Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 1 minutę , pukotukas pranešimas:

na sakyki ka galima

man tiesiog idomu kdl sako kad nieko? mes patys dedam profi linijos basis plus mikroelementus nieko tame blogo nematau.ai dar nanoplant dedam

Paskelbta
prieš 1 minutę , Jaunasis pranešimas:

man tiesiog idomu kdl sako kad nieko? mes patys dedam profi linijos basis plus mikroelementus nieko tame blogo nematau.ai dar nanoplant dedam

efektas yra  ar tik saves nuraminimas kad idejau

Paskelbta
prieš 4 minutes , jevgenijus pranešimas:

aš dar pora metų priverstas ramiai pabūt, paskui,  jei vis dar turėsi "mažulę", prašysiuos į svečius  :) 

O dabar tai žmona neleidžia į svečius?:icon-wink: Dar šiemet pas mano kaimyną (Dirmukas ar dirmis nickas)galėsit prašytis i lauko dieną, nes sėjo į artą su freza v. Kviečius šalia su mzuri į rudeninį diskinį skutimą ir miežius su 750a.

Paskelbta
prieš 17 minutes , Pakutkele pranešimas:

O dabar tai žmona neleidžia į svečius?:icon-wink: Dar šiemet pas mano kaimyną (Dirmukas ar dirmis nickas)galėsit prašytis i lauko dieną, nes sėjo į artą su freza v. Kviečius šalia su mzuri į rudeninį diskinį skutimą ir miežius su 750a.

tai leidžia :D bet šiuo metu negaliu jokių staigių judesių daryt, todėl nenoriu savęs erzinti anksčiau laiko. Be to, po poros metų tu ir pats daugiau patirties turėsi... klausimas kaip ją iš tavęs reiks išsunkt :D 

Paskelbta

Sveiki, turiu likusio KAS-32, gautusi  po 30 l/ha +170l vandens ir + mikriku like dar,

kaip manot gal  pravaziuot  profilaktiskai pamaitint, ar nenudeginsiu  kvieciu ?

Ar matosi  kvieciuose ligu pozymiu  pas ka nors ?

Aciu uz mintis

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Juodas pranešimas:

visokie mikroelemtiniu trasu purskinejimai ar kokios aminorugstys koki efekta duoda? Mano galva pinigu isleidimas ir saves nuraminimas.

Tiesos yra kazkiek. As laikausi tokios nuostatos, kol nesusitvarkai ph, PK, sejomainos, iki tol geriau pinigus leist kalkem ir PK trasom. Kai paselis silpnas atrodo kad papurskus tu tirpalu vaizdas pageres, bet dazniausiai ne nuo to galo pradedama.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

Kai bbch 32 ir daugiau. Tada jau ccc mesti arba iki koki 0.3l mazinti.

o 32bbch tai kai antras bamblys nuo pirmo apie 2cm buna ar klystu?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...