Jump to content

A_P

Nariai
  • Pranešimai

    95
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario A_P paskelbtas turinys

  1. A_P

    pupu auginimas

    Pasiėmėm prieš lietus kai buvo karštis. Stagarai dar žaloki vietom buvo, bet vėjas ir karštis imti problemų nekėlė. Kai vienodai sudygo, tai vienodai ir sunoko. Drėgmė nuo 14,5 iki 12,5. Džiovyklos kurt nereikėjo. Porą sav. Suverstos gulėjo, susivienodino ir pavienės žalios. Defoliantai nenaudoti. Byrėjo šiek tiek virš 5 t. Mažai sugraužtų ir mažai dėmėtų. Šiemet tiesiog kažkaip gerai pasisekė-džiaugiamės.
  2. A_P

    Claas kombainai (informacija)

    Class Tucano 450 neveikia pastovaus aukščio rapsui ir kitoms aukštoms kultūroms kopijavimas. Pakeičiau daviklį ant nuožulnios nepadėjo. Ir pakėlus neišjungia ploto skaičiavimo. Kalibruojant pastringa ant max pakelto kederio padėties. Gal KAm tekę tokių reikalų turėti?
  3. klaidą meta tokią pačią. Nupirkau aukščio daviklį, bet deja ne jis kaltas. Kaltas vienas iš šlaunies jėginių kaiščių. Su min nuoskaita priėmė atgal. O to apatinio dar neperku, nes pasirodo pastačius jėginį reguliatorių OF, antras iš dešinės ant P raidės, Auto control mygtukas vėl veikia. Tik jau ariant nebūtų auto reguliavimo esant prabuksavimams. Bet kadangi traktorius dabar lengvai dirba, tai lauksim geresnių laikų.
  4. Problema buvo užsikišęs alsuoklio filtras. Neišeina garas, to pasekoje sukyla spaudimas karteryje ir meta klaidą. Kaip minėjau neseniai turiu, reikia laiko pažinti :)
  5. Patikrinsiu, bet jei neklystu ten skirtingos iždrožos filtrų laikikliuose, tai sumaišyti sunku, nebent per jėgą uždėsi.
  6. 5100m 2014 m. ir panašių turėtojams. Pakeitus kuro filtrus Hifi naujais, padirbus keletą min. pradeda mirksėti geltona lemputė, neva kažkas varikliui. Daiktas neseniai įsigytas, todėl dar nepažintas. Pradirbęs 600 mh. Galimas daiktas pirmą kartą keičiasi filtrai, buvo original.Gal turite patarimų. Dėkingas.
  7. Gal kam teko susidurti, T161 C, 2008 M. Pakelimo, nuleidimo mygtukas nereaguoja, kur šalia begių svirčių ir aukščio reguliatoriaus, autocontrol lyg vadinasi. Srovė ateina, prieš tai su pertrūkiais, pastaruoju metu visai neveikia. Ko pasekoje nėra automatinio aukščio reguliavimo dirbant.
  8. A_P

    Claas kombainai (informacija)

    Atlikta kalibravimas iš naujo. Viskas tvarkoj
  9. A_P

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki, vario 6,6 tucano 450 2014m. Kazkas negerai au horizontaliu kopijavimu. Leidziant i nurstatyta darbine padeti susikreipia kederis i desine puse. Auksti kopijuoja gerai. Bet horizonta susikreipia i desine. Gal daviklis kaltas, gal kas susidure?
  10. Radau problemą. Ne sėjama kalta. Pakeičiau galo kilnojimą ant kitos hidroporos ir vėl viskas veikia. Pas mane visos elektro hidraulinės. Taip išeitų, kad pirmą pora iš keturių, kurią praktiškai daugiausiai naudoju kažkas negerai, gal slėgio pilno negauna, kad suveiktų ženklintuvai. Tam tikslui šian nusipirkau hidro slegiui matuoklį į hidroporą, pamatavus rodo kaip ir gerai 200 bar, kitose porose irgi taip pat. Tai ir nesuprantu kame replės. O traktorius 2015 m. Ir tik 2000 mth. Žiuriu kuo daugiau mandrumų, tuo daugiau problemų.
  11. Isjunges tik soninius, veziu turi veikti. Bet ir ijungus soninius neveikia niekas
  12. Aš maitinimą pasijungęs nuo kabinos rozetės. Programiškai kaip ir neatjungęs technologinių. Visas fyškes patikrinau, supurškiau el. Skirtu puškalu kur prie sėjamos valdymo blogo dešinėje pusėje, neveikia vistiek.
  13. Po nakties nedirba. Turiu dar kosmosa su RTK, tai dideles bedos nera. Bet kad nepamest tech zingsnio, gerai matyti technologiniu brezima. O kur saugikliai randasi, nes dar neteko ieskoti?
  14. SOS kolegos. 2010 m 4metru pronto 4dc dingo zenklintuvai ir soniniai ir veziu. Gal kokiu minciu pasiulytumet greitam problemos sprendimui? Ir kaip visad savaitgaliais kazkas atsitinka :)
  15. naudoju ta pacia skardele, problemu nebuvo su pupom. pirmais metai pupas sejau su juodu, daug skaldytu buvo, kitais metais geltona nupirkau, geresnis rezultatas. sejama 2010m. bus 9 pavasaris.
  16. A_P

    Mtz hidraulika

    Sveiki. Naujame paskirstytuve nera salimais jokios papildomos skyles, yra tokia pati skylute centre kaip ir originale. Buvau nuvaziaves pas pardaveja, kuris mano manymu kompetetingas, tai sake, kad tuos deda kiti kuri ir as idejau ir neva tokiu bedu nera, arba bent jau negryzo atgal. Man sako vel isimk ,atvezk ziuresim ant stendo. AIsku nesinori to daryti, linkstu prie to, jog tiesiog padaryti tiesiogiai ant vienos is triju krastines desines sekcijos, kaip senesniuose MTZ ir pamirsti sita reikala., nes mes mazai ir naudojam ta salia rankinio gazo esancia pakelimo rankena. Tai kolegos gal dar paskutini karta koki pasiulyma, ar pastebejima ka galeciau isbandyti.
  17. A_P

    Mtz hidraulika

    Vadinasi patikrinsim darkart. Aš supratau, kad kalba eina tik apie centre esančią skylę.
  18. A_P

    Mtz hidraulika

    Kaip minejau, foto yra originalus isimtas paskirstytojas. Jame sitame valdymo kanale yra 4mm skylute. Ir anksciau pries isemima viskas veike, tiek hidro poros, tiek galines pakabos kelimas (rankena desineje).Pakeistas naujasis taip pat turi ta 4 mm skylute, bet galines pakabos nekelia, na pirmakart uzkurus tik prie lb dideliu apsuku siek tiek kele. O paspaudus abi - bet kuria is triju ir rankena desineje kelia be problemu. Keiciau del to kad purkstuvo suskleidimas buvo sunkus susilus tepalams. Tepalai geri,jokiu atrabotkiu benaudojom. Mano galva cia susije tik su naujuoju paskirstytoju, nors vizualiai identiski su senuoju.
  19. Gal rekomendacija kur galima butu ju isigyti.
  20. A_P

    Mtz hidraulika

    Cia buves originalas. Kur 14 mm rakciuku atsukus matosi 4 mm skylute, tai cia apie tai kalba?
  21. A_P

    Mtz hidraulika

    Sveiki kolegos. Mtz 820 2005 m pakeitem paskirstytoja, bet dingo galines pakabos kelimas su desineje esancia rankena salia sedynes. Kelimas vyksta tik paspaudus kartu bet kuria sekcija ir rankena desineje. Suprantu kad kazkas su paskirstytojo marke, bet kitu pasirinkimu nlb yra. Gal turit pasiulymu?
  22. Perkam is naftrus, o pagal dokumentus neste kuras.
  23. A_P

    Tikslaus ukininkavimo sistemos

    Tai as ir darau puse eilutes postumi i viena puse. Antena ant kabinos galo, turbut ne pati geriausia vieta kadangi gale kabinos 2 amortizatoriai stovi( vyksta didesni svyravimai nei priekyje),kabinos priekis standziau ant guminiu pagalviu. kur rekomendacija butu antenai? Pas jd ziuriu visad kabinos priekyje. Be zemes dirbimo idealial be postumio dirba, neplaukioja. Su dirbimu traukia i sona, kas itakos daug turi manau yra ir zemes ivairumas, pas mus ji ivairi. vienur maziau, kitur daugiau traukia i sona, matyt del to ir plaukioja, dar pastebejau kai puri zeme irgi plaukioja. bet linkstu prie to, kad akiai gal ir nera labai grazu, bet ekonomija svarbiau. paauge javai vistiek uzdengia negrazu vaizda.
  24. O svarbu kaip jį įmontuoti, ta prasme vertikaliai, horizontaliai, ar 45 laipsnių kampu? Iš kuro talpos į kolonėlę stovi toks papildomas filtras, pagal aprašymą jis turėtų irgi didelį darbą daryti nes yra 5 mikronų, kai pirminis berods 10 mikronų http://cosmicaservisas.lt/product/dyzelinio-kuro-filtras-fg-100-2/ . Tiesa pirminį trakoriui dabar perku Hifi, nes per pus pigesnis nei orig.
  25. Del bildesio ta pati beda. 7726 vt Ka tik padare 2000 mh voztuvu reguliavima, tai meistrelis persuko tuos pacius varztus su klijais, ir darbuotojas sake lyg ir nebebilda. Sake naujiems atvaziavusiems dabar iskart jie persuka su klijais pries atiduodant. Del kuro filtru klaidos, jei pradeda keiciu dideli pirmini, jei toliau mirksi keiciu mazesnius. Paskutinius kartus uztekdavo pakeisti ta pirmini, nes dideli valymo darba atlieka. Jau ir yra opcija del hidroporu kur salnikus ispucia. Yra pas juos atskirai pirkti, tik ne balti,o melyni. Turiu atsargoj pakeitimui, bet kolkas dar laiko ir paprastas juodas o-ringas uz centus pirktas hidraulikos centre. Siaip servisas kolkas neblogai. Rimtesnei bedai atsitikus per darbymeti isgelbejo, kai traktorius nei pirmyn, nei atgal nevaziavo, net iki namu nebuvo galima parsivaryti, iki velumos, bet sutvarke. Tiek siam kartui.
×
×
  • Create New...