Jump to content

vytska101

Nariai
  • Pranešimai

    119
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie vytska101

  • Gimtadienis 08/20/1981

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Panašu kad žemės ūkis :)

Miestas

  • Miestas
    Kaunas-Marijampolė

vytska101 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. vytska101

    Grūdų kainos?

    Marijampolės pašarai KŪB, UAB. Priklauso Arvi įmonių grupei.
  2. vytska101

    Grūdų kainos?

    Atsiskaitymas kaip visada: du mėnesius nieko, trečią pradedi pats prašinėt savo pinigų, tai numeta po 5 00.
  3. Sveiks Gintokai, nelabai suprantu kur rudenį randi problemą? Rudenį prabalkiuojam su akėčiom, o iš paskos freza+sėjamoji (KG-402+noraginė sėjamoji). Molio lauke tas pats, tik vietom balkiuojam dukart, ir dar ant akėčių sumetu visus akmenis ką lauke randu . per diena 12-14 ha užsėjam jei vienam masyve, jei ne mažiau, bet 10 ha visada, didžiausios laiko sąnaudos - sėklos užpylimas, nes pilam kol kas kibirais.
  4. vytska101

    Trašų kainos

    o manai bet kuris kitas trašų pardavėjas parašytų? Abejoju.
  5. Esam pazenge tiek kiek firmos zu technikos suteikia apie tokius dalykelius informacijos ir galimybes tam pritaikyti technika . Tai kad visi esam pirmoje klaseje taip, tikrai pirmoje klasėje, šiemet nusipirkau Leica mojomini, kaip berods Shaulinis minėjo laika, bet manau tręšimui patenkins mano poreikius, vis kažkokia pradžia šių sistemų naudojime.
  6. Kaimynas įsidėjęs į naujesnį Belarus, neatsidžiaugia, man dar neteko dirbt su jo traktoriumi, tai negaliu pasakyt, jei ką domina, rašykit i pm duosiu jo kontaktą, galėsit patys pabendraut.
  7. sveiki, as naudoju, jau 2-3 metai. Galiu pasakyt kad kaip ir visos programos, nera pritaikyta zu, bet susikonfiguravus esu patenkintas, buvo islindes vienas programos bug'as, bet pavyko rankiniu budu susitvarkyti, tiesa teko pasedeti gal pora valandu ir paieskoti klaidos. Kaip nemoka programa - liuks, rekomenduoju. (del teisybes pas mane tik augalininkystes ukis, ir nera samdomu darbuotoju) Kas liecia "Nano ukininkams", tai butenta netycia is manes susizvejojo ukininkams organizuojamu buhalterines apskaitos kursu medziaga ir va jums nano ukininkams. Paciam dabar del to nesmagu.
  8. vytska101

    Išmokos 2011-2012

    taip, tikrai 10 ar tikrai nuo 10 ? nes pradejo moket tik nuo 17d
  9. vytska101

    Išmokos 2011-2012

    Pas mane uzsakyti nuo spalio 10 d bet saskaitoje dar nieko nera
  10. Noriu pasitikslinti, tai galima isigyti Jusu vejo jegaine ar ne? Ir kokiu budu vyktu isigijimas, gaunu sparnuote, generatoriu o visa kita darausi pats, ar tiesiog sumoku pinigus, paruosiu vieta kur bus statoma jegaine ( pagal Jusu rekomendacijas ) o jus pajungiate viska. Generatorius ir sparnuotė gali būti pagaminta pas mane. Bet pagal konkrečią vietą reikia išsitirti vėjingumą (tai priklauso nuo vietovės reljefo,kliūčių , ir t.t.) ir tada suradus tinkamiausia ir pigiausiai įkandamą vietą pasirinkti vėjo jėgainės įtvirtinimo schemą,ji tiesiogiai gali būti tvirtinama ant amo stogo jei ten yra geros ir tvirtos konstrukcijos,gali būti įkastas į žemę šulinio žiedas arba pora jų įbetonuotas 10 m aukščio plieninis vamzdis ir jėgainė pritvirtinta prie jo ir dar daugybė variantų, Akumuliatoriai,inverteris elektronikos paketas nesudaro jokių problemų pasiūla didžiulė ir juos jums pristatys bet kuri tuo prekiaujanti firma į namus.Atminkite kad ši vėjo jėgainė dirba visiškai be triukšmo todėl jei jos pastatymo aukštis nesieks 15 metrų nereikia jokiu su niekuom derinimų ir kaimynų leidimo.Todėl jos vieta montavimui turi būti ITIN kruopščiai parinkta,ji gali būti montuojama netgi gyvenvietėse nuosavame sklype ir maitinti elektra kiekvieną konkrečią sodybą. Pas mane vakar buvo atvykę žmonės ir sakė kad aktyviai seime pramušinėja lengvatas individualiems namams prisijungti prie elektros tinklų,nes šiuo metu be trukdžių galima pasijugti tik turint ne mažiau kaip 60 KW galią, tada atkristų akumuliatoriai o galima būtų labai gražiai bendradarbiauti su skirstomaisiais tinklais iš karto jiems atiduodant generuotą energiją po 30 cnt.o savoms reikmės iš jų perkant po 46 centus. Aš pats asmeniškai kol kas nedarau jokių darbų ką išvardijote,mano tikslas yra sukurti mažają namų ūkio elektrinę, kuri butų daug pigesnė ir geresnė nei užsienio pavyzdžiai ir pasiūlyti tą produktą potencialiems gamintojams ir diegėjams į rinką.Atitnkami asmenys investavę į masinę tokio produkto gamybą jį galėtų padaryti preinamu daugybei mūsų vartotojų,o tuo pačiu ir kirsti galingą smūgį energetikų monopolijai ir jų smaugimo politikai.Kai kiekvienam kieme bus po tokią elektrinę tai ir jie bus priversti galvoti galva o ne kita kūno dalimi. Gyvenu Kauno raj. o mano tel. 861028772
  11. vytska101

    Šiltnamių statyba

    kad jau stipriai vėluoji su statyba, salotos, pomidorai jau užsodinti o dėl šiltnamio savom reikmėm tai kuo toliau tuo labiau galvoju apie polikarbonatini šiltnamėlį, kaina nėra iš mažųjų, bet atsižvelgiant į ilgaamžiškumą ir estetiką gal ir verta verta...
  12. vytska101

    Šiltnamių statyba

    Sveiki forumiečiai, pernai žiemą buvo šovus mintis pabandyti daržininkystę kokių 5-10 a šiltnamį. Kaip žmogus nevengiantis naujovių užsikabinau ant šio "stebuklingo" šiltnamio. Bandymas įsgyti Stanislavo technologiją šiltnamiui statyti baigėsi tuo kad nieko nepavyko, pradžioj atkalbinėjo kad per didelį statyt noriu, nors šiltnaminiai daržininkai tegu pasako ką galvoja apie 5-10 a dydžio šiltnamį. Norėjo žmogus gaut atlygį už žinias, kaip pats įvardino know-how, puiku, aš nieko prieš, sakau duok sutartį, pasirašom, tai atsiuntė nuorodą kas tas yra know-how tuom viskas ir baigėsi, kai po mėnesio paklausiau kur sutartis, sako tamtsos galimybė susikrauti milijonus nuvažiavo, aš pardaviau savo technologiją. Tai štai koks mano bandymas įsigyti Stanislavo technologiją, kaip spėju ir dabar nekas pasikeitė.
  13. Sveiki forumiečiai, pernai žiemą buvo šovus mintis pabandyti daržininkystę kokių 5-10 a šiltnamį. Kaip žmogus nevengiantis naujovių užsikabinau ant šio "stebuklingo" šiltnamio. Bandymas įsgyti Stanislavo technologiją šiltnamiui statyti baigėsi tuo kad nieko nepavyko, pradžioj atkalbinėjo kad per didelį statyt noriu, nors šiltnaminiai daržininkai tegu pasako ką galvoja apie 5-10 a dydžio šiltnamį. Norėjo žmogus gaut atlygį už žinias, kaip pats įvardino know-how, puiku, aš nieko prieš, sakau duok sutartį, pasirašom, tai atsiuntė nuorodą kas tas yra know-how tuom viskas ir baigėsi, kai po mėnesio paklausiau, sako tamtsos galimybė susikrauti milijonus nuvažiav, aš pardaviau savo technologiją. Tai štai koks mano bandymas įsigyti Stanislavo technologiją, kaip spėju ir dabar nekas pasikeitė.
  14. vytska101

    Pagiru Kampelis

    Linas agro reikejo paraginti, nors ir nedidele suma buvo, Agrokoncernas-jokiu priekaistu, Marijampoles pasarai-jiems isvesta didzoji dalis, terminas suejo praejusia savaite, kol kas tylu, nors pradzioj zadejo kad siais metais jokiu problemu nebus, kaip geros valios zenkla paprasiau avanso-pervede, o kaip bus toliau matysim, siaip tie ju pazadai jau ne pirmi metai kad laiku sumokes. Noriu paklaust kolegu, ar teko kam nors imtis rimtesniu priemoniu del atsiskaitymu? Jei taip gal galite pasidalinti kokiu, kaip reagavo supirkejas ir pan. Si pastraipa gal ir ne i tema, bet gal temos autorius nesupyks
  15. na, na jau tik nereikia nusivertinti, niekas Jūsų nenurašė
×
×
  • Create New...