Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 11 minutes , vyga pranešimas:

Nafta jau atpigo  mažiaiau nei 90 kainuoja tai kada kuras turi pigti?

Porina jog paklausa stipriai kyla, elektros kaštai brangsta, tai kalba tik apie dyzelino brangimą.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Kuro nepirkot? Alausa 8 t 1,29 eur. Kazkaip keistai man, prie brent naftos kainos kai 110 doleriu buvo tada panasi kaina buvo, gal net 1,25 jei neklystu, o db brent birzoj 90 nesiekia o kaina dar didesne kaip suprast? 

Paskelbta
prieš 9 minutes , Duncia pranešimas:

Kuro nepirkot? Alausa 8 t 1,29 eur. Kazkaip keistai man, prie brent naftos kainos kai 110 doleriu buvo tada panasi kaina buvo, gal net 1,25 jei neklystu, o db brent birzoj 90 nesiekia o kaina dar didesne kaip suprast? 

Lietuva stebuklų krastas

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas:

Dolerio euro santykis kaltas....

Paskelbta
Ką tik, kestoxs pranešimas:

Kada čia planuojamas santykio pasikeitimas? 

Cia tikriausiai nuo JAV pinigu politikos priklausys daugiausia, o kaip keisis tas santykis tikrai neisivaizduoju, nesuprantu situ dalyku. 

Paskelbta
prieš 8 minutes , Duncia pranešimas:

Cia tikriausiai nuo JAV pinigu politikos priklausys daugiausia, o kaip keisis tas santykis tikrai neisivaizduoju, nesuprantu situ dalyku. 

Didesne tikimybė,  kad priklauso nuo ES , euro silpnėjimas, labiausia siejamas  su energetikos krize. Tai kada ES stosis ant kojų, sunkus klausimas.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
prieš 53 minutes , gabijasu pranešimas:

Po kiek żalią dyzeliną dabar atveża?.Gal kas pirkite šią savaitę

Vairuotojas šiandien iš ryto sakė iki1,5 pakilo.

• po 3 savaičių...
Paskelbta
prieš 2 minutes , kverneland83 pranešimas:

1.23 šoklys nuo pirmadienio sakė kyla nes vietoj rapso priedo eis palmių priedai kas kaina kelią 10 cnt

jiems jau antras mėnuo kila naturoj vis kažkiek pinga.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...