Jump to content

kastuvas

Nariai
  • Pranešimai

    319
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario kastuvas paskelbtas turinys

  1. Vadovaujantis senom taisyklėm, kyla klausimų. Tikrai esate susidūrę, tada lauksiu patarimų. Tarkim uždeklaruoju SPV kad būtų iki 4500, o tai reikš EDV iki 4. Tada įsipareigojimas padidinti SPV nuo 21 iki 50 proc, kas reiškia kad EDV bus virš 4. Kiek papildomai sumokat mokesčių sodrai vmi jei dirbate dar samdomą darbą? Tiesiog įdomu ar gauta ES parama "nesuvalgys" tų pinigų per mokesčius. Pardavimų sugeneruočiau už 4000 eur.
  2. tai va tokių egzotiku prisibijau, nes ir detalių bus sunku gaut ir nepasiklausi nieko kitų, jei kokia bėda ištiks. Va pasatui jei kas kur, tai pilna informacijos ir detales kilogramais galima svert
  3. Žiūrėjau ir šiuos skelbimuose, bet kiek mačiau, tai pajero supuvę ir turbūt remonto prasme ne ką mažiau ligų turės nei tie grand cheroke. Nes ir purkštukai nelaiko jiem, taipogi su pečiukais bėdos ir t.t. O kaip tie x-trail? gal kas turit? Nesakau kad sakei bet klausiu kaip turinčio ar nesuvargsiu su juo? Man džipas reikalingas iki laukų nuvažiuot pasižiūrėt, detalių nuvežt, kuro, chederio vežimėlį patampyt, retais atvejais gyvulius pasivaikyt. o iki šiol tai su lengvike viską darėm, bet tai karteris pramuštas, tai dugnas ar buferiai paplėšyti, galvoju apie aukštesnę auto, ten super pravažumas nėra aktualus, nes per balą manau dažnas džipas prašoks. kokio egzotiško džipo irgi nenoriu, nes ir pačiam pasiremontuot reik, kad nebūtų sudėtinga ir dalių kad nesunku būtų galima gaut, tai pradžioj į visokius hundai, suzuki, opel.. nežiūriu.
  4. Su 3,1 varikliu jau išbraukiau iš sąrašo, žiūriu tik su 2,7. Kad ką daugiau žiūrėt toj kainų kategorijoj be wj? Kaip suprantu ir jūs turit wj? tai ar jau toks blogas džipas?
  5. Na dabar su kokių metų technikine nupirkčiau, paskui dar 2metam tikrai TA praeis ir manau dar vieną TA praeitume ir gana. Tai svarbu kurtųsi ir kokie pusašiai, reduktorius laikytų, o važiuoklę visom reik tvarkyt. O kad panašioj sumoj nelabai ką daugiau randu iš 4x4, yra mb ml 2,7cdi, bet ten turbūt rūdžių kalnai jau belikę ir šiaip jau ir tos pačios važiuoklės dalys mb bus nepigios manau. O gal žinai kaip šie grand cherokiai ar labai rūdyja ar ne? nes skelbimuose kaikuriuose pabrėžia sveikas dugnas, tai kad neišrūdijęs ar kad neišplėšytas?
  6. nu ir patenkintas pirkiniu? kokie pastebėjimai? jo, grandų nėra mechanų, dar dirsteliu į tuos mažesnius cherokius, jų ir mechaninių yra, tai galvoju kas kaip. Ieškau grynai darbinės mašinos, nes iš fermų važinėt tai prasmirs greit, bet jau su lengva ir į laukus atibodo dugną brūžint. Ką dar šioj kainų kategorijoj 2000-2500eurj gal ką patartumėt?
  7. O tam grand cherokiui negalioja stereotipai kad džipas turi būti tik mechanine greičių dėže? kaip supratau žiūrėti variklį tik 2,7ltr?
  8. kastuvas

    GEDIMAI

    kaip pirštu į akį dėjau kamazinę, bet jau matyt nuo senatvės sukietėjus, tai nė pro kur. Tada gal naują reik bandyt dėt, gal laikys.
  9. kastuvas

    GEDIMAI

    A na ja, nedirbi, o kaip artėja kombainas prie galulaukės ir pradeda jau migalkės suktis, o tu kol užsipompuoji, jau žiūrėk reik vytis per pusę lauko ir t.t. situacijų daug, taip jau pernai dirbom, tai šiam sezonui reik susitvarkyti.
  10. kastuvas

    GEDIMAI

    Tipo netinkamai veikia kranas ir praplėšia membraną? Kaip išsiaiškint?
  11. kastuvas

    GEDIMAI

    Užgesinus mygom oras išeina. tai už kelių minučių kuriant vėl reik laukt kol prisipompuoja istema. Dabar dar pasitikslinau, tai Wabco membrana 90eur. kiek jau laiko tau po pakeitimo?
  12. kastuvas

    GEDIMAI

    per pora menesiu suplyšo jau dvi gumos traktoriaus orinių stabdžių šios pūslės. Orginalios kainuoja 140 arba 190eur. Jei tikrai žinočiqau kad laikys kokius 5metus, tai negaila ir to 140eur, bet spėju kad neišlaikys tiek. Bandyt keist į kokią kamazinę pūslę ar ką daryt? Ar bandyt iš lenkų siųstis tą guma, bet kur rast??
  13. Gal žinosit ar jei savininkas sumokėjo 26eur į vmi už pranešimą parduoti žemę, bet jo nepateikė į nžt. Mokėjo 2019 02mėn, o pateiks tik 2020 06mėn. Ar galios tas mokėjimas ar reiks per naują mokėt?
  14. Na nežinau, mūsų technika tvarkinga neapšepus. Atvažiuoja tech tikrintojas tai ir traukes pratikrina, na dėl savęs palaikom tvarką. Su purkštuvais irgi žinau kokia būna patikra, o galiu garantuoti kad pavasarį ištraukus ir pamatavus tarkim purkštukų pralaidumą gal ir rastum kokius 1-2 myžančius bet juos pasikeisiu dėl savęs. Geriau dabar susitvarkysiu tech 5metam nei vėl valakita po 3metų ir dar kainuojanti papildomus pinigus nes ir euras yra pinigas.
  15. kastuvas

    Pieno kainos

    čia kiek žinau visada apie bazinę kainą kalba o gal supirkėjas žino kad auksinį pieną stato, tai ir priedų negaili. Bet realiai tai su tona pieno tokios kainos nežinau kas gauna.
  16. kastuvas

    Pieno kainos

    Aišku man negaila jei tiek tikrai gauna bet netikiu nors tu ką, kad už pieną iki tonos per dieną, moka 0,26eur. grietinė štoli
  17. Jau užsakyta apžiūra, reiškia dar šiemet pasidarysim.
  18. Gandas ar tikrovė, kad po naujų metų atliekant tech apžiūrą purkštuvam, TA galios 3metus?
  19. Kad tik kuo daugiau nulupt Ačiū kolegos. Šiaip sutartyje ir nurodyta minėta suma, o ji šventai turi būti lygiai tokia pati ir sąskaitoje, neišskaičiuosi, o perrašyt sutartis registruotas neseniai sudarytas, vėl išlaidos.
  20. Toks klausimas dėl gpm už nuomos mokestį. Jei pervedu savininkui tarkim 330eur į sąsk, tai aš gpm suskaičiuoju 49,5eur, kaip kiti suskaičiuoja 58,24eur?
  21. kastuvas

    Grūdų kainos?

    Lyg kilima kainu rodo, ka siulo elevatoriai siandien?
  22. Brangu del ko, del apibuses naudos ar tik del to, kad reik paciam del paramos didesniu balu?
×
×
  • Create New...