Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Ką tik, Fermeris313 pranešimas:

Sveiki ukininkai. Gal kas patars ka daryt, ar kokia chemija naudoti. Mieziai isdygo ir pastebejau ant lapeliu tokius kaip vabalu isgrauzimus, o gal tai liga? Aciu uz info.  

IMG_20190429_213444.jpg

Spragiu ir kitu vabzdziu darbas. Su kontaktiniu insekticidu (pvz fastac) pravaziuoti.

Paskelbta
Ką tik, pukotukas pranešimas:

turiu toki klausimeli gali buti kad miezei is niekur nieko buti nedaigus. nes nedyksta nei chuje kure kaimynai sejo vieliau sudygo sejau 17 balandzio.

Prieš beicuojant susiskaičiuojam grudų mase ir daiginam 

Paskelbta
prieš 5 minutes , pukotukas pranešimas:

turiu toki klausimeli gali buti kad miezei is niekur nieko buti nedaigus. nes nedyksta nei chuje kure kaimynai sejo vieliau sudygo sejau 17 balandzio.

tai žinoma kad gali būti bet klausimas kokiu gyliu pasėjai ar nėra sausoje visiškai viršutiniame sluoksnyje žemės pasėtas

Paskelbta
Ką tik, kverneland83 pranešimas:

tai žinoma kad gali būti bet klausimas kokiu gyliu pasėjai ar nėra sausoje visiškai viršutiniame sluoksnyje žemės

na su noragine nepasesi gylei apacio yra dar dregmes guli miezis nei sakneles nieko . 

Paskelbta
prieš 1 minutę , Vilius pranešimas:

Gal i pelenus pasėjai. Ar per didele beico norma. Grūdai pernykščiai nusikūlė sausi tai dygt turėtu be bėdos 

reiks pirkti sekla ir aceti kitaip nebus negali laukti reiks rizikuoti

Paskelbta
prieš valandą, pukotukas pranešimas:

reikia surasti nupirkti 

Na dėl pvz. pasirankiok iš dirvos ir pabandyk padaiginti, jei neturi tos sėklos likučio nuo sėjos, kad įsitikinti, kad ta sėkla tikrai mirusi. Mano vienam laukelyje sėti ir per sausrą, praeitą savaitę, bet jau leidžia daigelius.

Paskelbta
prieš 11 minutes , Buffalo pranešimas:

Kazi cia dryzlige, ar kas per velnias. Pernai irgi tokiu buvo, bet paskui atsigavo. Maniau ka pernai pergiliai pasejes buvau, apie 7cm. Dabar seta 5cm ir dar blogiau atrodo.

IMG_20190504_130117.jpg

Panašu į tripsu darbą.

Paskelbta
prieš 14 minutes , Buffalo pranešimas:

Kazi cia dryzlige, ar kas per velnias. Pernai irgi tokiu buvo, bet paskui atsigavo. Maniau ka pernai pergiliai pasejes buvau, apie 7cm. Dabar seta 5cm ir dar blogiau atrodo.

IMG_20190504_130117.jpg

spragės bus ir kiti vabaliukai čia, nieko pirmi lapeliai nebaisūs.

Paskelbta
prieš 31 minutes , Buffalo pranešimas:

Mieziams ir 5cm manau daug, na nebent smelynuose

Paskelbta
prieš 37 minutes , Buffalo pranešimas:

IMG_20190504_130117.jpg

Spragiu darbas

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...