mindė Paskelbta Balandžio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2009 Patarkit kokius purkštukus susikomplektuot naujam purkštuvui, 3 komplektus
dziedas Paskelbta Balandžio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2009 Patarkit kokius purkštukus susikomplektuot naujam purkštuvui, 3 komplektus cia reiktu pagalvot ka zadi sujuo veikt jei sk. trasas naudosi tai 100 l/ha;200l/ha;trasu purkstukus, jei gerai spalvas atsimenu tai turbut geltoni,melyni trasu nepamenu spalvu
M&M Paskelbta Balandžio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2009 Patarkit kokius purkštukus susikomplektuot naujam purkštuvui, 3 komplektus 0,2 0,6 ir injectorinius arpa panasiai... vienus mazam kiekui vandens, vienus dideliam ir vejui
1221 Paskelbta Gegužės 18, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2009 o kaip[ jus ar mazinate normas kokius purkstukus renkates? kad pvz skystai trasas 100 l ha uztektu? ar permazai ant lapu tirpalo patektu ir nebutu tokio efekto? ar gal nudegintu?
marazas Paskelbta Birželio 1, 2009 Pranešti Paskelbta Birželio 1, 2009 na as naudoju 200l/ha herbicidams, inzektoriniai melini purkstukai, fungicidams ne maziau 300l/ha. Nesumastau inzektoriniai ar paprasti geriau. Tipo paprastu laseliai smulkesni ir geriau dengia, o inzektoriniai nedulka. Tad kas geriau nezinau.... Mikro trasoms 200 - 300l/ha, priklausomai nuo oro sausumo. Purksdamas karbamidu, amonio sulfatu iki 700l/ha, juo labiau jei taip sausa kaip simet.... as nepasissakau uz itin mazas purskimo normas. Instrukcijose mazai kas rekomenduoja mazesnes nei 200l/ha Demesi reiketu atkreipt renkantis pasvalio agrodilerio ar rau purkstuva i stangu amortizacija, jei rau is vis buna tokia. Nes pasvalio jei ir yra tai veikia nekaip (kaimynas nupirko ir maciau kaip zeme su stangom are). Ir galiausiai klausimas ar geriau naujas pakbinamas ar koki 1.5 karto brangesnis, bet naudotas tikrai rimtos firmos prikabinamas...
Bulvinykas Paskelbta Kovo 14, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2011 Kas nors naudojat Twin purkštukus? Pliusai minusai.
voras Paskelbta Kovo 15, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2011 nezinau ka turi omenyje sakydamas twin, pas mane sumontuoti purkstukai su dviem pleistinem skylem, viena skyle srauta sluotele orientuoja i prieki kita atgal, vaziuojant augalas apipursiamas is vienos puses po to is kitos, jei apie toki twin kalbi tai super, man patinka
Bulvinykas Paskelbta Kovo 15, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2011 nezinau ka turi omenyje sakydamas twin, pas mane sumontuoti purkstukai su dviem pleistinem skylem, viena skyle srauta sluotele orientuoja i prieki kita atgal, vaziuojant augalas apipursiamas is vienos puses po to is kitos, jei apie toki twin kalbi tai super, man patinka Apie šituos. Kokios firmos, kokia spalva pagal normą ir greitį. Kur pirkai, kiek kainavo? Lenkiškus, keramikinias angaliais, galima nupirkt už 39zl ar dar pigiau. Lietuviškos kontoros jaučiu norės kojos, rankos ir pirmagimio sūnaus
valdenis Paskelbta Kovo 15, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2011 nezinau ka turi omenyje sakydamas twin, pas mane sumontuoti purkstukai su dviem pleistinem skylem, viena skyle srauta sluotele orientuoja i prieki kita atgal, vaziuojant augalas apipursiamas is vienos puses po to is kitos, jei apie toki twin kalbi tai super, man patinka Apie šituos. Kokios firmos, kokia spalva pagal normą ir greitį. Kur pirkai, kiek kainavo? Lenkiškus, keramikinias angaliais, galima nupirkt už 39zl ar dar pigiau. Lietuviškos kontoros jaučiu norės kojos, rankos ir pirmagimio sūnaus Man pasiūlė Agrotopo TD HiSpeed dvisraučius po 70 lt
voras Paskelbta Kovo 16, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 16, 2011 nezinau ka turi omenyje sakydamas twin, pas mane sumontuoti purkstukai su dviem pleistinem skylem, viena skyle srauta sluotele orientuoja i prieki kita atgal, vaziuojant augalas apipursiamas is vienos puses po to is kitos, jei apie toki twin kalbi tai super, man patinka Apie šituos. Kokios firmos, kokia spalva pagal normą ir greitį. Kur pirkai, kiek kainavo? Lenkiškus, keramikinias angaliais, galima nupirkt už 39zl ar dar pigiau. Lietuviškos kontoros jaučiu norės kojos, rankos ir pirmagimio sūnaus pas mane pilki lechler, 200 litru prie 4 baru ir 14 km h, siap biski perdideles skyles, siemet zadu komplekta mazesnem skylem isigyti, kur dideli laukai ir gali stabiliai greiti laikyti viskas ok, kur stulpai tn problemos, nes dideles skyles ir mazasgreitis nesiderina
Bulvinykas Paskelbta Kovo 18, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 18, 2011 pas mane pilki lechler, 200 litru prie 4 baru ir 14 km h, siap biski perdideles skyles, siemet zadu komplekta mazesnem skylem isigyti, kur dideli laukai ir gali stabiliai greiti laikyti viskas ok, kur stulpai tn problemos, nes dideles skyles ir mazasgreitis nesiderina Pasirodo normali ta kaina ir pas mus. Pirksiu komplektą, tik dabar "akcijos" nenori daryt, sakė palauk parodos.
Bulvinykas Paskelbta Kovo 20, 2011 Pranešti Paskelbta Kovo 20, 2011 is gudino perki? ar kur kitur radai ? Iš to pačio, nes lenkai už keramiką irgi panašiai nori, bet čia vardas rimtesnis. Dar reiktų pasižiūrėt iš teejet analogą, tik nežinau ar laikikliai tokie patys.
roswell Paskelbta Gegužės 16, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2011 o va Hardžiui kur prisukami yra taip vaddinami 20iniai , 18iniai, 16iniai ir visi juodos spalvos. Kokius patartumėt naudot? Kad tiktų daugmaž visai chemijai pūst išskyrus skystas trašas.
kaspadarius Paskelbta Gegužės 16, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2011 o va Hardžiui kur prisukami yra taip vaddinami 20iniai , 18iniai, 16iniai ir visi juodos spalvos. Kokius patartumėt naudot? Kad tiktų daugmaž visai chemijai pūst išskyrus skystas trašas. Naudojau 16 -inius gaunasi apie 170l vandens ,greitis apie 10km/h ,slegis iki 3.jei nori vandens daugiau teks mazinti greiti,didinti slegi arba deti 18 ir t. t.
daikom Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 is gudino perki? ar kur kitur radai ? Iš to pačio, nes lenkai už keramiką irgi panašiai nori, bet čia vardas rimtesnis. Dar reiktų pasižiūrėt iš teejet analogą, tik nežinau ar laikikliai tokie patys. dvisraucius inzektorinius su keramika turi "Pasvalio agrodileris" tik kiek pamenu raudonus, nepamenu ju specifikacijos, kaina kiek prisimenu ~37 lt.
valdenis Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 is gudino perki? ar kur kitur radai ? Iš to pačio, nes lenkai už keramiką irgi panašiai nori, bet čia vardas rimtesnis. Dar reiktų pasižiūrėt iš teejet analogą, tik nežinau ar laikikliai tokie patys. dvisraucius inzektorinius su keramika turi "Pasvalio agrodileris" tik kiek pamenu raudonus, nepamenu ju specifikacijos, kaina kiek prisimenu ~37 lt. O as užsisakiau su purkštuvu kartu agrotopo purkštukus raudonus dvisraučius bet esu nepatenkintas jais nes jems reikalingas greitis mažiauses10-12 kad išpurkštum 200 nes važiuojant 8 greičiu mažiau kaip 240 neišpurški
Edvis Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 O as užsisakiau su purkštuvu kartu agrotopo purkštukus raudonus dvisraučius bet esu nepatenkintas jais nes jems reikalingas greitis mažiauses10-12 kad išpurkštum 200 nes važiuojant 8 greičiu mažiau kaip 240 neišpurški tai kas liepe didelio pralaidomo pirkti? kurios spalvos?
Virgis. Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 O as užsisakiau su purkštuvu kartu agrotopo purkštukus raudonus dvisraučius bet esu nepatenkintas jais nes jems reikalingas greitis mažiauses10-12 kad išpurkštum 200 nes važiuojant 8 greičiu mažiau kaip 240 neišpurški tai kas liepe didelio pralaidomo pirkti? kurios spalvos?
daikom Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 Iš to pačio, nes lenkai už keramiką irgi panašiai nori, bet čia vardas rimtesnis. Dar reiktų pasižiūrėt iš teejet analogą, tik nežinau ar laikikliai tokie patys. dvisraucius inzektorinius su keramika turi "Pasvalio agrodileris" tik kiek pamenu raudonus, nepamenu ju specifikacijos, kaina kiek prisimenu ~37 lt. O as užsisakiau su purkštuvu kartu agrotopo purkštukus raudonus dvisraučius bet esu nepatenkintas jais nes jems reikalingas greitis mažiauses10-12 kad išpurkštum 200 nes važiuojant 8 greičiu mažiau kaip 240 neišpurški na cia tikrai ne purkstuku kalte
valdenis Paskelbta Gegužės 17, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2011 O as užsisakiau su purkštuvu kartu agrotopo purkštukus raudonus dvisraučius bet esu nepatenkintas jais nes jems reikalingas greitis mažiauses10-12 kad išpurkštum 200 nes važiuojant 8 greičiu mažiau kaip 240 neišpurški tai kas liepe didelio pralaidomo pirkti? kurios spalvos? Raudonos tai nepabandes nesuzinosi daba jau zinau
Daivaras Paskelbta Birželio 7, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 7, 2011 Sveiki, kuri purkštuka parinkti geriausiai db būtų rapsui nuo vabalų? linas78s 1
Zvanas Paskelbta Birželio 7, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 7, 2011 Idomu kada bus tas 15 laipsniu, ar suvoki ka parasei?
Edvis Paskelbta Birželio 7, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 7, 2011 Idomu kada bus tas 15 laipsniu, ar suvoki ka parasei? tai apie 3val nakties
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti