Jump to content

Tikslaus ukininkavimo sistemos


shaulinis

Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?  

310 nariai balsavo

  1. 1. Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?

    • Niekada
      46
    • Domiuosi
      209
    • Jau naudoju
      56


Recommended Posts

  • po 3 savaičių...
pažiūrėjau jau trys su puse metų nuo temos pradžios, manau progresas šioje srytije ne mažas per tiek laiko. Tai vat klausimėlis jau pažengusiems, ar naudojat kokias nors programas ūkio duomenim tvarkyti ar žemėlapiams. Čia po PM pokalbio su drapoku klausimas tols iškilo, ar kas bendėt perkasti Farm Works o gal telemetrijos sitemas naudojat? Tiesiog ydomu kiek pažengę tautiečiai šioje srytiję.

Esam pazenge tiek kiek firmos zu technikos suteikia apie tokius dalykelius informacijos ir galimybes tam pritaikyti technika ;) .

Tai kad visi esam pirmoje klaseje :D

:) taip, tikrai pirmoje klasėje, šiemet nusipirkau Leica mojomini, kaip berods Shaulinis minėjo laika, bet manau tręšimui patenkins mano poreikius, vis kažkokia pradžia šių sistemų naudojime.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai kam reikia tu keliu konsultaciju tai ju reikalas gal dar ir kokius kursus baigia man asmeniskai nekonsultavo praktiskai nieko tik kai pirkau buvo anglu kalba tai atvaziave suinstaliavo lietuviu :)

pažiūrėčiau ką tamsta darytum, jei taip imtų ir kas nors numirtų toj tavo GPS sistemoj, ar ebay jau ir garantija duoda? :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kažkur buvo tema apie pirkimus iš ebay., manau šita kalba daugiau tinka tai temai. Per daug nežinomūju, kažkas pareiškia, kad matė už 3000. Na bet kas kas perka iš ebaijaus daugiau mažiau pastoviai paklaus kiek transportas kainuoja, jei iš vis veža į lietuvą. Ar tai tikrai naujas ir nenaudotas, neišpakuotas ir tt (nes ebay yra bent keli variantai "naujų" daigtų. iš kur veža? Amerikos UK ar Honkongo? Kokia garantija ? Ir tt ir pan ir dar daugiau. Todėl nematau prasmės gilintis nematant konkretaus pasiūlumo. Pats nemažai perku ebay ten galima ir gerai nupirkti ir aprakišti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu siuntesis iš je bėjaus ir iš alibabos su parsisiuntimu problemu tikrai nėra daug problemu daugiausia su daikto kokybe ir su jo naujumu.O apie garantijas tai iš vis reikia patilėti nes dažniausiai garantija tik atsisiuntimui duodama kad tave ipakuota dėžė pasieks taip kad didesniu pirkimu kaip kad porašimtu doleriu ar pora šimtu euru nereiktu planuoti ir tai tik pramoginėms prekėms ne rimtiems gaminiams.muitai ir gi ne problema gali paprašyt kad kaina sumažintu arba nurodytu kad daiktas naudotas arba rasti eu šali kur ta prekė neapmokestinama ir per ja atsisiusti .bet su daikto kokybe ir pageidaujamos prekės autentiškumu yra daugiausiai problemu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Rimčiausias daiktas ką pirkau iš Ebau tai naudotas fotikas ir tą visai netyčia nusipirkau, paskui paaiškėjo, kad lietuvoj tokį patį dar pigiau galima gauti. Beje bent su Nikon aparatais yra toks dalykas kaip garantija amerikoj parduodamiem daiktam būna amerikoniška garantija, su ja taip pigiau gaunasi, bet norint, kad veiktų Lietuvoje reikia pirkti pasauline garantija papildomai tada ir kaina gaunasi Lietuviška.

Dėl Ez Steer įdomumo dėliai pasižiūrėjau pigiausią ką radau tai už 8578 LT jau su pristatymu. tai pigiau nei lietuviška kaina, bet tai plikas daiktas be laidų ir laikiklio. o vat laikikliai tai gaunasi netgi brangesni nei Lietuvoj. Laidų (pajungimui prie 500 ar 250 ar dar kokio aparato neradau iš vis)

Išvada: teoriškai įmanoma pasidaryt pigiau nei Lietuvoj. Jei kas turit noro pirmyn ir sėkmės jums ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...