visk Paskelbta Birželio 10, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 10, 2010 pagrinde ziurim siuos du bet nei kaip neapsisprendziam, gal galit pakomentuot stipriasias ir silpnasias puses
Zvanas Paskelbta Birželio 10, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 10, 2010 Ka cia komentuot - padirbi su vienu penketa meteliu, su kitu, ir zinosi
visk Paskelbta Birželio 10, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 10, 2010 tai kad sunku nusprest po 5 metu temos naujos nekurciau
mindė Paskelbta Birželio 10, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 10, 2010 abu geri, pasedek, pavažuok kuriame jausies geriau tas tau ir bus geresnis
Mindaugas.. Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Tavim detas rinkciausi fendt. Patrauklesnis.
Algis... Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Chm, 936 taip sakant tobulumo etalonas , JD R serijataipat nebloga o ir kabina jau liginant su buvusia 8 serija didesne , erdevesne tik pavasari teko pavaziouti tai pasijauciau nejaukiai , gal , kad perdaug erdvu . Ziurint kokia deze rinksies, ar powerchift , ar autopower su 50km/h. Rinkciausi pastaraja. Beje pas joni nera kabinos amortizacijos , tik actiwseat sedine kur labai idomus jausmas vaziujant . Fendt manau bus siek tiek brangesnis nors... Zodziu abu neblogi , tad kurlink sirdis linksta ta ir imk nedvejodamas.
Ferrari Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Vienas gretimas ūkininkas praėjusį rudenį buvo išsinomavęs Fendt 936, tai nemažai apdirbo ir galvojo pirkt, tačiau galiausiai pasirinko JD 8345R. Dėl ko tiksliai dar nežinau, vienas dalykas tai kaina, o daugiau nesigilinau...
voras Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 yra dar fendt 936 su power komplektacija ir 50 km h deze, reiktu siuos du ir lygint o profi jau kita lyga
Betygala Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Jei neapsisprendi imk MF8690 ir bus viskas OK:)
voras Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 mano akimis sitas zaislas dar neisbaigtas
Algis... Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Kad nebedauk ir beliko isbaigti, as nespjauciau i raudona
shaulinis Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Nesenai pas mane vienas šveicaras lankėsi, sveigo svaigo jis apie tuos fendus, aš kaip mandagus šeimininkas kentėjau Žodžiu anot jo norint sužinoti kuo skiriasi F nuo MF reikia nukelti kabiną ir pažiūrėta kaip pas vieną laidukai išvedžioti o pas kitą sumesti
Raimisx Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 11, 2010 Nesenai pas mane vienas šveicaras lankėsi, sveigo svaigo jis apie tuos fendus, aš kaip mandagus šeimininkas kentėjau Žodžiu anot jo norint sužinoti kuo skiriasi F nuo MF reikia nukelti kabiną ir pažiūrėta kaip pas vieną laidukai išvedžioti o pas kitą sumesti o kaip priekinis tiltas? ir is to sekanti traktoriaus konstrukcija?
Betygala Paskelbta Birželio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2010 Va del tu laiduku pas MF tai as kaip ir sutikciau, jie dar nera labai kulturingai sudeti, o kai kur net ir ne zgute. Gal ir ne LT zodis:)
stts Paskelbta Birželio 23, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 23, 2010 O Valtra S352 neziurejai nemeginai pasiklausti kokia ten kaina?
Lytagra-Tadas Paskelbta Birželio 23, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 23, 2010 Arba NH 8000 klases neitraukiat i paieskas?
Mindaugas.. Paskelbta Birželio 23, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 23, 2010 siaip tai zmogus turi issirinkes konkrecius modelius, tad esu tikras, jog jis visu gamintoju traktoriais daugmaz domejosi.
Pasvalys-siauliai Paskelbta Birželio 23, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 23, 2010 Na manau zmogus isirinko pacius geriaiusius traktorius Fendt ir John Deere. Tai manau jam tas melynasis nepadare ispudzio kadangi jo nepasirinko .Ir beje mano manimu tai abu taktoriai yra gan geros kokybes tai kaip minejo kolega kuris arciaiu sirdies tai ir imk
vaidas.p Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pabandžius abu laukuose ir pasivažinėjus transporte - pasirinktas Fendt ...
justis Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 ta pati situacija ir pas mus, tarp tokiu paciu traktoriu. manau bus pasirinktas jd, nors sie du yra gana lygiaverciai varzovai..
shaulinis Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 labai nesenai turėjau progą pabandyt 4 variantus šitos svorio kategotijos. Laukuose. Apie vieną nerašysiu, būtu neįdomi. Transporte tolio daikto neįsivaizduoju todėl apie tai irgi nerašysiu. Grynai subjektyviai pirmas įspudis, kaip pirmą kart įlipusio ir su traktoriais mažiai reikalų turinčio žmogaus įspudžiai. MfF valdymą greičiau perkandau nei fendo ir bent man pasirodė patogiau. Hidraulikos valdymas JD dar patogiau.... Bet kompas..... Tikiuosi kad dirbant su juo nieko daryt nereikia kitaip tai vargo vakarienė. .kas dar?.... Patogumas dėl kratymo ir pan. hmm didelio skirtumo dirbant su skutikais, sėjalkom didelio skirtumo nepajutau sunku įvardint nes jai parašyčiau, kad vienas geriau nei kiti tai tas skirtumas permažas, kad tuos kitus nurašyt. tai tiek pastebėjimų trumpai
viktorass Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Kaži kodel forume tik apie JD arba fend iš didžiuju diskutuojama, kodel pamirstas Magnumas, ar jis niekam tikes ar brangus?
vaidas.p Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pabandžius abu laukuose ir pasivažinėjus transporte - pasirinktas Fendt ... del kokiu priezasciu? Dėl ekonomiškumo....
M&M Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Kaži kodel forume tik apie JD arba fend iš didžiuju diskutuojama, kodel pamirstas Magnumas, ar jis niekam tikes ar brangus? vienas musu pazystamas sako kad niekam tikes... kaina magnumo daug mazesne uz kitus...
shaulinis Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2010 Kaži kodel forume tik apie JD arba fend iš didžiuju diskutuojama, kodel pamirstas Magnumas, ar jis niekam tikes ar brangus? vienas musu pazystamas sako kad niekam tikes... kaina magnumo daug mazesne uz kitus... Kitas tavo pažystam sako, kad ik 400ag yra du traktoriai virš 400 vienas.....
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti