Jump to content

Iš kur perkat dyzelį?


Ukius_bulvinskis

Recommended Posts

Klausimas toks kilo, is kur perkate dyzelį. Manau kas turi bent virs 50 ha su kanistriukais nevazineja taip kaip mes :icon-redface: o perka didmeniskai is atstovu. Tai vat pribrendo laikas keisti pirkimo pobudi, nes koloneles pasakiskus antkainius uzsideda. Tai vat, paskambinejau po kiek ta dyzeli pardavineja ir susidariau nuomone kad dimeninkai ne ka blogesni lupikai. Stai MNPN, didmenine kaina 2,44 (vakar tokia buvo, siandien 2,39 http://www.mnpn.lt/get_pdf.php?id=1260), tai uz 2 kub. m atvezima (neaisku is kurio pasaulio krasto uzsiprase jei supratau 800 litu, t.y., man dyzelis butu kainaves po 2,8 ar tai 2,84 iki galo taip ir nesupratau. Paskui paskambinau i lukoila, tai jei dave savo atstovu kaune, oksetos numeri, ten kaina 2,6 jau, bet atvezimas 350lt, tai gautusi 2,77 apytikriai. Tai vat norejau paklausti is kur kolegos ukininkai perkat dyzeli.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 268
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

anksčiau pirkom iš skulo, bet kad su pristatymu kažkaip ilgokai užtrukdavo, tai dabar perkam iš šoklio. vieną dieną paskambini, o kitą dieną jau atveža, žinoma jei užsakymui pasitaiko ne penktadienis, va šiandien kaip tik atvežė vieną toną, tai kaina 2,72 lt/l su pvm, nors kai užsakinėjo sakė kad 2,74 lt/l

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

09.11 d pirkau iš Statoil gal 6 t, su pristatymu į kiemą ir PVM buvo 2,57 Lt, o Lukoilas tada siūlė po 2,67 Lt. Šiandien Lukoilas pats paskambino ir siūlo po 2,55 Lt (ryt atveža), pasiskambinau ir Statoilui tas irgi šendien po 2,55Lt duoda.

O Lukoilo kainas visada galima pažiūrėt http://www.lukoil.lt/dkainos, tai šiandien išeina 2,53+2 cnt atvežimas. Bet ant sąskaitos atvežimas atskirai nerašomas jau viskas būna įkulkuliuota. Čia jau atvežimas į Druskininkus irgi pasaulio kraštas.

Anksčiau tik su Lukoilu bendravau, visada buvo mažesnė kaina ir tą pačią savaitę atveždavo, tai pripratau ir kitų neieškojau, o dabar kartais gal ir vertėtų vis pasidairyt.

Statoilo apmokėjimas - per 3 savaites, Lukoilo - per 4 savaites.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mes po 8-10 kubu perkam ir pastoviai is aisrijos...paskambina pasiulo kai pigenis, pataria palaukt kai brangesnis ir turi krist, nu zodziu dirbam su jais...pristatymas nemokamas kiek zinau...

na jūs perkat rimtus kiekius tai ir kainą tuomet gali paderinti, o mūsų visų metų bendras kiekis tik 12-13 kubų

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...