Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

Visiskai nuosavos sale neturi, ribojesi 3ha. Man ju neisnuomavo, tai vazinet atskirai 50 aru tai nesamone. Cia pas mus tokios kainos, jus tik pasijioket bet pas kitus zmones kitokia realybė,dziaukites kad uz kapeikas nuomuojet ir perkat perpus mazesnem kainom

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Va cia butent reiktu rakinti tokias temas - kas kiek mokat jusu paciu reikalas, praejo metai kai girtis ir matuotis cm reikejo.....

nereike girtis kad pigei perkat, nuomuojet nereiktu cia patiem vergt, mano kraste tikrai neatpigs ta zeme, jei jau taip pigei imat pas save tai imkit kol gali, kol musu buozes pas jus neatejo
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turit pinigu pirkit brangiai, bet kai reiks parduoti (o jei dar greitai) tai uz tiek kiek pirkote tikrai sunkiai. Klaipedos kraste ir tokiu ne vienas kurie prisipirko, kaip akis isdege pirko beleka ir uz betkiek, taciau kai pasikeite planai ar atsisake ukio jau pardavineja po 4-6 metus ir nieks uz tokia kaina kiek jie mokejo neperka. Nuomot irgi nenomuoja, nes kaip sako, jei atsiras pirkejas o tu busi uzsisejas, bus problemu...taip ir laukia kasmet zole dauzydami savu pirkeju, noredami bent ikistus pinigelius atgauti:) tad brangiai prisipirkes gali pinigelius taip ilgam uzkonservuoti;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Draskos,nes yra dėl ko,o kai iš ha max 200e pelno,niekas nesidrasko,nes atsiperkamumas labai ilgas,pas mus ir 2000e niekas duoti nenori,nes vidurkis atsiperkamumo apie 15metu,kas norės arti 15 metu už tą žemę,visi nori nuomotis arba pirkti pigiai.

dalinai pritariu. Jei esi pvz kaip as 28m tai po 15-20 metu man nebus nei 50 tada bus nuosava o jei nuomuosi tiek pat metu ir nebus nuosava ir toliau mokesi, o jei zmoguj virs 50m. logiska kad jis vos ne mirdamas dar vergaus bankui. Kiti ir del vaiku stengesi
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaikam to gali ir nereikt, pats jau po 10 metu gali sveikatos nebeturet (neduok dieve:)). O kai pardavinesi uki nieks neivertins tavo triuso, ikainuos savaip ir ar sutinki arba laikai tikedamas geriau. As savo turiu nedauk, dauguma nuomojuos, pirkt zemes net neplanuoju (atsiperkamumas/pelnas mazas), pardavimo atveju ilgas procesas ir t.t. Uzdirbtus pinigus investuoju I akcijas ir pelnu dziaugiuosi. Ukis man tik hobis, kol sveikatos ir noro dar turiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o kam parduot uki? pagalvokim, jei turiu (tuos dar garbingus) du simtu ha ir juos isnuomuoju, sakyc visai grazus pinigas prie algos ar pencijos. Gal Klaipedos raj. ir sunku parduot, bet vidurio Lt tokios problemos nei nezino. Bet kam parduot, juk tai gali but pensijinis fondas iki smerciaus, rezervas kritiniams atvejams.

Idomu kiek sitoj temoj raso is tu negarbingu latifundininku? Skaityt tikrai skaito, tik pokalbyje nedalyvauja. Nes 'neisipaisytu' i pokalbi, koks eina sitoj temoj paskutiniu metu.

Niurzganciu gretos apie zemes neatsiperkamuma vis dideja. Bent mano kraste trihektarininkai jau praktiskai isnyke, todel like 'kasniai' vis dideja, vis sunkiau i burnas telpa. Viskuo nepatenkintu vis daugiau. C'est la vie.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip banke uz pinigus palukanu nemoka, nupirkus ir isnuomavus zeme gan neblogos palukanos gaunasi, dziaukites kad verslo zmones negali laisvai zemes pirkti, bet jau ne visi, kam reikejo jau turi susitvarke leidimus, tai jei kazkam zeme neapsimoka nupirkt nes neatsiperka, tai kazkaip skaiciuoti nemoka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...