Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
jau pries savaite viska pasejau, dregna dirva buvo, dar ir uzlijo, mieziai jau lenda, rapsas kalasi is seklos, zieminiai nupurksti nuo zoliu ir cikoceliu, eisim kombaina judint :lol::)

Kai kam sekasi :eusa-clap: pas mane jau pora geru savaiciu kaip lietaus nera ir nesimato kad butu... kvieciai stresuoja :eusa-think:

Paskelbta
jau pries savaite viska pasejau, dregna dirva buvo, dar ir uzlijo, mieziai jau lenda, rapsas kalasi is seklos, zieminiai nupurksti nuo zoliu ir cikoceliu, eisim kombaina judint :lol::)

Kai kam sekasi :eusa-clap: pas mane jau pora geru savaiciu kaip lietaus nera ir nesimato kad butu... kvieciai stresuoja :eusa-think:

na pas mane siandien biski palijo :eusa-dance:

Paskelbta
o tai kaip sejos darbai visiems, kiek kam liko? Man tai ketvirtadalis kazkur dar :eusa-doh:

Jau gera savaite kaip viska pasejas i dregna dirva rezultatai tokie salykliniai lenda lauk :eusa-whistle: bet lietaus vis tiek labai labai reikia

Paskelbta

sveiki vyrukai :) as jums visiems pavydziu, jau daug kas atlikot sejos/sodinimo darbus, o as dar ne, nes nespeja isdziuti mano darzas kai ir vel prilyja, tiesiog graudu darosi, paziurejau oru prognozes iprieki 2 sav. tai lis, lis ir dar karta lis, bet bus silta, tai jusu sejinukams bus liuks, sekmes darbuose :)

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta

Jau nebe pavasaris, tačiau darbai nesibaigia. Kaip jums šymet sekasi su purškimais? Pas mus katastrofa, nieko neįmanoma spėti, nes per savaitę vos kokia diena tebūna tinkama purškimam. Tai lietus, tai karštis, tai vėjai siautėja. Košmaras kažkoks.

Paskelbta

pilk lipalo,9lt/ha bet ramiau,nupurskus po 20min. lietus nebaisus.

dar noreciau paklausti ar kvietukams 25-30kg/ha karbamido nebus mirtina doze,nu tipo nenudegys ju?kokiais purkstukais pursket kabamida,tais paciais kaip ir hemija?

Paskelbta
Jau nebe pavasaris, tačiau darbai nesibaigia. Kaip jums šymet sekasi su purškimais? Pas mus katastrofa, nieko neįmanoma spėti, nes per savaitę vos kokia diena tebūna tinkama purškimam. Tai lietus, tai karštis, tai vėjai siautėja. Košmaras kažkoks.

jo, pas musu tas pats... gaudyt reik laika purskimui :icon-rolleyes:

Paskelbta

nieko negaudau, yra priemoniu ir rasai nugalet ir dulksnai nepaisyt, 10 lit i ha atgaili bet laiku padarai, po to nuostoliai bus didesni nei 10 lt i ha

Paskelbta
naudoju perifoli, su herbicidais atsargiai, rapsuose pantera su perifoliu pristabde pati rapsa, o visa kita tai labai gerai

Šiemet čia ne perifolio bėda.Man agilas,taip pat rapsą pristabdė ir be jokių lipalų.

Paskelbta
naudoju perifoli, su herbicidais atsargiai, rapsuose pantera su perifoliu pristabde pati rapsa, o visa kita tai labai gerai

mes silvet gold naudojam , bet nu ir kas, per lietu gi nepurksi.... :eusa-think:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...