Jump to content

PLŪGAI


sigis

Recommended Posts

kad kiek girdeta vartomu ir yra ta beda vartymo asis isiplaka,nez gerai manau kas ka turi ta,bet pries pirgdami pasiskaiciuokit,kiek kainuos to plugo pilnas perrinkimas.pas mus jau trecias bus sezonas rabe albatros,aria graziai,nera labai sunkus,bet jau daliu kainos.atrodo kad noragui tiek sumokejus jis turetu arti 100ha.

O kiek hektaru atlaiko orginalus kaltai ir noragai?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu ovlaka sb-4a-150/95 na svorio gal jis ir turi bet ne su rankom ji nesioju tai nera manau taip sunku tiesa pas mane jis yra 4plius vienas su atmintim remas 150 ant 150 atpjovimo diskai su automatine apsauga vieno sezono suarta apie 200 ha ir galiu pasakyt viskas ten pas ji gerai

O su kokiu traktoriumi ari?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

Dėkoju už patarimus.Noragus ir kaltus aš ir perku Lytagroj,ten jie dvigubai pigesni nei originalūs o laiko panašiai,lauko lentelių žadėjo paieškot.Šiuo metu man didžiausia problema su verstuvėmis.Mano plūgo verstuvės pritaikytos plačiaračiams traktoriams ,dirvos riekę jos perneša toliau į šoną kad kitu važiavimu ratas einantis vaga nemintų paskutinės vagos.Būtent tokio modelio daugiau niekur nerandu.O už originalias mokėt po septynis suviršum šimto ,kai jos laiko nepilnus tris sezonus yra nesamonė.Jeigu nerasiu ką pritaikyt turbūt reiks keist visus korpusus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
Pirksiu kverlanda 4 korpusu akcijinis 15tukst, zadu dasidet po viena lapa ant linges, ir atrezimo diska, kas gal pirkot ji? ka dar reiketu jam?

o kaip dar dėsite po lapą ant lingės? per silpna ji ar tokios kietos žemės kad lingės nelaikys?.. aš tai pasiūlyčiau bent jau kamporaižius susidėti arba priešplūgius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...