Jump to content

Naminė degtinė


Arunas7

Recommended Posts

Na drysciau papriestaraut del apakimo. Seniau dar prie ruso visi tik virdavo is cukraus, saldainiu arba marmelado ir nieks neapako. O va kas del malasinio tai sakydavo krenta ant akiu. Bet dabar is jo jau nepadarysi nes dar fabrike y melasa ymaiso druskos kuri stabdo rugima. Tai jei kas turit tikslius receptus parasykit galit y PM jei nedrystat viesai. Dekingas is anksto.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na drysciau papriestaraut del apakimo. Seniau dar prie ruso visi tik virdavo is cukraus, saldainiu arba marmelado ir nieks neapako. O va kas del malasinio tai sakydavo krenta ant akiu. Bet dabar is jo jau nepadarysi nes dar fabrike y melasa ymaiso druskos kuri stabdo rugima. Tai jei kas turit tikslius receptus parasykit galit y PM jei nedrystat viesai. Dekingas is anksto.

anksciau zmones apakdavo kai varydavo is vikiu o taip kiti tai nepavojingi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Skysta broga kaitinama iki tol, kol alkoholis virsta garais. Garai perduodami į šaldymo įrenginį, o ten kondensuojami vėl į skystį. Šaldymo įrenginys gali būti išlankstytas varinis vamzdelis ar spiralė, laikoma tekančiame šaltame vandenyje, arba gali būti kitoks kondensavimo tipas.

Šaldymo būdu gaminamas škotiškas viskis. O tai juk beveik tas pats, kas mūsų naminukė :obscene-drinkingdrunk:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkur viena ause girdejau 1kg butelis

Nu tai gal ir nieko. Cukrus apie 3lt. plius mieles ,vanduo ir dujos tai savikaina apie 5lt. butu. O parduotuvej kas pigiausias gal 16lt. ir tas pats is langu ploviklio padarytas.

ziurek,kad neapaktum nuo to cukrinio,jei nenudarysi... :lol:

skirkit kur is cukraus kur is cukriniu runkeliu arba dar ziauriau is melasos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinočia, kad manes pačio neužrauks aprašyčia ir receptus ir technologiją. Mielės tik prancūziškos su kregždute (čia aš tokias naudojau). Maišai tik šaltam vandenį jokių gumulų nebūna. Užkaitini maks. iki 80 kol pajuosta brogė, dapili šalto vandens kad būt 32-37(jai daugiau pagauna raugą jai mažiau nedirba mielės) nereikia kruštis su jokiais aušinimais sudedi mieles i viskas. pirmas varymas kol ant pagalio dega antras pagal skonį min-55. Miltų vandens ir kiti kiekiai pasiskaičiuji pagal talpų dydį. Grubiai tiek prie čerkos gal ir daugiau pasakyčia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Skysta broga kaitinama iki tol, kol alkoholis virsta garais. Garai perduodami į šaldymo įrenginį, o ten kondensuojami vėl į skystį. Šaldymo įrenginys gali būti išlankstytas varinis vamzdelis ar spiralė, laikoma tekančiame šaltame vandenyje, arba gali būti kitoks kondensavimo tipas.

Šaldymo būdu gaminamas škotiškas viskis. O tai juk beveik tas pats, kas mūsų naminukė :obscene-drinkingdrunk:

šaldytuvui reik naudoti tik neržavėikės gyvatuka.varis sukele kepenu ceroze.

išvis jokio vario maisto gamyboi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...