Jump to content

forumo nariu susitikimas

Recommended Posts

Paskelbta
Vaziuosiu is Kauno, jei kam pakeliui galiu paiimti

butu neblogai jei paimtum, pakeliui dar shaulini galetume, kad nereiketu pasnikaut visiems :)

o kiek pas tave vietu laisvu, gal didesnio transporto reikia?

• Atsakymai 281
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Na jei kas pakeliu prigriebtu mane iš Kėdainių būt labai malonu, kaiptai vienam važiuot.. :eusa-think: ir mašina tuščiai važiuos ir pačiam nuvažiavus pasninkaut :eusa-think:

iki manes davaziuok toliau nuvesiu ir parvesiu, del uzdaru patalpu manau mintis gera ,reikia kazka ant smugio organizuot, juk sausio 3,ne geguze

Galiu i rtave prigriebt, jei tik pasakysi is kur? :)

Paskelbta
Na jei kas pakeliu prigriebtu mane iš Kėdainių būt labai malonu, kaiptai vienam važiuot.. :eusa-think: ir mašina tuščiai važiuos ir pačiam nuvažiavus pasninkaut :eusa-think:

iki manes davaziuok toliau nuvesiu ir parvesiu, del uzdaru patalpu manau mintis gera ,reikia kazka ant smugio organizuot, juk sausio 3,ne geguze

hmm teks profilex'ą su konteineriu kviesti :eusa-think:

Paskelbta

Kaži ar visi iki to laiko nulipsim nuo baltų arklių, bet gal kas ir susirinks. Būtų gerai, kad pakruojiečiai pasiūlytų kokią pavėsinę. kad ir kaip praeitą kartą kur miške, kad būtų kokia užuovėja, nes visgi šaltuką iki 20 praneša. Šiaip bandyčiau sudalyvauti.

Paskelbta

1. Vaidasj

2. deimantelis

3. shaulinis

4. kowboy + antra puse

5. ukius

6. tadasg

7. arunis + antra puse

8. Vytautas

9. Rimuxa

10. Dariukas + antra puse

11. arimas

12. megejas

13. vytska101

14.Virgis

15. Bulvinykas + antra puse

16. Vincas

17. K_Nerijus

Del pinigeliu sumesite atvaziave uz maista, gerimus vezates patys :D

Renkemes sausio 3 d 11 valanda Pakruojo dvare, masinu stovejimo aiksteleje. renkites paprastai ir siltai. del visu klausimu, skambinkite 862054325

Paskelbta

nu dyras as buvau geresnes nuomones apie tave :)

Ne į temą, bet ramiai vaikinas :icon-cool: . Man tas negresia. Tai toli kaip iki mėnulio :icon-wink:

na siais laikais,tai ir iki menulio nera taip toli,nebent keturiom:!: :lol::lol::lol:

Paskelbta

nu dyras as buvau geresnes nuomones apie tave :)

Ne į temą, bet ramiai vaikinas :icon-cool: . Man tas negresia. Tai toli kaip iki mėnulio :icon-wink:

na siais laikais,tai ir iki menulio nera taip toli,nebent keturiom:!: :lol::lol::lol:

tam vaikinui is filmuko ir kita kelio puse buvo kaip iki mėnulio :lol:

Paskelbta
:teasing-blah: Netikėtai buvau įdarbintas taksistu. Teks žmogelį į Rygos aerouostą pamėtėt, taip kad SORRY, šį kart teks praleist meetą. :auto-iroc: Linkiu geros dienos ir karštų diskusijų. :violence-hammer::violence-duel::violence-duel::violence-axechase::text-happynewyear:
Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...