Jump to content

Recommended Posts

• po 1 metų...
Paskelbta

Anksčiau buvo generalinis įgaliojimas, dabar tiesiog papunkčiui išvardini. Įgaliojimą ne pats rašysi, todėl keliauk pas notarą ir sutvarkys.

Registruotis partneriu, reika pagalvoti ar to reikia, parašo vistiek nepadėsi.

Paskelbta

Na čia žmogus klausia, greičiausiai apie dokumentaciją, kad galėtų tvarkytis, tai mes vieningai ir atsakome, kad eina pas notarą, o tas partnerystes, paliekam kiekvienas sau.

Jeigu reikia su šeimos nariais sudaryti sutartis, gal tada kas paaiškins, kam valdų registre yra reikalinga grafa šeimos nariai?

Paskelbta

Jeigu reikia su šeimos nariais sudaryti sutartis, gal tada kas paaiškins, kam valdų registre yra reikalinga grafa šeimos nariai?

Gal, kad žinotų ką labiau gaudyt :)

• po 5 mėnesių...
Paskelbta

Galima, pačiam deklaruojant pasėlius. Uždedi varnelę, kad duomenys nepakitę ir valda atsinaujina. Gali sistema ir neleisti automatiškai atnaujinti valdą, jeigu bus daug pakitimų.

• po 4 metų...
Paskelbta

Neradau kur tinkamak paklaust tai klausiu cia. Is vokietijos bus perkamas padargas ir saskaitoje nenurodomas pvm dydis ir pardavejas aiskina jog nebus jokio pvm mokescio. Man buhalteeijoje nebus kokiu bedu del pvm deklaracijos? Deklaracija teikiama pusmetine

Paskelbta
prieš 28 minutes , tadasjo pranešimas:

Neradau kur tinkamak paklaust tai klausiu cia. Is vokietijos bus perkamas padargas ir saskaitoje nenurodomas pvm dydis ir pardavejas aiskina jog nebus jokio pvm mokescio. Man buhalteeijoje nebus kokiu bedu del pvm deklaracijos? Deklaracija teikiama pusmetine

Jokiu problemų. Jei abu pvm mokėtojai. Taip turi būti.

Paskelbta
prieš 26 minutes , tadasjo pranešimas:

Jeigu pirkejas ir pardavejas abu yra pvm moketojai tada pvm 0%. Ar pardavejas yra pvm moketojas gali pasitikrint cia

Paskelbta
prieš 33 minutes , tadasjo pranešimas:

po pirkimo is uzsienio deklaracija gausi teikti kas menesi

Paskelbta
prieš 6 minutes , axe pranešimas:

po pirkimo is uzsienio deklaracija gausi teikti kas menesi

Danas kuris man talkina pirkime ukininkauja saliai manes tai pasisnekame. Jis taip pat perka viska is uzsienio, perka latviu vezeju paslaugas, trasas pirko is latvijos, tai sake pvm pusmetinis teikia ir ner jokiu bedu

Paskelbta
On 2014-12-22 at 22:40, zalpiai pranešimas:

pajamu mokesti moka tik pvm mokėtojai. reikia ziureti ar sodra nereikes moketi

Ir tie kurie dekparuoja pajamas bet nėra PVM mokėtojai bet turi pelniukooooooo

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
prieš 48 minutes , manttys pranešimas:

Trisale autarti pasirasai, pranesi sodrai, bet moket nereikia

Cia tik del to, kad butu soc draustas

O atlygį privaloma rodyt oficialų? 

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Kreipiausi dėl projekto finansavimo į Kredito uniją, ar čia normalu, kad prašo kitų bankų kredito sutarčių su mokėjimo grafikais ir žemės nuomos panaudos sutarčių? Manau, kad šios sutartys turėtų būti konfidencialios...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...