giedriusss Paskelbta Gruodžio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 4, 2010 Na drysciau papriestaraut del apakimo. Seniau dar prie ruso visi tik virdavo is cukraus, saldainiu arba marmelado ir nieks neapako. O va kas del malasinio tai sakydavo krenta ant akiu. Bet dabar is jo jau nepadarysi nes dar fabrike y melasa ymaiso druskos kuri stabdo rugima. Tai jei kas turit tikslius receptus parasykit galit y PM jei nedrystat viesai. Dekingas is anksto. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Srekas Paskelbta Gruodžio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 4, 2010 5 ltr. 35'C temperatūros HašDuO, 200gr. mielių, 3kg cukerio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
belarusas Paskelbta Gruodžio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 5, 2010 Na drysciau papriestaraut del apakimo. Seniau dar prie ruso visi tik virdavo is cukraus, saldainiu arba marmelado ir nieks neapako. O va kas del malasinio tai sakydavo krenta ant akiu. Bet dabar is jo jau nepadarysi nes dar fabrike y melasa ymaiso druskos kuri stabdo rugima. Tai jei kas turit tikslius receptus parasykit galit y PM jei nedrystat viesai. Dekingas is anksto. anksciau zmones apakdavo kai varydavo is vikiu o taip kiti tai nepavojingi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
landrius Paskelbta Gruodžio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 5, 2010 kur tai skaiciau kad galima is brogos atskirti alkoholi saldymo budu??? gal kas pasidalins nuomone Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Srekas Paskelbta Gruodžio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 5, 2010 Skysta broga kaitinama iki tol, kol alkoholis virsta garais. Garai perduodami į šaldymo įrenginį, o ten kondensuojami vėl į skystį. Šaldymo įrenginys gali būti išlankstytas varinis vamzdelis ar spiralė, laikoma tekančiame šaltame vandenyje, arba gali būti kitoks kondensavimo tipas. Šaldymo būdu gaminamas škotiškas viskis. O tai juk beveik tas pats, kas mūsų naminukė Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Gruodžio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 6, 2010 kazkur viena ause girdejau 1kg butelis Nu tai gal ir nieko. Cukrus apie 3lt. plius mieles ,vanduo ir dujos tai savikaina apie 5lt. butu. O parduotuvej kas pigiausias gal 16lt. ir tas pats is langu ploviklio padarytas. ziurek,kad neapaktum nuo to cukrinio,jei nenudarysi... skirkit kur is cukraus kur is cukriniu runkeliu arba dar ziauriau is melasos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
9Mechanikas9 Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Kaip sakydavo aa. tėvas kas daro suktinį kad jam vidurius susuktų. Nors išeiga didesnė 1kg.=1ltr. iš grūdų 1kg.=0.5 ltr. Skaniausias kvietinis, sveikiausias ruginis o daro visi iš kvietrugio nes bėga geriausiai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 kazkur viena ause girdejau 1kg butelis as esu girdejes, kad 1kg-1L.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 bonke bonkei nelygu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Leonas1 Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 jei 50 laipsnių tai ir0,5 sunkiai išeis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 jei 50 laipsnių tai ir0,5 sunkiai išeis samagonas turi but virs 55 nes jei silpnesnis tai suu paskutinis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Leonas1 Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 kuo stipresnis tuo kvaps mažesnis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Vienu zodziu visi visokiu minciu priraset bet tikslaus receptuko nieks. Einu raugt po svojemu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 jei 50 laipsnių tai ir0,5 sunkiai išeis rekordas - is kvieciu maiso, 35 litrai 50 abarotiku produkto. del iseigos is cukraus - tai zinios is motinos, kuri, diena ejo i mokykla, naktim samane vare. vare ir is cukraus, ir is runkeliu... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
9Mechanikas9 Paskelbta Gruodžio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 11, 2010 Žinočia, kad manes pačio neužrauks aprašyčia ir receptus ir technologiją. Mielės tik prancūziškos su kregždute (čia aš tokias naudojau). Maišai tik šaltam vandenį jokių gumulų nebūna. Užkaitini maks. iki 80 kol pajuosta brogė, dapili šalto vandens kad būt 32-37(jai daugiau pagauna raugą jai mažiau nedirba mielės) nereikia kruštis su jokiais aušinimais sudedi mieles i viskas. pirmas varymas kol ant pagalio dega antras pagal skonį min-55. Miltų vandens ir kiti kiekiai pasiskaičiuji pagal talpų dydį. Grubiai tiek prie čerkos gal ir daugiau pasakyčia. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2010 Nu ka mielieji pavyko. 4kg.=4ltr. apie 57 laipsniukus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lexion 600 Paskelbta Gruodžio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2010 Nu ka mielieji pavyko. 4kg.=4ltr. apie 57 laipsniukus. mazai isvirei ,vienai dienai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Nu ka mielieji pavyko. 4kg.=4ltr. apie 57 laipsniukus. mazai isvirei ,vienai dienai jei virei is cukraus,- tai nesiskaito kad rimtas šnapsas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Nu ka mielieji pavyko. 4kg.=4ltr. apie 57 laipsniukus. mazai isvirei ,vienai dienai jei virei is cukraus,- tai nesiskaito kad rimtas šnapsas. Uzpyliau dziovintom slyvom, paragautai pirstus apsilaizytum ir dar prasytum. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waldasxl Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2010 Skysta broga kaitinama iki tol, kol alkoholis virsta garais. Garai perduodami į šaldymo įrenginį, o ten kondensuojami vėl į skystį. Šaldymo įrenginys gali būti išlankstytas varinis vamzdelis ar spiralė, laikoma tekančiame šaltame vandenyje, arba gali būti kitoks kondensavimo tipas.Šaldymo būdu gaminamas škotiškas viskis. O tai juk beveik tas pats, kas mūsų naminukė šaldytuvui reik naudoti tik neržavėikės gyvatuka.varis sukele kepenu ceroze. išvis jokio vario maisto gamyboi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
markas1 Paskelbta Gruodžio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2010 Del kepenu cirozes tai jei sisterna istraukei tai visai nesvarbu ar ji buvo varine, ra neruzaveikine ar dar is kokio s.do Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilkas Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Del kepenu cirozes tai jei sisterna istraukei tai visai nesvarbu ar ji buvo varine, ra neruzaveikine ar dar is kokio s.do Kepenu ciroze butent nuo vario. Kitos medziagos, kiek zinau, cirozes kitos medziagos nesukelia. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Kepenu ciroze butent nuo vario. Kitos medziagos, kiek zinau, cirozes kitos medziagos nesukelia. O C2H5OH ne pagrindinė medžiaga, kuri sukelia ciozę ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilkas Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Kepenu ciroze butent nuo vario. Kitos medziagos, kiek zinau, cirozes kitos medziagos nesukelia. O C2H5OH ne pagrindinė medžiaga, kuri sukelia ciozę ? Pasirodo kad ne. Paklausinek gydytoju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
daikom Paskelbta Gruodžio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2010 kjei manes zinios nepaveda, tai ciroze ne nuo vario, o jo sutrikimo organizme Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti