Jump to content

Raime

Nariai
  • Pranešimai

    104
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Marijampole

Paskutiniai lankytojai

1721 profilio peržiūros

Raime pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

11

Reputacija

  1. Raime

    Kuro talpykla

    2280+pvm per black friday Dotnuvoj buvo, kompektacija paprasciausia, bet to pakanka.
  2. Raime

    GEDIMAI

    arba tokiu dalyku paieskot lenkijoj, ten didele rinka devetu daliu. o jei dar pardavejas nera visiskas "lenkas" tai per kurjerius be problemu issiuncia.
  3. turiu susidejes oranzinius ir zalius situos. viskas su jais labai gerai, bet 3m/s vejas jiems yra ribinis, tai tenka panaudot ir inzektorinius.
  4. Raime

    Herbicidai

    Kolegos koka jusu patirtis del migles kvieciuose? ar yra veiksmingu herbicidu po kuriu galeciau seti rapsa?
  5. tokia beda turejau su case, temperatura visada budavo siektiek virs normalios o labai karsta diena linkdavo link raudono rodykle, nei radijatoriu valymai nei termostato keitimas nepadejo. finale suradau kad termomova kalta. kai variklis karstas bandant ja sukt atrodo kad yra geras pasipriesinimas, bet apsukus rata be sustojimo ji pradeda suktis lengvai. klibejimo ar kazkokiu kitokiu nusidevejimo pozymiu nebuvo
  6. sitais dejau i kasa pavasari po 30l ir po to beveik kiekvienu purskimu po 10-20l. ant rapso efektas labai stipriai matesi, kvieciai bent vizualiai neturejo skirtumo, bet derlius dziugino
  7. Raime

    droninborg

    17ant kratuku veleno 18 ant arpo is vidines puses 19 ant variklio didziojo skyvo, kur kuliamos yjungimas 20 ant variklio prie kuro filtru manau situ ieskai.
  8. Raime

    Kas vyksta Lietuvoje?

    nenoriu numust teisingai nusiteikusiu zmoniu entuziazmo bet man sitas streikas kazkokia beprasmybe kvepia. ideja su kryziais tai super gera bet kas is to jeigu nei delfis nei 15 min nei jokia televizija netransliuoja sitos zinios. sklaida eina tik per ukio portalus ir fb ukininku grupes. tai mes cia patys sau tuos kryzius statom ? kaip zmonem nesusijusiem su ukiu zinot del ko tie kryziai pakelese atsirade? aplamai as cia pasigendu zmogaus kuris butu sitos akcijos velevnesys ir stovetu visu priekyje, kad ir taspats Talmantas galetu imtis tokio vaidmens, db net nuotraukos su kryzium nepasidare. nieko gero nepasieksim jei prie akcijos neprisides zinomi ir bent kiek ytakingi veikejai
  9. ant case lygiai toks pat kabinos amortizatorius originalus. sunku yvertint sito ilgi bet tas kokiu 40cm
  10. Raime

    GEDIMAI

    kaip daug tas tepalas uzkaista? labai panasu kad siurblys jau visas jegas iseikvojes
  11. Raime

    Trašų kainos

    o kas atstovai achemos? ar cia ji pati is gamyklos pardavineja?
  12. Raime

    zieminis rapsas

    tiktu, bet germis volu vistiek sioj vietoj nepakeis. as siemet bandysiu lekstiniu skutiku, po to su giluminiu ir vel skutiku, noriu issisukt be arimo nes zeme molis arba stiprus priemolis, tik niekad taip nebandes, tai neaisku kokie rezultatai bus.
  13. Raime

    zieminis rapsas

    visby labai gerai isgyveno ziema, atseikejo po 4.5t.vel sesiu visby ir laukeli sedonos pabandysiu, nes nemazai geru atsiliepimu apie ja.
×
×
  • Create New...