Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

tik del bituciu praneskit

tas pranesimas ...as kazkaip nesuprantu, jei purski nuo 9 vakaro, kai teoriskai bites jau aviliuose, ka ir kam duoda tas pranesimas? Gal bitininkas atsaukia naktine pamaina? Ar cia ne tas atvejis kai buna sviestas sviestuotas?

Pranest tai pranesim, bet pastebejau kad bites nelabai zirnius renkasi, negu kaip rapsa ar sveres  :icon-mrgreen:

Paskelbta

As pries 2 paras uzregistravau purskima nuo 21-4 val nakties.Purskiau Proteus +Signum+Fastac.nors jau islinde buwo ankstaru 3-4 vienetai ant augalo..Siandien buvau patikrint ar nera amaro,nors pries tai buwo is krasto lauko  nemazai,tai neradau praktiskai niekur..

Paskelbta

Žirnius seju dar tik antrus metus, tad patirties dar neturiu. Vadybininkas siūlo signum, sako neturėsiu problemų del isgulimo. Viskas būtų gerai, bet stabdo hektarine kaina... Ar tikrai jis toks veiksmingas?

Paskelbta

Tai gal sisteminis suveiks ir ankštyje? Mano tokia pats situacija, lekiu purkšt su proteus

rapse nepaima ankštarose parazitu..manau žirniuose irgi nepaveiks..tiesiog perdaug atsiskiedžia..

Paskelbta

jeigu laikaisi sejomainos [3-4metai i tapati lauka tai nera ko pusti

is patirties galiu pasakyt, kad cia nesamone.. Esu zirnius sejes i laukus, kur zirniu velniai zino kiek metu nebuve, ir vistiek pagrauztu buna :)

Paskelbta

dauguma sisteminius insekticidus naudojat zirniam? Kiek pastebejau populiariausias proteusas. As pernai kontaktini naudojau fastac zydejimo pradzioj, zirniai sveiki buvo. Gal tik sutapimas,o gal ir purskimas padejo kazkiek. Yra naudojanciu fastak herbicida ir patenkinais rezultatais? Vienus metus tik isbandyta, tai sunku pasitiket..

Paskelbta

Fastacą ir aš naudojau šiemet, dar stovi keli bambuoliai nepanaudotų, gėda važiuot su juo į lauką, anie nenaudėliai kojom į viršų atsigulę žvengia.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...