Jump to content

Vadiara

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Vadiara paskelbtas turinys

  1. Žiūrėkit, minėtame žemėlapyje (jį išdidinus) dešinioje pusėje yra išskleidžiamas sluoksnių sąrašas. Jame atsispindi ir vandens apsaugos juostos, palaukės ir t.t. Pažaiskite su sluoksnių varnelėmis ir bus aiškios Jūsų minėtų draudimų ribos.
  2. Laba diena, aktyvuokit šią nuorodą, rasit daug informacijos. Tai yra projektinė stadija, nebent jau patvirtino. https://zuikvc.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=e7fade140ccf4c3d8c1922e43e56a0c6
  3. 8 618 45130, 8 618 45 131, Veliuona
  4. Vadiara

    Deklaravimas

    https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/62a2468091f111eb9fecb5ecd3bd711c Aktuali redakcija,V-as skyrius.
  5. Vadiara

    No-till

    Sveiki, http://valstietis.lt/naujienos/ukininku-zinios/zur-projektas-paskatins-inovatyvia-zemdirbystes-technologija-ir-prisides-prie-tvaraus-ukininkavimo/
  6. Žiūrėkit, nesu iškritęs iš konteksto, skaitau šį forumą daugiau nei dalyvauju diskusijose, pats esi teisus čia reikia laiko, kad perprastum kas kalba rimtai ir iš esmės o kas tik baklanina. Daugžodžiavimas tuščias reikalas. Konkretus klausimas, konkretus, trumpas, atsakymas, ačiū. Dumoju, pagalvokit ne apie vertybes o dorybes, atrasit daugiau. Ačiū visiems, uždarom šį klausimą.
  7. Viliau, klausimas labai kryptingai suformuotas . Gerbiamas dumoju, prilaikykit savo žirgus..., ne tamstai spręsti apie kolegų kompetencijas. Turiu garbės.
  8. Sveiki, "Claydon" sėjamosios privalumai ir trūkumai naudojant no-till technologiją?
  9. Kratomosios lentos ir sietų balansavimas..., išsivalyk šiukšles, tame tarpe ir kratyklėse, bus pačiam geriausias balansavimas...
  10. Vadiara

    droninborg

    Skambink 8- 639- 41252, kontora Vilniuje, tikrai sutarsi, dar ir paštu atsiųs.
  11. Vadiara

    droninborg

    Dėl vėjalkos, užsikišk kokią mantiruotę per ašį ir pajudink, gale (vienoje ar kitoje pusėje) judės tau ventilatoriaus viršus, kokį 10 cm gil;iau tvirtinimas yra prie rėmo. Kaip vyrai minėjo, pelai, gal buvo kada kratoma lenta subirus, nutraukė tvirtinimus ir viršutinė dalis pasmuko. Pas mus jau buvo virinta, svarkė atitrūko, ir problema identiška.
  12. Dėl varžtų trūkinėjimo, kaip Vilius teigė, keisk gumas, visas, problemos pasibaigs, kalbu iš patirties.
  13. DB 7000, 30 kubų tikrai ne problema, sraigė storoji.
  14. Dėl galinio rato, tame obode, kur nupirkot, pragręžkit truputėlį didesnes skyles ir tiks, bet nepadidinkit per daug, turi gana tampriai užsimauti, dėl slėgio nekreipkit dėmesio, pūskit ir laikys. Kalbu iš patirties, susidūrėm su analogiška situacija ir laiko, net labai puikiai.
  15. Sveiki, uzsuki slanga, is baliono, per apacioje esanti voztuva,isleidi ora ir prades pust.
  16. Vadiara

    Išmokos 2014-2020

    Sveiki, siais metais dar bus kaip pernai, kitiems metams yra perbbraizomi zemelapiai, nepalankiu vietoviu, kada bus aisku, kokia seniunija patenka i nepalankiu vietove, kokia ne, kiek teko skaityt, turetu paaisket velyva pavasari.
  17. belarus8822, kiek tu pakrauni i sia priekaba, ir ar su siuo mtz vezi, aciu
  18. Gerai sako, neardyčiau škyvo. Atsisuki guolius, abiejų pusių, nusuki tuos vertikalius kronšteinus, kurie remiasi į bunkerį, numi bliekas, ištiesi sraigę, atjungi sraigės cilindrą, kad namaišytų, išsitrauki ašį ant žemės su visais škyvais ir eini imtynių
  19. Mieli kolegos, trečias sezonas kombainas dengiamas tentu, visas. Nei vienos iš jūsų, ankstčiau paminėtos blogybės net apraiškų nėra.
  20. Vairą suk kaip nori, o ratai stovėjo vietoj.
  21. Ar verta tau pradėti žaisti su tais elektroniniais, manu gerai kolegos pataria, troso galas standartinis tikrai turėtum ką tai pritaikyt, o ir apsukos, realios, nemanau, kad nuo rodmenų daug skirsis.
  22. Sveiki kolegos, na va cilindras perrinktas ir problema išspręsta. Šiek tiek dar elektra spyriojasi, bet manau išspręsim patys tą problemą, nes buvęs šeimininkas visą kombainą, kaip priklauso sąžiningai, po spaudimu nuplovė, savaime aišku na kaip po kabina neišplausi esančių pelų, na ir padarė meškos paslaugą, oksidacija.
×
×
  • Create New...