Jump to content

RomasZ

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario RomasZ paskelbtas turinys

  1. SODROS pranešimas"Informuojame Jus, kad nuo 2017 m. liepos 1 dienos fizinių asmenų, kurie verčiasi individualia žemės ūkio veikla, kai žemės ūkio valdos ar ūkio ekonominis dydis yra lygus 4 EDV arba didesnis, mažėja valstybinio socialinio draudimo įmokų tarifas, jis sudarys 28,7 proc. Jei savo lėšomis papildomai kaupiama II pakopos pensijų fonde, tarifas bus 30,7 proc. ". O kas dirba daugiau kaip 14EDV, ar jiems ir mažėja ?
  2. RomasZ

    Pudymai

    Dar norėčiau paklausti dėl pūdymų užsėjimo iki kiekvienų metų lapkričio 1 dienos,nes kyla neaiškumų - 2016 metų kovo mėnesio žemės ūkio ministerijos atsakymuose dėl pasėlių deklaravimo punkte1.43 parašyta ,kad galima pūdymą deklaruoti kelis metus iš eilės toje pačioje vietoje. Tai užsėti būtina,ar dar galima ir kitus metus deklaruoti ,kaip pūdymą ?
  3. II etape plečiama SAF-T rinkmenas teikiančių subjektų aibė (nuo 2018 m. – viršija 700 tūkst. EUR, nuo 2019 m. – viršija 45 tūkst. EUR grynųjų pardavimų pajamų).- jei teisingai suprantu ,tai dėl PVM sąskaitų teikimo kol kas ūkininkams nesiekiantiems šių pajamų dar ramu ?
  4. RomasZ

    Išmokos 2014-2020

    https://www.nma.lt/index.php/naujienos/nustatyti-ismoku-dydziai/5848
  5. RomasZ

    Garstukas rapse

    Bladekso nutraukta registracija ir jau išimtas iš prekybos-problema kaip kovoti su garstuku dabar
  6. Sveiki, gal galėtumėte patarti, kuo pakeisti iki šiol naudotą "BLADEKSĄ"?
×
×
  • Create New...