Arunas7 Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Gal kas esate bandę išvalyti variklį, radiatorių nuo vandens kalkių.Pvz. su Calgonu ar kokia kita rugstimi.Nes pas mane pro radiatoriu sunkia prabega vanduo .Kai pili vandenį į radiatorių iš kibiro nespeja bėgti.Kai paduodi gazo taip pat nespeja subegti.Tačiau galvoju ar negali ta rūgštis suėsti guminių tarpinių pvz. ant cilindrų, galvutėje.
PostFactum Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Pačiam valyt neteko, nes pas mus vandens kietumas mažas, tai kalkių nuosėdos nesikaupia, tik geležies, bet ir tai lėtai. Jei bijai, kad rūgštis gali „suėsti“ ką nors, tai plauk radiatorių atjungęs nuo sistemos. O iš variklio galima bandyt mechaniškai pašalinti. Kol niekas nieko protingo nepatarė, tol tiks ir toks patarimas...
dziedas Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Gal kas esate bandę išvalyti variklį, radiatorių nuo vandens kalkių.Pvz. su Calgonu ar kokia kita rugstimi.Nes pas mane pro radiatoriu sunkia prabega vanduo .Kai pili vandenį į radiatorių iš kibiro nespeja bėgti.Kai paduodi gazo taip pat nespeja subegti.Tačiau galvoju ar negali ta rūgštis suėsti guminių tarpinių pvz. ant cilindrų, galvutėje. nepilk konc. sieros rugsties ir neisgriaus. Labai neblogai isrugos arba citrinos rūgstis valo. tik supilus reikia padirbt kokia diena.
vyttas Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Gal kas esate bandę išvalyti variklį, radiatorių nuo vandens kalkių.Pvz. su Calgonu ar kokia kita rugstimi.Nes pas mane pro radiatoriu sunkia prabega vanduo .Kai pili vandenį į radiatorių iš kibiro nespeja bėgti.Kai paduodi gazo taip pat nespeja subegti.Tačiau galvoju ar negali ta rūgštis suėsti guminių tarpinių pvz. ant cilindrų, galvutėje. nepilk konc. sieros rugsties ir neisgriaus. Labai neblogai isrugos arba citrinos rūgstis valo. tik supilus reikia padirbt kokia diena. patarčiau dar prie viso, nepilk didelio kiekio rūgšties,nesvarbu ar grynos ar skiestos, tai ir neišgrauš, geriau pilk per kelis kartus mažais kiekiais ir matysi rezultatus arba yra specialių priemonių skysčių tokiems dalykams pašalint tik reikia parduotuvėj pasidomėt
valstietis Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Išsiimk radiatorių,pasilik vieną skylę ir įpilk druskos rūgšties,palaikyk 15 min.vis paskalanduojant,išpilk ir vėl pakartok,po to išplauk paleidęs vandenį iš priešingos pusės nei cirkuliuoja sistemoj.Turėtų padėt.Bet tai tik radiatoriui,nes paprastas metalas l.rūdija nuo tokios procedūros.Ir saugokis kad neįkvėptai rūgšties garų,nes pavojinga.
Gunia Paskelbta Kovo 28, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2012 namuose tuos elektrinius virdulius geriausiai gal ir sveikiausiai išvalo citrinos rūgšti...traktoriui kokio kilogramo reikėtu..
Laimonas Paskelbta Kovo 28, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2012 namuose tuos elektrinius virdulius geriausiai gal ir sveikiausiai išvalo citrinos rūgšti...traktoriui kokio kilogramo reikėtu.. Mes virdulius valom su actu, ipili vandens, slakeli acto ir uzvirini. pora kart poto vandeni pakeiti uzvirines ir toliau naudoji.
juska Paskelbta Kovo 28, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2012 Esu taip vales,išardžiau radiatoriu nuėmes danktelius ir metaline juostele iš apatinės dalies bakelio kiekviena skilute pravaliau. Juostelė labai gerai tinka iš vikšrinio ar kito traktoriaus kuro bako matuolio. Stipri kieta ir gerai tinka išmatavimai.
vaidas.p Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Esu taip vales,išardžiau radiatoriu nuėmes danktelius ir metaline juostele iš apatinės dalies bakelio kiekviena skilute pravaliau. Juostelė labai gerai tinka iš vikšrinio ar kito traktoriaus kuro bako matuolio. Stipri kieta ir gerai tinka išmatavimai. Geriausias būdas , nekartą išbandytas . Su plovimu užakusių skylių nepramuša . Ardant radiatorių darbo daugiau , bet gaunasi garantuotai ....
Česlovas Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Buitinė chemija geriausiai valo mėlinasis CILIT. http://traktoriudetales.eforum.lt/index.php
Svečias Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Auto detalių parduotuvėse yra specialių priemonių sistemai nuo kalkių ir kitokių negerumų išvalyti. Kam išradinėti dviratį ?
dziedas Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Auto detalių parduotuvėse yra specialių priemonių sistemai nuo kalkių ir kitokių negerumų išvalyti. Kam išradinėti dviratį ? todėl kad lietuviu tauta isradinga
edvardas02 Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Bent jau mtz 50 knygoj rase kad 2ltr ipilt zibalo arba dyz kuro, ir padirbt 10 wal, asmeniskai jei patart, tai pildavom soda puse pakelio suvarydavau ir ilgai padirbus efektas pasijausdavo kad radiatoriuje lsmarkiau cirkulioja vanduo
vaidas.p Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Jokia chemija užakusių skylių nepraplauna - pinigų švaistymas ir laiko gaišimas . Saliara teko pilt į aušinimo sistemą žiemą kolchozo laikais , kad miške neužšaltų . 3 dienas akys nuo garo raudonesnės už vėžio buvo , ir tai dar žiemą .....
monstras Paskelbta Kovo 30, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 30, 2012 chemija yra gerai kad viskas nuo metalo atšoka bet ji visko neištirpina kol viso brudo neiškrapštysi tol naudos nebus jokios o iš bloko neiškrapštysi neištraukęs gylzu o radijatorius tik išardomas ir pravalomas su aukščiau aprašytu būdu( vikšrinio kuro matuokle) kito efektyvaus būdo kaip ir nėra
920.4 Paskelbta Balandžio 4, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 4, 2018 Sveiki, belaruso ausinimo sistemoje teko keisti slanga jos viduje.radau tokiu rudu kalkiu prilipusi nemaza sluoksni, taigi noresiau suzinot kodel ten tos kalkes apsigyvene, dar pastebejimas radijatoriuj ir termostato korpuse kalkiu nera bet yra slidzios apnasos taip pat rudos bet ju labai nedaug, ir dar bandant atsukt bloko kraniuka jis neatsisuko pabandzius stipriau nuluzo rankenuke, tai jauciu kad kalkiu pylnas blokas, kas susidure patarkit geros kokios chemijos kuri nepragraustu jokiu tarpiniu. Antifryzas pries du metus keistas supiltas ruzavos spalvos.
juska Paskelbta Balandžio 5, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 5, 2018 Aš tai į MTZ pilu tik žalia antifryza, o nuosedos ir savaime susidaro pasižiurėk apatine šlanga. Man net prarudijo radiatorius, vamzdeliai. Keičiau visa šerdi. Man atrodo kad raudonas netinka MTZ.
kestasxxxl Paskelbta Balandžio 5, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 5, 2018 Radijatorių išvalyti, tai kosminės technologijos. Buvo ir man , kad neprabėgo vanduo davus gazo, tad pyliau visokio velnio nuo putojančio iki šnypščiančio. Geriausiai išsivalė išėmus radijatorių laukan ir apdaužius aplinkui su 5 kg kuvalda. Atšoko visos kalkės, nes į metalyną nuvežiau švarų, tada nusipirkau naują, užsipyliau antifrizu ir nesuku galvos jau kokie 8 metai. Metodas patvirtintas bandymais. Sekmės. rol2rekva 1
Svečias Paskelbta Balandžio 7, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2018 On 4/5/2018 at 06:57, juska pranešimas: Aš tai į MTZ pilu tik žalia antifryza. Man atrodo kad raudonas netinka MTZ. Dienos anekdotas
Išradėjas Paskelbta Balandžio 7, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2018 On 2018-04-05 at 08:38, kestasxxxl pranešimas: Radijatorių išvalyti, tai kosminės technologijos. Buvo ir man , kad neprabėgo vanduo davus gazo, tad pyliau visokio velnio nuo putojančio iki šnypščiančio. Geriausiai išsivalė išėmus radijatorių laukan ir apdaužius aplinkui su 5 kg kuvalda. Atšoko visos kalkės, nes į metalyną nuvežiau švarų, tada nusipirkau naują, užsipyliau antifrizu ir nesuku galvos jau kokie 8 metai. Metodas patvirtintas bandymais. Sekmės. Pilant i sistema ivairius,, tipo,, valymo marmalus dar greiciau uzkisi radijatoriu,kas atsoka nuo bloko ta sugaudo radijatorius.Radijatoriu tik valyti nuemus bakeli arba pirkti nauja.
Audrius90 Paskelbta Balandžio 7, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2018 arba bandyt pilt valymo "marmalo" ir kai is bloko iseis visas siukslynas ir uzkis radiatoriu tada pakeist nauju. neteko to daryt, bet gal ir macytu
MBLORINSER Paskelbta Balandžio 7, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2018 Jeigu myzat del radijatoriaus, o kas neleidzia jums jo uzkurti uzpylus marmalo be radijatoriaus reikalingos tik dvi slangos ir kazkokia talpa su skysciu vietoje radijatoriaus, Aisku ne per didele nes ant vietos neuzkaitinsit. valikliai geriausiai veikia padirbus kai gerai uzkaista. bet jeigu blokas uzkalkejes taoi ir radijatorius bus apsineses. taip kad reikia plauti abu. fenikxxx 1
Išradėjas Paskelbta Balandžio 7, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2018 Jei sistemoje nuo pradzios antifrizas tai nieko nereikia bet jei su vandeniu tai sietka patrubkoje pries radijatoriu viska sugaudo,tik kasdien kelis kartus turi maustyti ir isvalyti.
roswell Paskelbta Balandžio 8, 2018 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2018 On 2018-04-05 at 06:57, juska pranešimas: Aš tai į MTZ pilu tik žalia antifryza, o nuosedos ir savaime susidaro pasižiurėk apatine šlanga. Man net prarudijo radiatorius, vamzdeliai. Keičiau visa šerdi. Man atrodo kad raudonas netinka MTZ. O koks radiatorius buvo įdėtas?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti