Jump to content

markas1

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

markas1 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Kombainas 10 metu amziaus, belarusas 12
  2. markas1

    Trąšos - mėšlas

    Jei ką domintu granuliuotos organinės trąšos NPK+s 5,5-6-0,3+0,15 rašykit į pm.
  3. Kadangi pats siek tiek susisjęs su javu kūlimu, tai išdėstysiu savos nuomonę: Žolės pjaunamoji + traktorius maždaug 10000 €. Su traktoriumi gali dirbti visus metus, nuo jo būkles nepriklauso nupjautos žolės kokybė arba priklauso nedaug. Kombainas, nebarstantis ir kokybiškai išvalantis grūdus apie 100000 €. Dirba daugiausiai 6 savaites per metus. Firmos kombainų nuomos kaina apie 20-25 k. € sezonui. Tai ir skaičiuokit kiek eina uždirbti ir kokia ha kaina turi būti. Šiemet paslaugos neteikiu nes neapsimoka niekaip. Čia tik mano nuomonė, galite su ja nesutikti
  4. Sveiki, ką manote apie šiuos krautuvus? Gal kas esate išbandęs? rerespecificationzl10newcabin (1).zip
  5. markas1

    Trąšos - mėšlas

    Radau gana įdomu varianta suprol pl. Rašo patraukliai ir siūlosi atvežimą.
  6. markas1

    Trąšos - mėšlas

    O ką galvojate apie granuliuotos organines trasas ?
  7. Pasiskambini atvaziuoja, nukulia sumoki ir ramus nei tau daliu ieskot, nei ziemai žiuret kur padet, nei gaisrininkus saukt kai dega.
  8. Balinti reikiia ne del nusalimo, o delto, kad pavasarine saule zieves nenudegintu.
  9. Po paskutinio arimo tai namo save pirmu begiu vos parvilko ir siaip tepalo tik siek tiek maziau nei salerkos eme .Variklis paprastas smd be turbo, siaip tai tata kol gyvas buvo ji apsieidavo per vasara ir rudeni arimiu budavo gerai , nors jau jis pats irgi buvo sakes, kad motoras baigiasi. Spaudimas salto apie tis kai pasyla tai pilnu gazu tik pusantro. Traktorius geras tik kuro 25 hektarui reikia ir labai jau tas tampymas vivute nepatinka man, tai ir galvoju gal kokio sukvezimio vokisko eitu ikist.
  10. Labas visiemsnenoriu kurti naujos temos todel klausiu cia. Pries kelis metus gavau palikimo gan nesena DT 75 . Siaip vaziukle ir tilas viskas butu tvarkoje, tik motoriukas baigiasi tikriausiai tarpine, o gal ir grupe jau gatava. Kadangi ukinikauju tik laisvalaikiu, o ir arimo ne per daugiausia todel pradejau galvoti gal butu galima koki kita motoriuka imest. Nuo vaikystes jauciu siems traktoriams nostalgija, o ir art labai smagu, tik velnias kuro sanaudos dideles. Taigi gal kas esat kazka bandes ar girdejas .Tik prasau nerasykit kad sie traktoriai sudas, nes aiskinu nostagija.
  11. markas1

    Avietes

    Butu geraisuzinoti veisle ir daigu kaina, jei nesunku parasyk.
  12. markas1

    Česnaku auginimas

    Gal gali parasyti trasu pavadinima.
  13. markas1

    Partner 370 nedirba

    Mano kaimynas pries kokius 12 metu pats audi ipurskima taise tai kai nuvare pas meistrus tai jie pasake, kad jei pats butu nekises nagu tai butu kainave 150, o kai pats pataise tai 400 kainavo. Ziurek kad tau taip nebutu.
  14. markas1

    Naminė degtinė

    Del kepenu cirozes tai jei sisterna istraukei tai visai nesvarbu ar ji buvo varine, ra neruzaveikine ar dar is kokio s.do
  15. markas1

    niva bedos

    Sk-5 tai desinej stovi, o po kabina tai gal tik kokio sk-4 galejo but ir tai dar abejoju desinej pusej stovejo iki 1986m. po to visu po kabina. dezes vienodos, skiriasi tik sankabos isorines detales. Klysti zmogau kairej pusej stovi nuo 85m. kitaip nuo SK-5M. SK-5 ir SK-5A buvo desineje.
×
×
  • Create New...