Jump to content

Zemes ukio paslaugu kainos

Recommended Posts

Paskelbta
42 minutes ago, kestoxs said:

Šiaip visai naujas traktorius su tech aptarnavimu, nėra baisu, bet vat sakau gal koks dėvėtas pigiau gaunasi, man taip gal sėjai ir norėtųsi, bet matyt apseisiu.

galvojau ir aš apie seja pasiimti papildomai traktoriu vaderstado sejamajai tampyti, bet matyt ir aš apsieisiu

Paskelbta

su aber draivu sejau zole  po 30euru.... palyginus kad seja vyko 1-2cm gyliu, tai ner ko lupikaut is bobuciu. juolab kad be gazo vazinejau, tai kuro ant ha 5l tesigavo...

galit ir keikt kad pigiai, bet sazine irgi savo reiksme kainoje turi :) 

Paskelbta
13 valandas ago , kverneland83 said:

galvojau ir aš apie seja pasiimti papildomai traktoriu vaderstado sejamajai tampyti, bet matyt ir aš apsieisiu

Apseisi, aš irgi vaderį norėjau prikabint, prie tokių nuomos kainų atšokau greitai. Nebent imt nuomai ir po to nusipirkt jį, kad užskaitytų kaip įmokas.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Sveiki. Kaip šiuo metu reikalai su traktorių ir kitos technikos nuoma? kokios kainos laikosi įvairių galių traktoriam ar kombainam? į kurias firmas labiausiai apsimoka žiūrėt?

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Ar būtų įmanoma reziumuoti, kokias žemės dirbimo paslaugas labiausiai apsimokėtų teikti? Suprantu, kad klausimas sukeliantis daug diskusijų ir vis tiek gali išlikti daug kintamųjų, bet pabandykim bent top trejetuką sudaryti

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Alikas pranešimas:

Ar būtų įmanoma reziumuoti, kokias žemės dirbimo paslaugas labiausiai apsimokėtų teikti? Suprantu, kad klausimas sukeliantis daug diskusijų ir vis tiek gali išlikti daug kintamųjų, bet pabandykim bent top trejetuką sudaryti

Seti arti germinuoti kulti

• po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta
On 6/27/2017 at 10:37, JCB pranešimas:

Kiek kainuoja žemės paruošimas sėjai su volais ir kieno kuras?

Niekam neleisciau ipilinet kuro. Jei degalinej imanoma isipilt dumblo, tai neisivaizduoju kokiu varliu gali privaryt is neaiskiu kanistru. Saugokit technika.

• po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...