Jump to content

Lytagra-Tadas

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Lytagra-Tadas paskelbtas turinys

  1. Tomazazai, Prekiauja kiek maciau viena Kauno UAB O pacios valomosios kaina kiek teko susidurti buvo labai panasi i ukrainietiskos, kurios nasumas 20 tonu per valanda P.S.: i AZ atsiunciu kontakta, ka siulo lenkai tuo klausimu
  2. Schmidt seeger http://www.schmidt-seeger.com/en/produc ... ning1.html vokiska kokybe is 1.5 kvadrato situ plocio tiketis daug negalima. o kaina panasiai kaip ukrainietisku 20 tonu per valanda (3 kvadratu sietu plotas)
  3. Kiek zinau JCB jungtis padargams, kurie seniau naudojami buvo su raudonos spalvos krautuvu, komplektuoja. Vadyba nemelavo - jei imti standart - Manitou padargai netiks. Bet uzsakant iskart su specializuotu pajungimu, kaina ten nesiskiria stipriai. Siaip su Sarunu pabendraukit tiksliau situo klausimu http://www.lytagra.lt/tkrautuvai.php?os ... 1bf67ba3f4
  4. 11 kW ne per daug? aisku is didesnio neislipsi:)
  5. Deja Vytai turiu nuliudinti, pas mane tik tiesiu lakstu bokstai galiu pasiulyt banguotus vokiskus, bet ju kaina yra visiskai nelietuviska. O tiesus 1000 t (tiksliau 1067 t) tonu (12 metru diametro) pas mane kainuotu grubiai 122 000 lt. Kaina gal gasdina, galbut rinkoje yra pigesniu variantu. Nebandysiu dabar cia vadybos kist - tiesiog tokis paskaiciavimas yra grubus, nes kiekvienu atveju reikia ziureti pagal esama situacija pas ukininka, o komplektacija nuo to keistis Komplektas: Sieneles, stogas su remu temperaturos matavimo sistemai, aptarnavimo liukai antroje juostoje ir ant stogo, kopecios iki stogo, aktyvia ventiliacija (ant stogo besisukantis "grybas"), pilnai perforuotos grindys (perforuoti lakstai), blokeliai (620 vnt), apibegantis sraigtinis transporteris, iskrovimo transporterio pajungimo sklendes (bokstui prijungti prie pasirinkto iskrovimo budo - grandiklinio ar sraigtinio transporterio), vokiskas ventiliatorius 5.5 kW (galingumo pakanka - isbandyta ZUB "Bernatoniai") Jei rimtai domies ir planuoji kazka plesti - parasyk PM. Tada jau tikslingai, su pageidaujama komplektacija bendrautume
  6. Jei imti michal bokstus (kurie be apibegancio ir grudams pasiekus apacia reikia kastuvu pasidarbuot), tai 120 t kaina sukasi apie 17 000 lt su atvezimu, o pigiausi rinkoje didesnes apimties bokstai su pilnesne komplektacija (apbeganciu, ventiliatorium ir t.t) 300 tonu apie 45 000 Mazu su apibeganciu bent as nerekomenduociau, nes 1 kub. m. sandelio kaina bus per didele ir per ilgas atsipirkimo laikotarpis.
  7. Sita eilute kazkaip skaitau parasyta su ironija Tai jei galima, gerb. Deivi, as jums klausima uzduosiu. Jei zmogus turi "gyva velnia" 10 kubu priekabu, laukai salyginai arti grudu elevatoriaus, kokio tipo priemimo duobe siulytum? P.S.: visdelto dienos prikulimas turi prasme skaiciuojant duobes dydi ir nasuma:) O gal as klystu?
  8. Dar prideciau, kad galima ir kitaip paskaiciuot duobes dydi >>> paskaiciuot kiek per diena max tonu nukule praeitais metais (jei isigyta per metus papildomai kombainas, ivertinti jo max nasuma), padalint ta skaiciu is kulimo valandu ir taip nusistatyti transporteriu pajegumus Dazniausiai jei tai 20-30 t/val, uztenka duobes be transporterio (Norija pastatoma -2 m. 0.0 m tasko atzvilgiu), jei daugiau - reikalingas transporteris.
  9. Baisu nusisneket:) bet kiek zinau Lytagra kardanais prekiauja pasidometi tuo galit tamsta
  10. Priklausomai nuo stovio. Pigiausia dziovyklele (stacionaria is Lytagros) galima isigyti uz 75 000 lt + pvm (nasumai 9 t uzkrovimas, 100 tonu kvieciu per para) Tavo atveju reikia paziuret kaip kas issilaike ir kokie bent preliminarus nasumai. Tada susizinot nauju kaina, padaugint jei normalus stovis is mazdaug 0.5 ir tiketis gero biznio P.S.: Manau tai butu paprasciausias butu susizinot apytikre kaina.
  11. Lytagra-Tadas

    norijos

    8 37 405 415 Cia tiesioginis telefonas sandelio, kuriame ju galima isigyt (15 sandelys) Uzsakyta preke i artimiausia Lytagros atstovybe gali atgabent
  12. Lytagra-Tadas

    norijos

    Radi spartivnava interesa 200 tonu per valanda nasumo grandiklinis 4 metru - 6000 EUR (lenkiskas) plius parsivezimas
  13. Na kiek as zinau, kazkam isskirtinai nebus suteiktos galimybes iranga pardavineti be PVM is kitos salies. Tulas ukininkas, noredamas isigyti boksta naudodamasis Europos pinigais, tures susimoket PVM. O kad kainas dazniausiai pateikia visi gamintojai be PVM, yra kita medalio puse. Nezinau - gal as jau pasenusia informacija cia sneku?
  14. Betką pirkdamas oficialiai lietuvoje turi moketi PVM. Bo jei nemoki, tai greitai ateina pikti dedes is mokesciu ir ne tik pagrumoja pirstu bet ir pinigu papraso nemazu. Gamintojas tikrai ne KADUSSC. Galetumet tiksliai firmą pristatyti, jos puslapį.
  15. Gerb. Baltic, Tamsta turbut esat nesusipazines su MICHAL produkcija. Tamstos siulomo boksto aukstis - 4100 mm . Jis yra ploksciadugnis. Kiekviena kart ji iskraunant, reikia ilipt i ji vidun ir isvalyt likuti grudu. gerb. MM, jei grudai ne ilgam saugojimui (tipo kompensacinis bokstas), galima galvoti apie bokstus konusiniu perforuotu dugnu (nuo 15t iki 214 tonu kvieciams) arba bokstai konusiniu dugnu (nuo 35t iki 240 tonu kvieciams) pirmuoju atveju ventiliuojamas visas dugnas. kadangi konusas 33° iskrovus si boksta lieka kazkur maisas grudu antruoju atveju bokstas ventiliuojamas per "Taskines" perforuotas angas boksto apacioje. siuo atveju konusas 45° ir grudai issivalo pilnai. Antrasis boksto tipas yra tinkamas naudojant ji "ekspedicinio" boksto principu. tereikia tik "technologinio" sprendimo ji paversti tokiu Nuorodos: bokstas konusiniu perforuotu dugnu bokstas konusiniu dugnu
  16. Esant pageidavimui, šį transporterį galite apžiūrėti (ir isigyti geresnėmis salygomis) Lytagroje, Ateities pl. 50 (8 sandelyje)
  17. Tik informacijai Nes kaina skirias daugiau nei dvigubai Deja apie Lietuvoje parduotus siuos pneumatinius informacijos nemanau kad yra Vokiskas "Buschhoff" firmos pneumatinis tokiu paciu galimybiu - 49000 Lt (pakabinamas) ir 65000 Lt (prikabinamas) Nasumai (10m-80m) - (33.2t/h-18.6)
  18. Vadybininko zodziu vistiek nepatikesit, tai siulyciau jums tiesiogiai nuvykti pas viena ukininka tavo apylinkese, kuris yra isigijes lenkiska valomaja BS50. tolimesne info i PM
  19. Pneumatinius transporterius AB "Lytagra" gali pasiūlyti pagamintus Lenkijoje, Vokietijoje arba Austrijoje. Transporterių našumas nuo 8 iki 33 tonų per valandą (transportavimo atstumas - 10 m.) Maksimalus transportavimo atstumas iki 150 metrų (maksimalus našumas prie tokio atstumo 12 tonos per valandą) Taipogi siūlome pneumatinius transporterius, veikiančius nuo traktoriaus veleno (našumas 20,4-61,9 prie 10 m. transportavimo). Maksimalus transportavimo atstumas iki 140 metrų (maksimalus našumas prie tokio atstumo 24,4 tonos per valandą)
  20. Lytagra-Tadas

    norijos

    Jei reklamuotis tai reklamuotis AB "Lytagra" gali pasiulyti Lenkiškas, Švediškas, Vokiškas ir Austriškas norijas ir kitą grūdų transportavimo įrangą. Dėkui už dėmesį
  21. Sioje loterijoje tamsta Dariux laimejot Rinkoje dabar yra nasiu ir pakankamai pagal savo galimybes pigiu ventiliatoriu. Pvz. Musu imones idiegtame 1000 t bokste (apie 10 metru i virsu) pilnai pakrovus ventiliacija atliekama su vokisku 5.5kw ventiliatoriumi, kurio sukuriamas oro srautas yra pie 13000 m/h seniau ten stovedavo lenkiski du ventiliatoriai ant boksto po 7.5 kw Vat tokia ir aritmetika
  22. Tamsta Baltic, O kur parasyta, kad cia jusu tema? As matau uzrasa "Grudu bokstai", o kadangi turiu ka tuo klausimu pasakyti, tai manau cia kaip ir dingsta visi neaiskumai. O ko jus, tamsta Baltic, taip galvojat, kad konstruktyvi konkurencija yra negrazu?
  23. Michal bokstu ventiliacija - 100% perforuotos grindys. statosi jos ant blokeliu, kuriu ismatavimus galime duoti jums arba "prisegti" prie pasiulymo. pajungimo skyle turi pats klientas issipjauti. del ventiliatoriaus pajungimo - issipjaunat kur statysit ventiliatoriu skyle ir komplekte esancio adapterio diam. 160 mm pagalba pajungi. su dziovinimu - jei snekam apie mobilia dziovykla, tai galima ikist i iskrovimo rankove sneka ir juo paduot i dziovykla grudus. galima ir su pneumatiniu ta daryt, bet skaiciuojant energetinius isteklius, tai tikrai ne pats geriausias sprendimas. jei snekam apie stacionaria, sie siulomi bokstai nelabai tinka arba paciam reikia sistema susikurt, kad grudus paduoti i dziovykla/norija P.S.: Galit parasyt man AZ su jums iskilusia problema ir as pasistengsiu sumastyt ka nors:)
  24. o kodel deti i krumus ir nepasirasinet, jei tai kas juodu ant balto parasyta, yra logiskai sudeliota?
×
×
  • Create New...