Jump to content

stumbras

Nariai
  • Pranešimai

    324
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

stumbras paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugsėjo 18 2015

stumbras paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Plungės raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

stumbras pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

47

Reputacija

  1. stumbras

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Sienos į užsienį atvertos, lėktuvai skraido, o į rajoną pas vienišus tėvelius negalima. Valdžia mažina lovų skaičių, kad galėtų rėkti, ligoninės perpildytos. O tuo tarpu medikai, iš neturėjimo ką veikti, jerusalema šoka. Už milijonus, skirtus kovai su plandemija, ne vieną ligoninę buvo galima pastatyti, ar papildomų skyrių atverti. Vis dar yra tikinčių tokiomis pasakomis, kaip besimptomiai... Pasirodo, nei kaukės, nei testai, nei skiepai nepadeda apsisaugoti. Per tikrą pandemiją nereikėtų jos reklamuoti per visus galus nuo ryto iki vakaro.
  2. stumbras

    Buksiravimo virves

    O kokio ilgio turėtų būt virvė? Tie 6 metrai tikrai trumpa. O matau ir įsibėgėt kiti nespėja...
  3. Kaip supratau, vėl padarė didiesiems, iki 200 tūkst.?
  4. Naujus priima visada. Tik pinigėliai buvo pasibaigę. Kaip bus toliau, dar neaišku. Taisyklės kardinaliai keisis manau, tik kitais metais.
  5. stumbras

    Liucernos kaina?

    Kiek domėjausi, rūgščioje nelabai auga...bent jau greit nunyksta.
  6. Paslaugos gali būti žemės ūkio ir ne tik. Tik kodukas kažkoks skiriasi. Ir aišku mokesčiai.
  7. stumbras

    Zymeto Kuro Kaina

    Pyliaus keletą kartų, kol aliejaus-dumblo prisivariau...
  8. Projektų rašytojai buvo sakę, kad turi praeiti 5 metai nuo paskutinio pinigų išmokėjimo.
  9. stumbras

    Ruloniniai presai

    Krauk vienu aukštu daugiau, nesidės ant žemės.
  10. stumbras

    Ruloniniai presai

    Šienainį visada presuoju pavytintą, nes žalią(apie šlapią iš vis nėra kalbos) yra rizika, kad vyniotuvas neužkels. Teko presuot miežiuose (nedžiovinau, kad nenubyrėtų) peraugusius dobilus. Prieky šienapjovė ir iškart pjaunu presuoju. Ėjo be problemų, ruliai gražūs. Ganykloj trūkstant žolės vasarą būna papjaunu ir iškart presuojant parvežu į ganyklą. Būna lyja kelios dienos iš eilės, bet pjauni, prirenki ir parveži. Vienas voliukas truputį aplipdavo šlapia žole, daug presuojant šlapią gal ir kiltų problemų, bet net ir su žalia žole galima dirbti.
  11. stumbras

    Ruloniniai presai

    Nebijok tos pradalgės, su diržiniu presuodamas daugiau su vairu turi dirbti. Važiuoja keleta sekundžiu vienu kraštu, keletą kitu. Pradžioj jei gausis keli kiaušiniai, greit išmoksi. Ruliai kietesni, sutaupysi sandėliavimo vietos ir plėvelės susukdamas mažiau rulių, mažiau prievartausi traktorių, nes bugniniai spaudžia tik prieš galą. Man netelpa rulonai susikraut vidui. Tai maža bėda laikant lauke, nuvynioji per pirštą, neįmirksta. Dar didelis pliusas, kad rulonų dydį gali pasireguliuot.
  12. Joo... šita vieta ir man labiausiai patiko...labai smagu kai reikalui esant karantinas užėjo ir dar naftos kainos į nulines žemumas buvo patraukusios. Bankus iškart tryda susuko... Rašant projektus dėkit kuo ilgesnius pirkimo terminus, kad galėtumėt projekto vykdymą atidėt vėlesniam laikui.
  13. stumbras

    Pliurpalas

    Aš registravausi, bet atseit kažką ne iki galo padariau. Nors ir saskaitos nr viską įvedžiau... labiausiai patiko ta dalis, kad nieko daryti nereikia, jei priklauso tai ir gausi. Kai paskambinau kodėl negavęs, sako neprisiregistravai, o registracija baigės prieš dvi dienas. Žodžiu esu jaunas ir durnas, nes nepavyko...tai ką vyresniems daryt...ar čia specialiai taip nusiplovė...
  14. stumbras

    Telycia

    Nauja zaraza įsimetė. Pasigavo Kostridiją. Vietiniai vet. nieko apie tai nežino, nurašo viską saulės smūgiui. Man 4 mėn gražiausi veršiai pradėjo sirgti. Jei laiku pamatai, kad silpnesnis, tai padeda antibiotikai ilgo veikimo plius prieš uždegimą. Jei ne, staigus kritimas. Viskas prasideda nuo virškinimo sutrikimo, šlubuoja, pūslės po oda, krešuliai raumenyse, žiūri į vieną tašką, arba vaikšto kaip apgirtę. Kaip supratau, gaunasi kraujo užkrėtimas ir tada jau amen...kam koja išputo, supūliavio, nupuvo, kam dar kas... Dar gavau patarimą, gaila, kad per vėlai, kaip vienas ūkis susitvarkė pagirdęs probiotikų (Stress Lyte Plus). Tai tų miltelių įmaišiau į girdyklų vandenį, kolkas viskas nurimo...
  15. stumbras

    Ruloniniai presai

    Kai diržinis presas, gerai spaudžia, toli nuvažiuoji, kol ruli prirenki, turėtų spėt apvyniot. Bet tas vyniojimo stalas...rulis turėtų nesunkiai jį peršokti...
×
×
  • Create New...