Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Mes šiemet Rondapą purškėme su 100l/ha purkštukais, tai rezultatas gal net ir geresnis sakyčiau. Mažiau Rondapo reikia vienam hektarui su tokiais purškiant, o dėl vėjo tai indžektoriniai tie purkštukai. Visada Roundapą su indžektoriais varom, nes kaimynui, kad nenupurkšti.

Paskelbta
On 2021-12-17 at 14:22, Špyžius pranešimas:

Mes šiemet Rondapą purškėme su 100l/ha purkštukais, tai rezultatas gal net ir geresnis sakyčiau. Mažiau Rondapo reikia vienam hektarui su tokiais purškiant, o dėl vėjo tai indžektoriniai tie purkštukai. Visada Roundapą su indžektoriais varom, nes kaimynui, kad nenupurkšti.

O kaip atrodo 100l/ha purkštukai 

• po 5 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 21 valandas, jaunasis21 pranešimas:

Sveiki. Kas naudojate šiuos purkštukus. Kokie atsiliepimai

B2CF27EF-5F85-4E5E-A4E2-DA17F2B764A1.jpeg

Pernai kai dariaus technikine purkštuvo  klausiau tai kaip būtų nelegalus ant purkštuvo nes srautas kūginis.

• po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta
On 2022-06-09 at 18:07, Planetarke pranešimas:

Apsipirkau, per didelius turiu. Man reikia laikyti apie 2 bar. Ne per dideli lašai? Gruboki gaunasi. 

Jei yragalimybė padidink greitį bent +2-3km ir viskas

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, kas susidėję KAS trąšoms laistyt Lechler FD purkštukus, kokios spalvos rinkotės? Ar prie 12 km/h ir ~200L pilkos spalvos purkštukai nebus per našūs? Gal rinktis rudus? 

Paskelbta
Prieš 6 valandas, juctas pranešimas:

Sveiki, kas susidėję KAS trąšoms laistyt Lechler FD purkštukus, kokios spalvos rinkotės? Ar prie 12 km/h ir ~200L pilkos spalvos purkštukai nebus per našūs? Gal rinktis rudus? 

aš FS rudus pasiėmiau tai nežinau irgi ar gerai nes FD reiktų dėti prailgintojus kad nepurkštų ant sijos

• po 2 mėnesių...
  • po 1 metų...
Paskelbta

Sveiki, niekaip neapsisprendžiu dėl naujų purkštukų, ką pasirinkti. Pagal važiavimo greitį ir norimą išpurkšti tirpalo normą bus renkamasi 4 dydis (raudoni). Buvau išsirinkęs jau imti dvisraučius, tačiau išgirdau nuomonių, kad vargsta jų naudotojai su pastoviais užsikišinėjimais.. Variantas bus naudojamas visiems purškimams atlikti, tad norima universalesnio varianto. Mano variantai:

- Magnojet dvisraučiai inžektoriniai

- Lechler IDK inžektoriniai

- Pentair Hypro inžektoriniai

Būsiu dėkingas už nuomones, pastebėjimus ir patarimus.

Paskelbta
prieš valandą, mjj pranešimas:

Sveiki, niekaip neapsisprendžiu dėl naujų purkštukų, ką pasirinkti. Pagal važiavimo greitį ir norimą išpurkšti tirpalo normą bus renkamasi 4 dydis (raudoni). Buvau išsirinkęs jau imti dvisraučius, tačiau išgirdau nuomonių, kad vargsta jų naudotojai su pastoviais užsikišinėjimais.. Variantas bus naudojamas visiems purškimams atlikti, tad norima universalesnio varianto. Mano variantai:

Su dvisraučiais užsipypinsi, jei dar kokie rudi ar didesni, gal dar ir ok, bet reiktų jau po lauką lakstyti, o prie kliūčių paskui būtų sunku pradėti su dideliu srautu.

Dėk IDK ir viskas bus gerai, 200 l/ha, prie 10km/h 3bar maždaug, jei su 160l tai ir kokį 12-13 pavažiuosi. 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, mjj pranešimas:

Kokie 6 sezonai su dvisrauciais lechler idta 05, nu dar nebuvo užsikišę purkštukai. Tik filtriukus teko valyt 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...