Jump to content

Naminė degtinė


Arunas7

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...
Pasidalinkim patirtim kaip kas verda naminę.Paklausiu gal kas papasakos is patirties kaip užplikina miltus.Kokia sistema tai daro, kokios temperaturos vandenį pila ant miltų, nes kaip pastebėjau ne visą laiką vienodai iš to pačio kiekio miltų išbėga degtinė.

Rusiska knyga apie naminuke ir ne tik:

http://www.failai.lt/lww9oulg7vv1/Samogonas.rar.htm

Lietuviskai:

http://www.failai.lt/60u3393ekbts/namines.rar

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
Žiūriu čia daug kas nežino kas yra Kepenų cirozė.... Ją sukelia ne varis, toli gražu ne. O alkoholis, kuo daugiau jūs jo vartosite, ir kuo dažniau, tuo greičiau "suėsite" savo kepenis, ir mirsite lėta bei kankinančia mirtimi.

Sakai kiekis . Pavyzdys : žmogutis per metus pienovežį degiūjų skysčių sunaudoja (jau virš 20 metų taip gyvena) . Pernai 3 dienas metuose negėrė - per sesers laidotuves (tada ir mačiau , kaip blaivas atrodo) , sesuo beje nuo kepenų cerozės mirė , nors šampano tik per šventes palaižydavo . O tas žmogelis dar nesiruošia mirt . Tai čia kaip - išimtis ? sakyčiau medicina gązdina ceroze nuo C2H5OH , kaip ir vėžiu nuo rūkymo , jiems daugeliu atvejų taip lengviau mirties priežastį nustatyt .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
Žiūriu čia daug kas nežino kas yra Kepenų cirozė.... Ją sukelia ne varis, toli gražu ne. O alkoholis, kuo daugiau jūs jo vartosite, ir kuo dažniau, tuo greičiau "suėsite" savo kepenis, ir mirsite lėta bei kankinančia mirtimi.

Sakai kiekis . Pavyzdys : žmogutis per metus pienovežį degiūjų skysčių sunaudoja (jau virš 20 metų taip gyvena) . Pernai 3 dienas metuose negėrė - per sesers laidotuves (tada ir mačiau , kaip blaivas atrodo) , sesuo beje nuo kepenų cerozės mirė , nors šampano tik per šventes palaižydavo . O tas žmogelis dar nesiruošia mirt . Tai čia kaip - išimtis ? sakyčiau medicina gązdina ceroze nuo C2H5OH , kaip ir vėžiu nuo rūkymo , jiems daugeliu atvejų taip lengviau mirties priežastį nustatyt .

Nesiruosia mirt, tai vistiek greit pakratys kojas nuo cirozes. paminesi mano zody. kepeys nepernesa alkoholio, ypac stipraus, po kiek laiko pradeda skirt riebalus, sukieteja, ir pakrato kojas zmogelis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vistiek sakyčiau geriau paties pasidaryta naminė , negu neaiškios kilmės valstybinė iš parduotuvės . Jeigu ant rytojaus galvos neskauda ir duonute atsirūgsti , man visai dzin kiek ji laipsnių buvo . Vienintelė problema , kad nuo laipsnių pertekliaus kartais nė pasikalbėt dorai nespėji .... :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau yra negerti nei naminės, nei jokių kitų alkoholinių gėrimų. Tai būtų turbūt sveikiausia ir kepenims ir sielai :icon-rolleyes:

Dažniausiai sielos "gydymui" ir naudojamas . Atėmė iš kaimo kolūkius , dabar atiminėja mokyklas , darželius , valgyklas , kultūrinius renginius , paštus ir stebisi didžiagalviai , kad kaimas grimsta į tamsą ir "gydosi" .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...
  • po 2 savaičių...
http://rekvizitai.vz.lt/en/company/naci ... sociacija/ ten paskambink recepta koki gal pasakys ,beja Namines dektines gamyba ira itraukta i Juneskos saugamu amatu paveldo sarasus ,kaip ir namines receptai i tautiniu patiekalu gamybos isliekamosios atnografines tradicijos pavelda ir saugamos kaip nacionalinis istorines tradicijos,turincios isliekamaja verte .Tik va beda to paveldo poseleti negalima ,o dar prie viso to dar ir baudzia :D
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
Dėl to apakimo šiek tiek perdėta :) . Viskas kenkia kai yra perdozuojama ... Gaminant iš javų irgi viskas vyksta išsiskiriant cukrui....

mikrobinės fermentacijos metu javų krakmolui skylant į gliukozę (paprastas cukrus yra gliukozės ir fruktozės mišinys)

O kenkia ne produktas.... kenkia masė priemaišų... dviguba ar triguba distiliacija, filtravimas per GERĄ anglį šašlykams..... Gausis mažiau, bet kaip kūdikio ašara...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Filtruodavau per dujokaukės angliukus - liuks. :eusa-clap: O šeip samanės galima iš bet ko pasidaryt , kaip sakė Ostapas Benderis kad ir iš taburėtės . :lol: Blogiausias variantas iš vikų, tada tai kaip senoliai sako šimtaprocentinis apakimas. :eusa-hand: Perestrojkoj variau iš cukraus, saldainių, sirupo, sulčių, melasos, grūdinę. Geri laikai buvo. :lol: Malt pradaigintus ir pradžiovintus (geriausia rusiškam pečiuj bet ne karštam)grūdus geriausia su girnom (jei dar pas ką yra)Užplykit reik 70 laipsnių , aukštesnej žūsta mikroorganizmai, ir būna bloga išeiga. Sužadint galima biski cukraus maktelt. O šeip iš maišo bidonas geros :eusa-clap: Draudimai prisidengiant rūpesčiu žmonių sveikata - tai monopolijų interesų apsauga. Tada turėtų bambalius uždraust jei jau labai dėl žmonių klapatyjas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...