose su pabaiga .ru

O man atrodo ,kad Mindaugas ne ten pataikė su savo pamokymais.Bet atrodo kad jaunas,dar pasitaisys

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...