Jump to content

Išmokos 2014-2020


Jaras

Recommended Posts

Tie 47 eu buvo ir pernai, tik pernai sumažino dėl to kad trūko pinigų, tai klausimas kadangi šiemet pinigai iš naujo fondo kodėl nebuvo atstatyta į buvusią suma?

Neklaidink pernai buvo padidintos, o nesumažintos šiais metais bus mokama iš naujo fondo  http://www.manoukis.lt/naujienos/agropolitika/17718-ukininkaujantys-nepalankiose-vietovese-gaus-didesnes-ismokas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš kur pas tave buvo po 200 lt/ha. Jei visada įsakymu buvo patvirtinta 195 lt mažo nepalankumo ir 260 lt didelio nepalankumo.

O paskutiniais metais visada gaudavom sumažintas, nors jau nuo 2011 metų eilutėje neliko visai pinigų, ir tik Nederlingų žemių asociacijos dėka perskirstė pinigus ir vis dar gaudavote juos. Todėl visi greituoju būdu STOJAT į asociacijos narius, nes kaip pasirodo visiems didelis DZIN, atrodo kad ir taip gausit paramą, o visgi už ją aktyviai reikia pakovot, o dar kur iškovoti ir 20 % intensyvumas prie visų modernizavimo paramų.

O nuo 2015 m išmoka mažo nepalankumo bus 46 eur/ha o didelio nepalankumo 61 eur. - bent jau taip vakar patvirtino Briuselyje.

 

Taigi visi apsilankote puslapyje ir parašot prašymus   www.lnzna.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ten skiria 10 balų prioritetui o intensyvumas iki 20 %

 

Čia taip jau tvirtino ministerijoj 11 dieną su visais koalicijos partneriais

 

Paramos intensyvumas:

üiki 50 proc. (gyvulininkystės, įskaitant biodujų gamybą, sodininkystės, uogininkystės, daržininkystės sektoriams);
üiki 40 proc. (augalininkystės sektoriuje  ir trumpos rotacijos želdiniams).
üJauniesiems ūkininkams, įsikūrusiems 5 m. laikotarpiu iki paraiškos pateikimo,  pareiškėjams ūkininkaujantiems mažiau palankiose ūkininkauti vietovėse, kolektyvinėms investicijoms ir integruotiems projektams, veiksmams remiamiems pagal Europos inovacijų partnerystę ir investicijoms į ekologinį ūkininkavimą (tik gyvulininkystės, sodininkystės, uogininkystės, daržininkystės sektoriams) paramos intensyvumas gali būti padidintas iki 20 proc. punktų. Didžiausias kompleksinės paramos lygis – iki 70 proc. tinkamų finansuoti išlaidų.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai vakar baltraitiene+ cironka kalbėjo augalininkystės ūkis 40% gyvulinikystes 50% didinama iki 20% t.y (+10 Jauni ūkininkai +10 nenasios) max 70% Kas man keisčiausia kad nebuvo nevieno žodžio apie eko ūkių +10. Tai arba pamiršo arba kaip visada galinej fazej ant rago paliko.

Greiciausiai ant rago. Sakiuose sake, jog eko grudu ukiai papildomu 10 proc negaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Už napalankias moka berods iš kpf, o nuimt tikrai ne, eina kalba apie naujo žemėlapio sudarymą kuris berods jau yra, ar bent jau jo tarpinis variantas yra.Tai pagal tą naują žemėlapį turėtų mažėti nenasiu žemių plotai, bet ministrė žadėjo ta reikalą tampt iki 2018 metų ir tik tada tvirtint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...