AG Paulius Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 LA rankom trina sakė dar niekada nebuvo tokio gero trąšų pardavimo sezono kaip pernai. Džiaugiuosi ir aš už jų sėkmę. O dabar kaip manot jei prognozę pasitvirtintu kaip reaguos pasėliai ? PS. jei pavasrį bus pigių trašų antrinėje rinkoje gal kažkiek ir man reikės
Audrius08 Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 11 minutes , AG Paulius pranešimas: LA rankom trina sakė dar niekada nebuvo tokio gero trąšų pardavimo sezono kaip pernai. Džiaugiuosi ir aš už jų sėkmę. O dabar kaip manot jei prognozę pasitvirtintu kaip reaguos pasėliai ? PS. jei pavasrį bus pigių trašų antrinėje rinkoje gal kažkiek ir man reikės Kada cia prognozuoja tokius šalcius?
kestoxs Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 40 minutes , Audrius08 pranešimas: Kada cia prognozuoja tokius šalcius? Ten apačioj rodo 26 dieną Audrius08 1
niino Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Na silumos siurbliam pizdets ateina, reiks i troba vilkt
AG Paulius Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 44 minutes , Audrius08 pranešimas: Kada cia prognozuoja tokius šalcius? prognozė sauso 26 dienai aišku dar yra laiko gali kažkiek pasikoreaguoti, bet jei datrauktų iki 30 šalčio kiltų klausimų. Ne visur storas sniego sluoksnis, kaikur nupustė laukus matosi rapsų lapų viršūnės Audrius08 1
Marijus197 Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 31 minutes , AG Paulius pranešimas: prognozė sauso 26 dienai aišku dar yra laiko gali kažkiek pasikoreaguoti, bet jei datrauktų iki 30 šalčio kiltų klausimų. Ne visur storas sniego sluoksnis, kaikur nupustė laukus matosi rapsų lapų viršūnės Galime iš Žemaitijos atvežti sniego. Laukuose minimum po pusmetrį sniego
grazbek Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Prieš 1 valandų, niino pranešimas: Na silumos siurbliam pizdets ateina, reiks i troba vilkt pastatyk dvi dizelines raketas ir bus šilta kaip vasarą namuose
AG Paulius Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 12 minutes , grazbek pranešimas: pastatyk dvi dizelines raketas ir bus šilta kaip vasarą namuose Raketos gerai bet jos mažai efektyvios išdeginta orą ir prikaupia dūmų. Geriau naudoti https://termoteka.lt/sildytuvai Ekonomiški ir bekvapiai, galima ir raudonos gauti.
AGROMAN Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Prieš 3 valandas, AG Paulius pranešimas: LA rankom trina sakė dar niekada nebuvo tokio gero trąšų pardavimo sezono kaip pernai. Džiaugiuosi ir aš už jų sėkmę. O dabar kaip manot jei prognozę pasitvirtintu kaip reaguos pasėliai ? PS. jei pavasrį bus pigių trašų antrinėje rinkoje gal kažkiek ir man reikės kas nusipirko pernai nepirks šįmet , gal turėjo galvoj pelningas sezonas? nebus to šalčio.. ypač tokio... Remse 1
viktorass Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas: Raketos gerai bet jos mažai efektyvios išdeginta orą ir prikaupia dūmų. Geriau naudoti https://termoteka.lt/sildytuvai Ekonomiški ir bekvapiai, galima ir raudonos gauti. Tai jei dyzelinis tai dumai vistiek turi but,
rapolux Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Prieš 5 valandas, AG Paulius pranešimas: LA rankom trina sakė dar niekada nebuvo tokio gero trąšų pardavimo sezono kaip pernai. Džiaugiuosi ir aš už jų sėkmę. O dabar kaip manot jei prognozę pasitvirtintu kaip reaguos pasėliai ? PS. jei pavasrį bus pigių trašų antrinėje rinkoje gal kažkiek ir man reikės Tokie geri metai, kad LA dar 30mln paskolą paėmė jums kredituoti (arba jau žino, kad 1/2 nesugebės grąžinti)...
Edvisagro Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Vakar rode windy +1. Jau kiek stebiu tai. Vis rodo -25 kad bus, bet kažkaip nebuna. Tikekimes, kad nebus, nes rodo ne viena diena, o keletą dienų -25 diena sniego kaip ir yra, bent ukmerges r apie 16 cm vidury lauko. Cia toks šaltis nejuokas viskam, ne tik paseliam… butu idomi situacija jei viskas išaltu kaip senais laikais pasitaikydavo. Ką su tom trašom veikt? AG Paulius 1
Remse Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 9 minutes , Edvisagro pranešimas: Vakar rode windy +1. Jau kiek stebiu tai. Vis rodo -25 kad bus, bet kažkaip nebuna. Tikekimes, kad nebus, nes rodo ne viena diena, o keletą dienų -25 diena sniego kaip ir yra, bent ukmerges r apie 16 cm vidury lauko. Cia toks šaltis nejuokas viskam, ne tik paseliam… butu idomi situacija jei viskas išaltu kaip senais laikais pasitaikydavo. Ką su tom trašom veikt? Gal nebūkim pesismistai, sniego +- yra, atsimenu lyg 2024 buvo dar mažiau sniego ir atlaikė lyg -26 buvo vieną naktį. AG Paulius 1
Edvisagro Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 10 minutes , Remse pranešimas: Gal nebūkim pesismistai, sniego +- yra, atsimenu lyg 2024 buvo dar mažiau sniego ir atlaikė lyg -26 buvo vieną naktį. Tai buna be sniego tiek. 2014 lyg buvo be sniego ir su veju tai nukepe nemažai paseliu. Dabar su sniegu, kaip ir ramu. Bendrai tai anomalinis šaltis, jau atpratę žmones vaikų darželyje vaiku nevede i lauka, sako šalta kai -10 nu nors biski išvest galima. Taip tai čiuožinejam savaitgali AG Paulius 1
Juodas Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš valandą, Remse pranešimas: Gal nebūkim pesismistai, sniego +- yra, atsimenu lyg 2024 buvo dar mažiau sniego ir atlaikė lyg -26 buvo vieną naktį. Truputį panašu į 2020-21 žiemą. Sniego storai buvo, Zeme nepasalusi nors šalčio -25 buvo ne viena naktį. Vasarį kai sniegas nutirpo, kvietrugiai 50 proc pašutusiu buvo
AG Paulius Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Prieš 2 valandas, viktorass pranešimas: Tai jei dyzelinis tai dumai vistiek turi but, Aš ir taip galvojau, agritechnikoje prie stendo stovėjau tai nei dūmo nei kvapo išeina tik bekvapis CO2 efektyvumas 99,5 proc. Atstovas aiškino kad degimo temperatūra viduje siekia apie 600 laipsių, ir recirkuliacijos principu eina per kelias atgalines kameras. Nu, bet žodžiu yra kas jau LT naudoja ūkininkų tarpe tai prie remonto sakė žymiai geriau nei buržuika
ceck Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 prieš 15 minutes , AG Paulius pranešimas: Aš ir taip galvojau, agritechnikoje prie stendo stovėjau tai nei dūmo nei kvapo išeina tik bekvapis CO2 efektyvumas 99,5 proc. Atstovas aiškino kad degimo temperatūra viduje siekia apie 600 laipsių, ir recirkuliacijos principu eina per kelias atgalines kameras. Nu, bet žodžiu yra kas jau LT naudoja ūkininkų tarpe tai prie remonto sakė žymiai geriau nei buržuika Gal kas naudoja iš forumiečių ar tikrai nesijaučia sudegusių dujų kvapas AG Paulius 1
kestoxs Paskelbta Sausio 12 Pranešti Paskelbta Sausio 12 Pas mus vienas tokį jau kiek metų angariuke naudoja, hidraulinės žarnas tvarko, tai dirba nuo 8 iki 17. Kiek ateinu viskas gerai, bet galvoju jis pastatęs kampe, ar tik neišvedęs dūmų į lauką, reiktų tikslinti. Bet sau jau jo dairausi, turiu 400 m2, nenusprendžiu iš kur ir kokį tiksliai, ir kaina tokia pusėtina matau, kad be 3000 neapseisiu kogero. Pasakokit kur geriausia kaina jį rasti.
Bulvinykas Paskelbta Sausio 13 Pranešti Paskelbta Sausio 13 Švietimo spragos visame gražume. Dyzelis sudega be degimo produktų, 600 laipsnių aukšta degimo temperatūra. Rimtai? Pats pečius geras tik reikia kad patalpa ventiliuotųsi arba kokią šlangą nuvest lauk. Nebent veipinat, tada nevarkit. Blogiau nebus.
grazbek Paskelbta Sausio 13 Pranešti Paskelbta Sausio 13 Prieš 15 valandų, AG Paulius pranešimas: Raketos gerai bet jos mažai efektyvios išdeginta orą ir prikaupia dūmų. Geriau naudoti https://termoteka.lt/sildytuvai Ekonomiški ir bekvapiai, galima ir raudonos gauti. Aš tai raumenį turėjau kad raketa statyti prieš šilumos siurblį pašildyti orą.... Kiek čia tos žiemos
rapolux Paskelbta Sausio 13 Pranešti Paskelbta Sausio 13 Prieš 12 valandų, AGROMAN pranešimas: Dujos brangti pradėjo... -30% pigesnės nei prieš metus!!! O trąšos???
niino Paskelbta Sausio 13 Pranešti Paskelbta Sausio 13 Dujos sudaro maza dali trasu kainoje nafta maza kaina kuro kainoje pienas sudaro irgi maza kaina pieno kainoje parduotuveje ... Juodas, rapolux and axe 1 2
AG Paulius Paskelbta Sausio 13 Pranešti Paskelbta Sausio 13 prieš 2 minutes , niino pranešimas: Dujos sudaro maza dali trasu kainoje nafta maza kaina kuro kainoje pienas sudaro irgi maza kaina pieno kainoje parduotuveje ... Dar pridėsiu kad grūdų miltai ir nieko nesudaro duonos kainoje.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti