Jump to content

Supaprastinta ES parama


alkapone

Recommended Posts

Sveiki. turiu toki klausima? jeigu esu iregistraves uki vienerius metus, per ta laika pasinaudojau jaunuju ukininku parama, esu baiges aukstaji zemes ukio issilavinima, ar galiu pasinaudoti supaprastinta modernizavimo parama praejus metams nuo ukininkavimo pradzios?

Negalima, ūkis turi būti registruotas ne mažiau kaip prieš 2 metus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...
  • Atsakymai 1.8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

  • po 3 savaičių...

Jei stendas nebuvo įtrauktas į paraišką, tai kompensavimo nebus. Ber sąskaita BŪTINAI reikalinga ne tik dėl paramos. Tai pagrindinis buhalterinis dokumentas norint pripažinti sąnaudomis arba ilgalaikiu turtu.

Ir dar. Jei ir tas stendas neįtrauktas paramos gavimui, tai NMA jo pirkimo sąskaitos gali paprašyti dėl įrodymo, kad atliktas viešinimas (jei tingės į vietą žiūrėt ir tikrint).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau pas mane tai Alytaus agentura netingi atvaziuot ir kelis kartus. Viska nusifotkina, o jei dar koks numeriukas neaiskus tai ir pats fotografuoju bei emeilu siunciu. O stendas jei neitrauktas i paraiskos eilute del paramos tai saskaita ju ir nedomina, svarbu kad naturoje butu. O ji gali ir pats nusipiest jei tik gabumu yra. O kai kokioj dizaino studijoj uzsakai be popieriu tai ir uz puse kainos padaro.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
sveiki,norejau paklausti kada galima teikti paraiška modernizavimui pagal didijį projektą,kai yra pateiktas supaprastintas,ar po supaprastinto patvirtinimo ar po pinigų išmokėjimo?

Paprastai sekanti paraiška teikiama kai būna pabaigtas pirmasis projektas. O projektas laikomas baigtu kai pateikiamas mokėjimo prašymas. :icon-exclaim:

As drisciau prestarauti - projektas baigtas kai gauni parama is NMA. Na bent taip buvo musu atveju. Pateikem JU projekto mokejimo prasyma ir neleido teikti supaprastintos, reikejo laukti kol pareis pinigai.

Cia turbut buvo todel, kad JU atveju galutine projekto ataskaita (iki pasikeite taisykles) buvo teikiama per 20 d nuo paskutinio lesu pervedimo tiekejui, taigi ir projektas laikomas uzbaigtu tik tada, kai ta ataskaita pateikiama. O tai reiskia, kad reikia laukti kol perves paramos pinigelius...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
Po mokėjimo prašymo įteikimo sekanti procedūra - patikra ūkyje. Kas čia do veiksmas ir ką būtent jie tikrins?

Nuo nuotaikos priklauso,ką jie tikrins.Šiaip svarbiausias darbas šitoj patikroj-nufotkinti patį daiktą,(būtinai su priklijuotu lipduku) ir stendą,jei anas privalomas.

Stendą padariau, o iš kur lipduką gaut?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei stendas yra man atrodo ant technikos lipduku nereikia?

reikia butinai

nereikia tų lipdukų, svarbiausia kad stendas yra ir technika kieme bei popieriai tvarkingi. Du kartus supaprastinta parama naudojaus, nei karto lipdukų ant technikos neklijavau, neprašė joks tikrintojas kad jie būtų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki vienas pazistamas pavasari iregistravo uki ir nori suzinot ar jis gali pasinaudot supaprastinta parama,ukio dydis 9EDV.Kazkur esu skaites kad reikia jog ukis butu 2m po iregistravimo kitur ,kad neturi reiksmes kaip yra is tiesu?ar jis gali pasinaudot maksimalia 150000lt suma?ar tokio dydzio ukiui imanoma kokia parama ar ne,isskyrus jaunojo ukio ikurymas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...