gintrs Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 nu gal kada padarom koki susiejima? geriausiai butu kaune (lietuvos centras) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 lietuvos centras salia kedainiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aloyzas Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 dar pasakyk Radviliskis nors nieko pries zinau ten ir protingu zmoniu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 dar pasakyk Radviliskis nors nieko pries zinau ten ir protingu zmoniu Ne Radviliškis,o nieko daugumai nesakantis Ruoščių kaimas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aloyzas Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 tai ske lietuva giminu krastas bet yra lauko diena tema manau ten gereu reiketu tarti naujus forumieciu susitikimo planus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 davai darom kaune, as neturiu teisiu man vaziot niekur nereiketu tada, beto daug kas sako kad as per daug reiskiusi tai dar kur nors i lietuvos uzkampi nuvaziavus pakastu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 davai darom kaune, as neturiu teisiu man vaziot niekur nereiketu tada, beto daug kas sako kad as per daug reiskiusi tai dar kur nors i lietuvos uzkampi nuvaziavus pakastu na tik jau tik nemanau kad forumieciu tarpe yra duobkasiu O kad teisiu neturi neproblema PS "ostapenko dviratukas" Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Ne nu tu gintrs tai pavarai tai kada cia kas viks Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 davai darom kaune, as neturiu teisiu man vaziot niekur nereiketu tada, beto daug kas sako kad as per daug reiskiusi tai dar kur nors i lietuvos uzkampi nuvaziavus pakastu na tik jau tik nemanau kad forumieciu tarpe yra duobkasiu O kad teisiu neturi neproblema PS "ostapenko dviratukas" Baigės mašinoj benzinas, Greitai brangsta dyzelinas, Auto dujų kainos šoko, Važinėt neapsimoka. Tik viena mintis man sukas – Ostapenko dviratukas. Va tai kokia prabanga! Bet pigiau nei mašina! Lieti ratai nikeliuoti, Mano bemvas tiuninguotas. Bet nebegaliu draguoti, Aš iš kiemo išvažiuoti. Raktelius į stalčių dėjau, Kai infliacija atėjo. Nebesu aš bičas kietas – Dviratukas mano lėtas. Sėsk ir lėk, sėsk ir lėk, Dviratuko negailėk! Ir sėsk, sėsk ir lėk – Ant variklio skersą dėk! Ant variklio skersą dėk! Ant variklio skersą dėk! Minsi dviratį – suprasi, Gal kalorijų numesi. Mašiniukas nuostolingas, Dviratukas jau madingas. Dviratukas vis važiuoja Ir benzino nenaudoja. Bet žiūriu – mieste ne vienas Dviratukas achujienas. Štai benzinas vėl pabrango, Keliame rankas į dangų. Dviratukas mus vežioja, Kol ratukai jo sukiojas... Vilnius – Kaunas – Palanga, Aš važiuoju bet kada. Kuro kainos nebaisu – Aš minu ir man ramu. Sėsk ir lėk, sėsk ir lėk, Dviratuko negailėk! Ir sėsk, sėsk ir lėk – Ant variklio skersą dėk! Ant variklio skersą dėk! Ant variklio skersą dėk! (x3) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Ne nu tu gintrs tai pavarai tai kada cia kas viks dar tik ant brazymo lentos planai, tai jeigu yra norinciu reikia daryt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 As tik sausio pabaigoje gal grysiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 As tik sausio pabaigoje gal grysiu kur esi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Airijoje Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Spalio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2009 Airijoje tai nk palauksim taves Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilmukas Paskelbta Spalio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 kazin kiek cia susirintu zmogiuku i susitikima Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Spalio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 Tai gal cia ne visiems galima, gal tik senbuviams Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilmukas Paskelbta Spalio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 tai gali buti kad tik senbuvems,bet toki susitkima reike organizuoti geram organizatoriui,nes kitaip nieko nesigaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Spalio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 Nu jei prijimsite tai pasistengsiu perskristi negalima tokiu svenciu praleisti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
baltic Paskelbta Lapkričio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2009 Norėčiau ir aš prisidėti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Lapkričio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2009 kazi symet bus tas suejimas? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
deimantelis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 nu tai jei norit, galiu suorganizuot as ta tusa, bet pakruojy Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Kažin ar tam reikia kieno nors palaiminimo, bet jei nuo to jausies drąsiau, tai laiminu organizuok Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Kažin ar tam reikia kieno nors palaiminimo, bet jei nuo to jausies drąsiau, tai laiminu organizuok gal but neblogai butu, kaip ir tradicija taptu pries kaledas susibegti, neaisku kiek norinciu atsirastu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Kažin ar tam reikia kieno nors palaiminimo, bet jei nuo to jausies drąsiau, tai laiminu organizuok gal but neblogai butu, kaip ir tradicija taptu pries kaledas susibegti, neaisku kiek norinciu atsirastu Šiaip būtų smagiau daryt susitikimą kur šilta, o ne ant lauko, aišku laužas šildo, bet galėtume kokioj Žarijoj ar Šeduvos malūne daryt susitikimą, Radviliškis, Pakruojis ir kt. iš šiaurinės Lietuvos dalies manau sutiktų, o tų "pietiečių" nėra tiek jau daug. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Reikia daryt kaip pernai - jei kas turi numatęs tinkamą vietą sutinka organizuot, tai skelbiam dieną, visi norintys dalyvauti patvirtina tai telefonu ir viskas. Tik bėda ta, kad iki Kalėdų liko vienas savaitgalis ir gal geriau tada nukelt į pirmą savaitgalį po Naujų metų? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts