Jump to content

Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE

Recommended Posts

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 1 valandą, rapsas pranešimas:

Žiūriu Rapsai.lt nebeskelbia kainų 2017 derliui. Nori įnešt paslapties :)

Jo as irgi pamačiau, galvojau kad nebemoku paziuret :D 

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Bent jau kol kas matyti, kad sprendimas kitiems metams nesėti pašarinių javų, buvo teisingas. Rapso kaina irgi dalinai priklausys nuo Briuselio sprendimo. O apie tai, kaip politinis sprendimas uždraust glifosatus, įvarys mus į kampą, aš jau nekalbu.

Paskelbta
prieš 24 minutes , dzipas pranešimas:

Na taip tai tada visi auginkim tik kviecius, salyklinius miezius ir rapsa.... pofig sejomaina ir visa kita - esme PELNINGA KULTURA...

Dar žirnius, bent jau man daugiau nieko netruksta ir sejomaina nebloga :D 

Paskelbta
prieš valandą, dzipas pranešimas:

Na taip tai tada visi auginkim tik kviecius, salyklinius miezius ir rapsa.... pofig sejomaina ir visa kita - esme PELNINGA KULTURA...

Šiemet auginom 7 kultūras ir tik dvi buvo javai. Ir nei miežių, nei rapsų neauginam. Taip, kad nepasakok man apie sėjomainą.

Paskelbta
Prieš 1 valandą, dzipas pranešimas:

O tai kokia ukininkavimo esme ??? Ne pinigus uzdirbt? ar tu koks tai planetos myletojas gelytes augini ir groziesi jomis eidamas i minusa ??

Paskelbta
Prieš 3 valandų, Bulvinykas pranešimas:

Šiemet auginom 7 kultūras ir tik dvi buvo javai. Ir nei miežių, nei rapsų neauginam. Taip, kad nepasakok man apie sėjomainą.

Tai ponas jei laikotes sejomainos nematau problemos kad glifosatus valdzia nori uzdrausti.

Paskelbta

Nenaudoju visiskai glifosato pabirom nes taikau tinkama sejomaina. O kas seja kviecius po kvieciais ir  panasiai tai tiems ir reikia glifosatu. O valdzia uzdrausti nor del to jog daug kas netinkamai naudoja.

• po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...