Jump to content

Recommended Posts

• po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta
On 2018-03-14 at 20:47, MBLORINSER pranešimas:

Niekas nesumaisyta taip ir turi buti. Dar ir lekste reto karpymo kad maziau mestu nuo skutiko o ta lenta atmusimo o ne kad griovio nedarytu.

Aš išvis tą atmušėją nuėmiau, tai grovelį mažesnį daro

Paskelbta
Prieš 2 valandų, urbonas10 pranešimas:

Aš išvis tą atmušėją nuėmiau, tai grovelį mažesnį daro

Man tai atrodo jog ta krastine lėkštė galėtų buti dar mazesne nes kuo giliau dirbi, tuo gilesnis griovys. 

Paskelbta
prieš 13 minutes , Amber pranešimas:

Man tai atrodo jog ta krastine lėkštė galėtų buti dar mazesne nes kuo giliau dirbi, tuo gilesnis griovys. 

daugumoj skutikų kraštinės lėkštės gylis reguliuojasi

Paskelbta

Nemoka susireguliuoti ir ieško problemų.

Taip kraštinės lėkštės gylis reguliuojasi atskirai kaip ir atmušimo skardos arba atmušimo  lėkštės tos kur lygi būna.

Ir tai ne kultivatorius mažesnė ar didesnė žymė vistiek liks, nebent sunkioje dirvoje egrumstuitoje nesimatys

Paskelbta
Prieš 5 valandų, MBLORINSER pranešimas:

Nemoka susireguliuoti ir ieško problemų.

Taip kraštinės lėkštės gylis reguliuojasi atskirai kaip ir atmušimo skardos arba atmušimo  lėkštės tos kur lygi būna.

Ir tai ne kultivatorius mažesnė ar didesnė žymė vistiek liks, nebent sunkioje dirvoje egrumstuitoje nesimatys

Apkaba,koje,diskas, kurioj vieto reguliuoti?  Nupjauti rėma ir pakelus priviryti? :-)

IMG_20180313_095609.jpg

Paskelbta
prieš 46 minutes , Amber pranešimas:

Apkaba,koje,diskas, kurioj vieto reguliuoti?  Nupjauti rėma ir pakelus priviryti? :-)

IMG_20180313_095609.jpg

Pas tave normaliau nors stovi negu pas mane vapsie nieko nereiskia ta skarda ar su ar be jos antros eiles lekste ispjauna griovi galiausiai. O pas tave lyg ir gerai cia stovi jeigu tai pati krastine ir toliausia lekste

Paskelbta
prieš 50 minutes , Amber pranešimas:

IMG_20180313_095609.jpg

tai nieko ir nepadarysi,atmušėjas griovio neužlygys

Paskelbta
prieš 3 minutes , Gnytasis pranešimas:

Pas tave normaliau nors stovi negu pas mane vapsie nieko nereiskia ta skarda ar su ar be jos antros eiles lekste ispjauna griovi galiausiai. O pas tave lyg ir gerai cia stovi jeigu tai pati krastine ir toliausia lekste

Čia ta puse kuri nepjauna griovio :-)

Paskelbta
Prieš 7 valandų, MBLORINSER pranešimas:

Nesiputok. Pigiausio pirkt nereikėjo. Pas mane nors ir lenkas bet kraštinės reguliuojasi. Taip kaip ir atmusejas. Beto tas pas tave taip pat reguliuojasi.

Atmusejas reguliuojesi bet grioviui ytakos nedaro desinem sone. Man  mokėti nesinorejo daug uz tai kad stovetu kieme kaina o ne daiktas kuris  kas met tik apie 50ha skuta ;-)

Paskelbta
Prieš 12 valandų, MBLORINSER pranešimas:

Matai kas yra stalteho puodai yra daug gauti jau panašiai kaip lėkščių. O skutiku būna mažai gaubti. Dedi krastine lėkštę kitokią arba gyveni su griovuku.

kraštinę pakeitęs,antra nuo krašto tada griovį darys,o pirma neužlygins išbandytas reikalas,vat kaži uždet žvaigždę kaip pas jokerį :think:

Paskelbta

Agromasz dirba be griovių. Ne aptarnaujami guoliai. Sunku pasakyt kiek dirbęs bet bus apie 1500ha.  4.5 metų sėjo ir skuto ant 150ha.be gedimų. Lėkštes reiktų galą su priekiu vietom sumanyti. Ai tiesa volas buvo Pabires.

IMG_20180706_212410.jpg

IMG_20180706_212418.jpg

IMG_20180706_212433.jpg

• po 2 savaičių...
Paskelbta

'Priviso' skelbimuose visokiausiu pavadinimu skutiku. Ieskau diskinio skutiko ir giluminio purentuvo, gal kas koki neseniai pirko, nes pavadinimai lenkiski nieko nesako, nesinori gaisti laiko bandymams.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...