Jump to content

eTadas

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario eTadas paskelbtas turinys

  1. o kuo jos pranašiau ir kokias siūlai? lingės ekonominis variantas
  2. eTadas

    kokius led zibintus rinktis?

    o kokį galingumą ir tipą geriausia dėt kabinos viršuj gale ir prieky ir prieky kapoto aukšty šonuose?
  3. sveiki. Trašu barstytuvą užsidėjes ant samadielkos važiuoklės tiesiog paprastai be jokios amortizacijos. pritvirtinta ant kabinino obuolių ir galas prisuktas, be centrinės traukės. bet važiuojant nelygiu keliu ar lauke kokią duobę pagavus labai jau skaudžiai atrodo trenkias, poroj vietų jau reikėjo rėmą virint, o talpa tik 1.5 tonos. Norėtųsi padidinti talpą, bet tada baisu kad dar skaudžiau daužysis. ( ratai siauri fūŕiniai) Kaip variantas būtų jei ant ratu ašies dėt linges (kad ir keturtonės), tada padą ir ant jo tvirtint barstyklę? Gal važiavimui minkštumą padidintų platesni ratai (gal šešetonės)? žodžiu kokių pasiūlymų turėtumėt, kad sušvelnint važiavimą nelygiu paviršium.
  4. eTadas

    kokius led zibintus rinktis?

    sveiki. Jei JD traktoriui gale, prie kapoto ir kabinos virsuj halogenus pakeist i ledus reikia keist elektros instaliacija, jungiklius ar kazka? ar viskas bus gerai jei tiesiog pajungsiu prie senu laidu ant orginalaus jungiklio?
  5. galvoju iki 11000, bet jei geras variantas kainuos kokiu tūkstančiu daugiau, tai nepagalėčiau
  6. rašiau vakar klausimą, bet dingo. Kokie atsiliepimai apie laumetrio 4 metrų pakabinamą noraginį skutiką? kokia darbo ir pačio skutiko kokybė? arba gal dar rekomenduotumėt į kokį pigesnės firmos noraginį skutiką kad lįstų teoriškai bent 25 cm. Iš lenkiškų kokių ar kitų kokių, kad nepermokėt už vardą. darbas su 220-260 ag traktoriais
  7. labai gražus darbas. tik 24 metrus jau daug sunkiau butu pagaminti, o ir su siju kopijavimu problemos butu
  8. gal kas bandėt seną purkštuvą restauruot į naują? keist sijas ir visą įrangą? kas užsiema tokiais darbais, kokios kainos ir kaip laiko?
  9. i lovelius padaryk kad byretu ir pravaziuok 50 ar 100 m. priskaičiuok kiek aru iseina ir pasverk kiek isberia tada i ha. gal ant pagruzu daug dubliuoji ar trikampiai laukai. gal tiesiojoj gerai beria
  10. eTadas

    Grūdų kainos?

    gal kas dirbat su agrosfera? kokie atailiepimai?
  11. tai senesniuose manau paprasčiau viskas, perduodama galia į ratus ir viskas, dabar čia prikrauta tu kompu pilna, jie paskiria kiek tos galios dabar ir cia reik, tai ir dingsta visi tie 260 arkliu. ju turbut pastoviai net ir nebuna, gal iseina kokia 245-250. maksimumas ar tas pats 260 pasiekiamas tik prie ypatingi salygu
  12. rated 191, maximum 206kw. nuo 7722 modelio eina 74AWF variklis, kaip ir 24 ir 26 modeliuose. tai tu savam 22 galetum isgauti gal ir tiek galios kiek 7726turi. o 7726 jau kaip it variklio modelio maksikuma turi.
  13. rated power prie 2100 yra 191 kw. maximum power prie 1950 yra 206kw traktorius 7726
  14. sveiki. laumetrio diskinis skutikas su tokiu volu. valytuvai jau antra kart baigia nudilt, prisimuša žemių tarp volo dugno ir valytyvo ir jį smailina ir smailina ir būna koks konkretus volas tiek sunkiai sukasi dėl tų valytuvų, kad ant kiek lengvesnės žemės ir stoja. su ranka neprasuksi nei vieno volo. foto po biski šlapesnės žemės. gal ką patarsit, gal valytuvus patobulint, kokį kietesnį metalą dėt ar juos iš vis nuimt?
  15. ant variklio rašo max power 206 kw, kas išeina iki 280 ag, o bandyt išpešti visišką maksimumą ar daugiau gal kiek negerai varikliui?
  16. eTadas

    pupu auginimas

    kitam lauke su ankštarom normaliai, tik viršutiniai žiedai nudžiuvę, bet rodos biškį viršutinių lapų parudavimai ir tokių musyčių yra, ankštarose pasitaiko tokių pupų.
  17. eTadas

    pupu auginimas

    kas galetų būt pupom? laukas beveik be ankštarų, buvo purkšta proteus, žiedai po žydėjimo nudžiuvę, paplite kaip liga, kenkėjų yra, yra ankštarų su juoda koše. kitoj pusėj griovio sėta tuo pat metu, darytas viskas taip pat, o laukas normalus, viena kita pupa tik kaip foto. kokie patarimai?
  18. sveiki. kur geriausiai, pigiausiai pirkti yra priekabos stabdžių hidraulinių ir ornių stabdžių sistemų?
  19. eTadas

    Claas kombainai (informacija)

    sveiki, gal kas galit pasidalinti lexion 480 operatoriaus knyga?
  20. sveiki. claas axion cebis ekranas rodė viską gerai, uzkuriant ismesadvo klaida ir pypsedavo, bet ne esme. dabar uzkurus ekranas nereaguoja, tai isijungia, bet rodo per migla, o vidury juodas didelis taskas, po to issijungia ekranas, po to vel isijungia, net nebepypsi del klaidos, kuri visad budavo. kas gali but?
  21. eTadas

    irankiai

    už vieną elektrinį 10 pneumatinių nusipirkt galima
  22. eTadas

    irankiai

    Sveiki. Kokį rekomenduotumėt litol tepimo švirktą pirkt? Ten kažkaip gamintojai nurodo išspaudžiamo tepalo slėgį, logiška, kad kuo aukštesnis, tuo geriau, bet ar verta į tai kreipti dėmesį, o gal pramuštu kažkurie stipresni ir užakusius tepimtaškius? Kokios nuomonės apie pneumatinius švirkštus prijungiamus nuo kompresoriaus?
  23. Sveiki, kokius purkštukus patartumėt naudoti purškiant ar laistant KAS? Iš vis kuris būdas geriau yra? lytagroj yra tokie purkštukai dideli su skylutėmis, kaip specialiai KAS'ui, bet ar jie patikimas daiktas tokiam darbui? planuojama purkšti po sėjimo nesudygus, gerai būtų, kad ir sudygusius neapdegintų
×
×
  • Create New...